قائم مقام دبیرستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری گفت: برای تحقق حمایت از مالکیت فکری و معنوی و تکمیل زیرساختها و قوانین و مقررات مربوط که از سیاستهای جدید ابلاغی رهبری است، ثبت بانک ایده در شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال میشود.
به گزارش روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سیدهادی سیادتی، درخصوص سیاستهای کلی علم و فناوری ابلاغ شده ازسوی مقام معظم رهبری اظهارکرد: این ستاد در راستای تحقق بند یک سیاستهای ابلاغ شده مبنی برکسب مرجعیت علمی و فناوری در جهان میکوشد تا با اتخاذ تصمیمهای درست برای تدوین چشمانداز بالادست سند صنایع فرهنگی و هنری گام موثر بردارد.
وی افزود: برای تبدیل ایران به قطب علمی و فناوری جهان اسلام درابتدا باید سند فوق تدوین شود تا به تبع آن فعالیتها و سیاستهای دستیابی به آن ترسیم شده و در نهایت اجرایی شود.
سیادتی به تدوین و تنظیم «نظام ملی نوآوری صنایع فرهنگی» با مشارکت و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تحقق بند یک سیاستهای کلی علم و فناوری اشاره و خاطرنشان کرد: برای تنظیم این نظام که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است 17 پنل تخصصی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار میشود.
وی تصریح کرد: کارگروه اصلی تدوین این نظام از 9 ماه پیش شکل گرفته و هماکنون یک کارگروه کارشناسی نیز در این باره فعال شده تا در کنار برگزاری پنلهای تخصصی یاد شده زنجیره بازیگران حوزه صنایع فرهنگی را به هم متصل کند.
به گفته سیادتی پس از اتخاذ این تصمیم در شورای عالی انقلاب فرهنگی با دستور مستقیم دکتر سورنا ستاری، معاون علمی فناوری ریاست جمهوری، قرار بر این شد تا 12 پنل تخصصی باقیمانده با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شود تا به این ترتیب تمامی حوزههای مرتبط با فرهنگ و هنر مورد آسیبشناسی قرار گیرد.
وی ارتقای جایگاه جهانی کشور در علم و فناوری و تبدیل ایران به قطب علمی و فناوری جهان اسلام را مستلزم ارائه عملکرد قوی در تمامی حوزهها بهویژه صنایع فرهنگی هنری دانست و افزود: در این ستاد به دنبال آن هستیم که با آسیبشناسی و شبکهسازی حوزه فرهنگوهنر به الگوی دیگر کشورهای جهان تبدیل شویم.