جمعه, ۹ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 29 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

باتری از جمله پرکاربردترین وسایلی است که اکثر مردم جهان در زندگی روزمره خود با آن سر و کار دارند، ما برای بسیاری از وسایل کاربردی خود به این وسیله جانبی نیاز داریم، از باتری های ساعت و اسباب بازی گرفته تا باتری های پیشرفته تری مانند باتری لپ تاپ، موبایل، خودرو و... بنابراین می توان گفت صنعت باتری یکی از صنایع مهم دنیای امروز محسوب می شود که بازار قابل توجهی را به لحاظ اقتصادی در جهان پی ریزی کرده است.

در ادامه تلاش می شود تا با معرفی دو نوع برجسته باتری، جایگاه انواع مختلف آن را در بازار جهانی تبیین کرده و در انتها به باتری های قابل شارژ به عنوان رهبران برجسته بازار این صنعت بپردازیم.

باتری اولیه و باتری ثانویه

به طور کلی آنچه به عنوان باتری در جهان مورد استفاده قرار می گیرد، دو نوع عمده را شامل می شود که عبارتند از باتری های اولیه  (Primary) و باتری های ثانویه  (Secondary). باتری های اولیه همان نمونه های ساده باتری هستند که مصرف مواد شیمیایی درون آنها برای تولید جریان الکتریسیته، پایان پذیر بوده و عمر مصرف کوتاهی دارند، درحالی که باتری های ثانویه قابلیت شارژ مجدد را داشته و با اتصال به جریان الکتریسیته، ترکیب شیمیایی آنها به حالت اولیه بازگشته و کارایی خود را باز می یابند.

در واقع باتری های اولیه بیشتر کاربرد کوتاه مدت داشته بنابراین قیمت چندان زیادی نیز ندارند و عموما برای وسایل ساده ای مانند ساعت به کار می روند، درحالی که باتری های ثانویه عمر طولانی تر داشته و قطعاً گران قیمت تر از همتایان پیشین خود هستند. باتری های موسوم به لیتیوم از جمله باتری های پیشرفته ای محسوب می شوند که در بازار جهانی امروز جایگاه قابل توجهی را از آن خود کرده اند.

چشم انداز صنعت باتری تا سال 2019

طبق پیش بینی محققان اقتصادی، تقاضای جهانی برای انواع باتری های اولیه و ثانویه تا سال 2019 با نرخ رشد سالانه 7.7درصد، به ارزشی بالغ بر 120میلیارد دلار می رسد. در این میان باتری های ثانویه سهم قابل توجهی در بازار این صنعت خواهند داشت، به طوری  که سهمی بالغ بر 80درصد را از آن خود خواهند کرد. محققان معتقدند که افزایش تقاضای جهانی برای ابزارهایی مانند موبایل و تبلت از جمله دلایل اصلی رشد بازار باتری های ثانویه در سال های اخیر است.

کاهش سهم باتری های اولیه

طبق آمارهای ارائه شده، میزان کاربرد باتری های اولیه در وسایلی مانند ساعت، کلیدهای الکترونیکی، اساب بازی، چراغ قوه و... بوده است که در مقابل دیگر وسایلی که با باتری های ثانویه کار می کنند، درصد کمتری را در سال های اخیر داشته اند به طوری که در سال 2009 تنها 23.6درصد از سهم بازار باتری از آن باتری های اولیه بوده است، ضمن اینکه محققان این بازار معتقدند در سال های آتی این سهم به مراتب کاهش نیز خواهد یافت، درحالی که سهم باتری های پیشرفته تری که قابلیت شارژ مجدد را دارند به مراتب رو به افزایش خواهد بود.

سهم انواع باتری در بازار جهانی

با توجه به انواع باتری های مختلفی که در این بازار وجود دارند، سهم درآمد هر یک از این انواع متفاوت است، انواع مختلف باتری های اولیه شامل باتری لیتیوم اولیه، باتری قلیایی، باتری روی-کربن، باتری نیکل کادیم و. . . می شود و در مقابل باتری های سربی اسید و باتری های لیتیوم یون جزو انواع ثانویه و پیشرفته  صنعت باتری محسوب می شوند.

طبق آماری که در سال  2009 ارائه شده، باتری های لیتیوم یون، رایج ترین انواع باتری های قابل استفاده در این بازار هستند که 37درصد از سهم درآمد را از آن خود کرده اند. باتری سربی اسیدی 20درصد از سهم درآمد این بازار را به خود اختصاص داده است، دو باتری مذکور که بیشترین سهم را در بازار جهانی باتری از آن خود کرده اند، بیشتر در سیستم حمل و نقل و خودرو به کار می روند.

سهم انواع دیگر باتری نیز از بازار جهانی این صنعت به این شرح است: باتری اولیه قلیایی: 15درصد، باتری اسیدسربی ایستا: 8درصد، باتری اولیه روی- کربن: 6درصد، باتری اسیدسربی چرخه عمیق  (5deep-cycle) درصد، باتری اولیه لیتیم: 3درصد، باتری نیکل کادیوم: 2درصد و انواع دیگر باتری: یک درصد. جالب است بدانید باتری های چرخه عمیق بیشتر برای ماشین گلف، صندلی  چرخ دار و بالابرها استفاده می شوند.

ارزش 111میلیارد دلاری باتری های قابل شارژ

با توجه به گرایش جامعه جهانی نسبت به باتری های قابل شارژ، انتظار می رود که باتری های مذکور در سال های آینده از باتری های سربی اسیدی نیز جلوتر رفته و سهم بیشتری از بازار جهانی را به خود اختصاص دهند، خصوصا پیشرفت های چشمگیر در صنایعی مانند تلفن همراه، لپ تاپ و همچنین صنعت خودروسازی، باعث روی آوردن صاحبان این صنایع به باتری های قابل شارژ شده است، به طوری که انتظار می رود تا سال 2019 ارزش این بازار به 111میلیارد دلار برسد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/vZHTesh6
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتامحاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه