جمعه, ۵ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Fri, 24 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع نساجی ایران از قرارداد تجارت ترجیحی ایران و ترکیه در زمینه نساجی انتقاد و پیشنهاد کرد که به‌جای تجارت ترجیحی، کارخانه‌های نساجی مشترک با ترک‌ها راه‌اندازی کنیم.  سعید حسین‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مجموع ارقام تجارت ترجیحی ایران و ترکیه در دو تا سه فهرست است که شکلات، ماهی و. . . نیز شامل آن می‌شود، اظهار کرد: در بخش نساجی تقریبا تمامی موارد از جمله پوشاک، پارچه، نخ و فرش در این فهرست آمده که شامل تخفیف 40 درصدی عوارض می‌شود.  

وی با اشاره به توافق این قرارداد در سفر اخیر رییس‌جمهور به ترکیه گفت: از همان ابتدا مخالفت خود را با این موضوع اعلام کردیم چراکه در شرایط فعلی کارخانجات نساجی ما مشکل دارند و در حال حاضر بازار از کالاهای خارجی اشباع شده است؛ به این ترتیب این قرارداد بیشتر به تولید داخلی ضربه می‌زند.  رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع نساجی ایران با بیان اینکه قرارداد تجارت ترجیحی ایران با ترکیه در زمینه نساجی کاملا یک طرفه است، افزود: تعرفه واردات پوشاک 200 درصد بود که با توجه به این تخفیف 40 درصدی برای ترکیه به 160درصد کاهش یافته است.  حسین‌زاده ادامه داد: البته مطمئن نیستم که ایران در ازای این قرارداد چه امتیازاتی دریافت کرده است اما شنیده‌ام که با مخالفت مقامات صنعتی ما نیز روبه‌رو شده است چرا که انجام این کار لطمه بزرگی به صنعت ما وارد می‌کند. 

وی با بیان اینکه از وزارت صنعت خواستیم در قبال این موضوع حداقل از جهاتی برای تولیدکنندگان نساجی کشور جبران مافات کنند، گفت: ایجاد این تخفیف 40 درصدی ممکن است فقط محدود به ترکیه نشود و به‌عنوان مثال تبدیل به رانتی شود که کالاهای چینی از این طریق وارد کشور شوند.  رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع نساجی ایران واردات اجناس نساجی تحت نظارت و با کیفیت بالا را قابل قبول دانست و اظهار کرد: اگر اجناس از طریق قانونی و با کیفیت بالا وارد شوند ما راضی هستیم اما اینکه هر جنسی با هر قیمتی به کشور بیاید سودی برای ما ندارد. به هر حال ما معتقدیم که با رقابت ساخته می‌شویم و با محدودیت به جایی نمی‌رسیم اما این رقابت باید دو طرفه و عادلانه باشد.  

حسین‌زاده با بیان اینکه کارخانجات ما در حال حاضر با ظرفیت 100 درصدی خود کار نمی‌کنند، گفت: همین موضوع سبب شده هزینه‌های آنها افزایش یابد و از طرفی این قرارداد کمک به صنعت ترکیه است اما ما امیدواریم که بتوانیم به جای عقد این گونه قراردادها کارخانه‌های مشترک با ترکیه را در داخل کشور ایجاد کنیم تا آنها نیز بتوانند از ظرفیت خالی ما استفاده کنند. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/1EHRjiQJ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه