آبزی پروری بهعنوان یکی از مشاغل کلیدی جوامع به دلیل اهمیت آبزیان در سبد غذایی خانوادهها شناخته میشود اما در ایران این حوزه کمتر در جامعه شناخته شده و سرمایهگذاران ما علاقه بیشتری به کارهای صنعتی با ریسک و دردسر کمتر دارند و بیشتر از فعالیتهای تجاری استقبال میکنند از این رو سرمایهگذاری در آبزیپروری نسبت به فرصتهای بخش صنعت و تجارت کمتر مشاهده میشود. این در حالی است که فقط تولید میتواند ضامن بقای اقتصادی توسعه پایدار یک کشور باشد.
معاون اداره کل شیلات لرستان در این خصوص میگوید: سرمایهگذاری در آبزیپروری نسبت به فرصتهای بخش صنعت و تجارت کمتر مشاهده میشود. به گزارش ایسنا، مهرداد مرادی بیان کرد: در خصوص آبزیپروری پایدار در کشور، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و سرمایهگذاری بخش دولتی و خصوصی در این خصوص باید مورد توجه قرار گیرند. هرچه در این بخش سرمایهگذاری بیشتری انجام شود، نتایج آن موفقیتهای بیشتری در زمینه تولید، ایجاد اشتغال، صادرات و کسب درآمدهای ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.
معاون اداره کل شیلات لرستان گفت: کشورهای تولید و صادرکننده در بحرانهای اقتصادی با کمترین ریسک از مشکلات اقتصادی عبور میکنند. با توجه به پتانسیلهای با ارزش در آبزیپروری باید این فعالیت مورد توجه بیشتر قرار گرفته و در حد مناسب و مورد نیاز در این حرفه سرمایهگذاری شود.
ما هم در این کلاف پیشنهاد میدهیم با توجه به نیاز روزافزون جامعه به شیلات و همچنین توجه و حمایت مسئولان از این بخش، برای یک سرمایهگذاری شیلاتی وارد عمل شوید همچنین فراموش نکنید لرستان یکی از مناطق بالقوه برای این فعالیت است.