در دوبی که به پروژه های بزرگ شهرت دارد، کانالی افتتاح شده که مرکز کسب و کار تجاری را به آب های خلیج فارس مرتبط می کند. هدف از این کار توسعه قطب تجاری و گردشگری است. کانال آب دوبی با 3.2کیلومتر طول و 80 الی 120متر عرض، هزینه ای معادل 2.7میلیون درهم (663 میلیون یورو) دربردارد.
این کانال رودی را که از شهر گذشته و به خلیج می ریزد گسترش داده و ورودی آن به دریا را 6.4 کیلومتر وسعت بیشتر می بخشد.
پیمانکار اصلی پروژه، مطرالتایر، مدیرکل و رئیس هیات مدیره اجرایی اداره راه و ترابری امارات گفت: «این کانال، مکانی توریستی و تجاری ایجاد کرده که در نوع خود منحصر به فرد است.» او تخمین زد در کناره های کانال، هتل، رستوران و مناطق تفریحی از جمله مسیرهای دوچرخه سواری ساخته خواهد شد و این مکان تا 30 میلیون بازدید کننده در سال جذب خواهد کرد.
رسانه های محلی نشان از افتتاح یک مرکز خرید، چهار هتل و 450 رستوران دارند. حفر کانال که مستلزم ساخت پل به روی سه جاده از جاده های اصلی است، علاوه بر این سرعت چرخه آب در دوبی را زیاد می کند، دما را نیز که در تابستان به بیش از 40درجه سانتیگراد می رسد کاهش می دهد.
گروه های املاک و مستغلات امارات متحده عربی به نام های Meraas و Meydan در این پروژه شرکت کرده اند که به گفته مطبوعات، گروه ساخت و ساز بلژیکی Besix نیز به آنها پیوسته است. دوبی، پلتفرم مهم تجاری و توریستی با 14.2میلیون بازدید کننده در سال 2015، پروژه های غول پیکرش را تا چهار سال دیگر که میزبان نمایشگاه جهانی 2020 خواهد بود، چندبرابر می کند.
دهم اکتبر، دوبی ساخت برجی بلندتر از برج خلیفه، بلندترین آسمان خراش جهان را که 828 متر ارتفاع دارد، راه اندازی کرده است. از سال 2002 که امارات بخش املاک و مستغلات را برای خارجی ها آزاد گذاشت، در منطقه ای که ملک به طور کلی برای جمعیت بومی است، سرمایه های بیشتری جذب شده است.