رئیس اتاق بازرگانی تهران از احتمال همکاری‌های جدیدی بین ایران و آلمان در صنعت خودرو خبر داد. به گزارش ایسنا، در جریان سفر هیأت اقتصادی ایران به ایالت باواریای آلمان دیداری بین مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران و اشمید، شهردار مونیخ برگزار شد. خوانساری در این دیدار عنوان کرد: در چند ماه گذشته چهار هیات بزرگ اقتصادی از آلمان به ایران آمد و مذاکرات خوبی در تهران برای ارتقای سطح روابط صورت گرفت و با توجه به شناخت خوبی که بنگاه‌های ایران از آلمان دارند می‌توانیم حجم تجارت بین دو کشور را در کوتاه‌مدت افزایش دهیم.

68345735737358589w468345w348w4689w46948w4

رئیس اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: به تازگی قراردادهای بزرگی در حوزه نفت و گاز با ایتالیا بسته شد و بیمه ساچه هم پشتیبان این قرارداد بود. آنچه در برنامه کشور پیش‌بینی شده است سالانه 50 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی است که امیدوار هستیم با قرارداد‌هایی که بسته شده و همچنین قراردادهایی که در راه است به این میزان برسیم. خوانساری ادامه داد: ایرانی‌ها بسیار به ماشین‌های آلمانی علاقه‌مند هستند اما چرا نباید ب‌ام‌و و آئودی در ایران باشد؟ قرار است وزیر اقتصاد کشورمان به همراه یک هیات بانکی 11‌اسفند سفری به آلمان داشته باشند و صحبت‌هایی هم در این خصوص صورت بگیرد.

در این جلسه همچنین شهردار مونیخ به پیشینه و سابقه طولانی روابط تهران - مونیخ اشاره کرد و مباحث مطرح شده از سوی رئیس اتاق بازرگانی تهران را در جهت گسترش روابط دو کشور مثبت عنوان کرد.