خودروسازان سوئدی Volvo در حال کار روی سیستم تشخیص کانگورو برای بازار خودروی استرالیا هستند. این کارخانه خودروسازی که یکی از ایمنترینها در دنیاست، تیمی را برای توسعه نخستین سیستم کانگورو یاب به Canberra در استرالیا فرستاده است. این کمپانی اعلام کرد این یک سیستم آزمایشی است که حرکات را به وسیله راداری که در قسمت جلو پنجره ماشین تعبیه شده، تشخیص میدهد. این تکنولوژی توسط یک دوربین واید کار میکند که جاده را برای تشخیص جنبندگان کیسهدار اسکن میکند.
طرح تکنولوژی این سیستم روی کاغذ بسیار ساده است. این کارخانه سوئدی بعد از دههها تلاش برای جلوگیری از تصادفات بین رانندگان و حیواناتی مثل گوزن این سیستم را توسعه دادند. این سیستم بر پایه تکنولوژی که هماکنون در سوئد روی ماشینها نصب است، ساخته شده، به طوری که اگر جانوری تشخیص داده بشود، ماشین خود به خود ترمز میکند.
«مارتین ماگنوسن» مهندس ایمنی خودرو شرکت ولوو گفت: در سوئد ما همین تحقیق را روی حیوانات بزرگتر و کندتر مانند گوزنها و گاوها که خطرات جدی در جادههای ما هستند، انجام دادیم. او توضیح داد: تشخیص کانگوروها بسیار دشوارتر از پستاندارانی است که بهصورت معمول از جادههای پرپیچوخم سوئد عبور میکنند چون جثه آنها کوچکتر و حرکات آنها سریعتر است. او اضافه کرد: کانگوروها حیوانات غیرقابل پیشبینی هستند و مواجه نشدن با آنها غیرقابل ممکن است، اما مطمئن هستیم که میتوانیم با بهبود بخشیدن به سیستم تشخیص حیوانات از برخورد با آنها در اتوبانها جلوگیری کنیم.
براساس گزارش NRMA (انجمن ملی جاده و اتومبیل) در کشور استرالیا، سالانه بیش از 20000 خودرو در جادههای استرالیا با کانگوروها برخورد میکنند و هزینهای برابر 75میلیون دلار استرالیا (35میلیون یورو) به بار میآورند. ولوو با کمک کمپانی چینی جیلی (Geely) و London’s black cab قصد دارند جراحتهای انسانی را در ماشینهای ولوو تا سال 2020 میلادی ریشهکن کنند. «کوین مک کان»، مدیر عامل ولوو میگوید: این تکنولوژی برای رفع مسئولیت از رانندگان طراحی نشده است. اگر راننده بیتوجه باشد، خودرو به او هشدار و در نهایت برای جلوگیری از برخورد یک ترمز شدید انجام میدهد.
این سیستم در هر ثانیه 15 عکس را بررسی میکند و قابلیت واکنش در 0.5 ثانیه را دارد. تقریبا نصف زمان میانگین انسانها یعنی 1.2 ثانیه.