معاون امور معادن و صنایع معدنی گفت: پرونده معدنی که به همسر یکی از مدیران دولت قبل واگذار شده بود، در دستگاه قضایی بسته شده و قرار است وزارت صنعت، معدن و تجارت آن را بررسی کند که سازمان ایمیدرو برای بار دوم شکایت کرده که این معدن را پس بگیرد.
جعفر سرقینی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه این پرونده مربوط به سال 1381 بوده و اصلا به مسئولان فعلی وزارت صنعت، معدن و تجارت مربوط نیست، اظهار کرد: یکی از نمایندگان بدون ذکر زمان، این مسئله را که مربوط به سالیان پیش بوده، مطرح کرده که باعث مخدوش شدن اذهان عمومی شده است. وی با بیان اینکه این معدن مربوط به همسر یکی از کارمندان قراردادی یکی از شرکتهای تابعه بوده است، اظهار کرد: در آن زمان طبق قانون و براساس مجوز، این معدن ثبت شده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی در خصوص اقدامات انجام شده برای رسیدگی به این پرونده گفت: در حال حاضر این پرونده بسته شده و قرار است وزارت صنعت، معدن و تجارت آن را بررسی کند و سازمان ایمیدرو نیز برای بار دوم شکایت کرده که این معدن را پس بگیرد.
سرقینی در رابطه با معادنی که حقوق دولتی پرداخت نمیکردند، اظهار کرد: دو معدن گل گهر و چادرملو در پرداخت حقوق دولتی خودداری میکردند که با فشارهایی که وارد کردیم قرار است حقوق دولتی خود را پرداخت کنند و هماکنون فعالیت آنها ادامه دارد. وی با اشاره به امضای تفاهمنامه سازمان محیطزیست و وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: طبق این توافقنامه قرار شده که در 30 منطقه، معادن تا پایان ذخایر فعالیت خود را ادامه بدهند و سازمان محیط زیست مانع فعالیت آنها نشود.
معاون امور معادن و صنایع معدنی ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت به ارتقای سطح این 30 منطقه موافقت کرده است تا پس از پایان کار معادن این محدودهها توسط سازمان محیط ارتقای سطح داده شود.
وی در پاسخ به اینکه چه شرکتهایی میتوانند در مزایدههای بزرگ سنگ آهن شرکت کنند؟ اظهار کرد: کسانی میتوانند در مزایدههای معادن بزرگ سنگ آهن شرکت کنند که در چرخه تولید فولاد قرار داشته باشند. یعنی در تولید گندله، کنسانتره و آهن اسفنجی مشغول فعالیت باشند.