استفاده از محتوای ویدئویی در بازاریابی امر تازه ای نیست. بسیاری از برندها با صرف هزینه های سرسام آور اقدام به تولید محتوای ویدئویی برای مخاطب هدف شان می کنند. براساس گرایش سنتی بازاریاب ها، محتوای ویدئویی بیشتر موردپسند مخاطب هدف نسل (Z) قرار دارد. اگرچه این امر با توجه به آشنایی بیشتر نسل جوان با ابزارهای فناورانه منطقی به نظر میرسد، اما در تحلیلی وسیع تر تمام مشتریان در بازارهای مختلف واکنش مناسبی به محتوای ویدئویی دارند. دلیل این امر سهولت مشاهده محتوای ویدئویی در مقایسه با مطالعه یک متن بازاریابی است.
براساس مطالعه موسسه موبایل مارکتر، استفاده کاربران از گوشی های هوشمند و مشاهده محتوای ویدئویی در طول ماه های اخیر به شدت افزایش یافته است. بدون شک این امر تاثیر فراوانی از شیوع ویروس کرونا و وقت گذرانی بیشتر مردم در خانه های شان پذیرفته است. وقتی مردم وقت بیشتری در خانه سپری می کنند، باید به ناچار سرگرمی های تازه ای پیدا کنند. حضور در شبکه های اجتماعی و به طور کلی فضای آنلاین یکی از جایگزین های ساده و در دسترس برای مردم محسوب می شود. امروزه محبوب ترین فرمت محتوایی در دنیای آنلاین ویدئو است بنابراین مشاهده افزایش تمایل کاربران برای مشاهده محتوای ویدئویی امر عجیبی نخواهد بود.
افزایش تمایل برندها برای بازاریابی در طول چند هفته اخیر توجه بسیاری از شرکت ها را به محتوای ویدئویی جلب کرده است. اکنون اغلب کسب و کارها بازگشایی شده اند بنابراین نیاز به بازاریابی نیز دوباره شکل گرفته است. اگر شما در تلاش برای بازاریابی و تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف هستید، باید نسبت به تولید محتوای ویدئویی برای کاربران گوشی های هوشمند اقدام نمایید. امروزه دیگر مخاطب هدف برندها از رایانه های شخصی برای جست وجو در اینترنت استفاده نمی کنند. این امر موجب ظهور تنوع در ابزارهای دیجیتال شده است. اکنون حتی تلویزیون های هوشمند نیز توانایی جست وجو و گشت و گذار در فضای آنلاین را فراهم می کند بنابراین توجه به کاربران گوشی های هوشمند، به عنوان یکی از بزرگترین پلتفرم های بازاریابی، اهمیت بالایی خواهد داشت.
براساس گزارش موسسه موبایل مارکتینگ، میزان تمایل کاربران گوشی های هوشمند برای مشاهده محتوای ویدئویی در طول دوران شیوع کرونا با افزایش چشمگیری از 18 دقیقه در روز نسبت به سال 2014 به بالغ بر 47 دقیقه رسیده است. این امر به معنای ضرورت سرمایه گذاری برندها بر روی حوزه بازاریابی ویدئویی است. امروزه بسیاری از بازاریاب ها نیازمند جلب نظر مخاطب هدف در پی بازگشایی دوباره کسب و کارها هستند. اگر شما در این میان زودتر از رقبای تان دست به کار شوید، شانس استفاده از مزیت رقابتی را خواهید داشت.
مطلب مرتبط: بهترین و مفیدترین راه های استفاده از بازاریابی ویدئویی
اهمیت یافتن فرمت ویدئو برای بازاریابی به معنای فقدان شکست و ناکامی در این حوزه نیست. بسیاری از برندها در طول سال کمپین های بازاریابی ناموفقی تولید می کنند. این امر در ادامه بازگشایی کسب و کارها نیز مشاهده خواهد شد. یکی از بهترین مثال ها از شکست در زمینه بازاریابی ویدئو در دوران کرونا مربوط به جفری کاتزنبرگ، تهیه کننده مشهور هالیوودی، است. وی در طول دوران کرونا در تلاش برای مجموعه ویدئوهای سرگرم کننده بود، اما در نهایت با واکنش منفی و نامناسب کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شد. این امر اهمیت بازاریابی به شیوه اصولی و توجه به سلیقه مخاطب هدف را دوچندان میسازد. وقتی سطح رقابت در حوزه بازاریابی ویدئویی افزایش پیدا کند، برندها ناچار از ارائه کیفیتی برتر در زمینه کمپین های شان هستند. این امر در دوران پسا کرونا اهمیت بسیار زیادی میان برندها خواهد یافت.