یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز
ترندهای برتر بازاریابی دیجیتال تا سال 2020

ضرورت آینده نگری در حوزه بازاریابی دیجیتال

5 سال پیش ( 1398/6/14 )
پدیدآورنده : آماندا پرسنر کروسر   پدیدآورنده : بازاریابی دیجیتال   پدیدآورنده : علی آل علی  

بازاریابی بخش مهمی از فعالیت برندها محسوب می شود. بدون فعالیت بازاریابی مناسب امکان جلب نظر و توجه مخاطب وجود ندارد. بسیاری از ما به هنگام تصمیم گیری برای خرید محصولات مورد نیازمان تحت تاثیر کمپین های بازاریابی و تبلیغات مختلف قرار می گیریم. من به عنوان یک فعال حوزه بازاریابی همیشه به دنبال یافتن راهکارهای تازه و تاثیرگذار برای جلب نگاه مخاطب به کمپین های بازاریابی هستم. اکنون یکی از ضرورت های اصلی این حوزه آشنایی بیشتر برندها با بازاریابی دیجیتال است. امروزه فقط آشنایی با نحوه های داستان سرایی و جلب نظر مخاطب برای موفقیت کمپین های برندها کافی نیست. در صورت ناتوانی برندها در استفاده درست از بازاریابی دیجیتال به سرعت شمار مشتریان آنها کاهش پیدا خواهد کرد.

آشنایی با بازاریابی دیجیتال بدون تلاش برای یادگیری ترندهای برتر این حوزه امکان پذیر نیست. در حوزه بازاریابی همیشه برخی ترندها در بازه های زمانی مشخص از شهرت بسیار بالایی برخوردار می شود. تلاش برای شناخت و استفاده از چنین ترندهایی همیشه اهمیت بالایی دارد. متاسفانه بسیاری از برندها در زمینه استفاده از ترندهای برتر عملکرد نامناسبی دارند. به این ترتیب محتوای کمپین های بازاریابی آنها حالت تکراری پیدا می کند. از نظر من بهترین راهکار برای آگاهی از ترندهای برتر حوزه بازاریابی توجه به کنفرانس ها و همایش های بازاریابی دیجیتال است. خوشبختانه امروزه کنفرانس ها و جلسات بسیار زیادی در سراسر جهان پیرامون بازاریابی دیجیتال شکل می گیرد. دلیل اصلی این امر افزایش اهمیت و تاثیرگذاری بازاریابی دیجیتال است، بنابراین باید همیشه به دنبال ارزیابی وضعیت بازاریابی دیجیتال برندمان با استفاده از اطلاعات و بحث های مطرح در کنفرانس های مشهور باشیم.

ترند بازاریابی دیجیتال

من در طول چند سال گذشته در تلاش برای برگزاری کنفرانس های متنوع در حوزه بازاریابی دیجیتال بوده ام. متاسفانه من توانایی حضور در همه کنفرانس های بازاریابی دیجیتال را ندارم. به همین خاطر گاهی اوقات نماینده شرکت را برای حضور در جلسات مامور می کنم. چالش مهم پیش روی من امکان ناپذیری ساماندهی جلسات مختلف در تمام کشورهای دنیاست. به این ترتیب به دنبال استفاده از شیوه های بهتری برای تعامل با دامنه هرچه وسیع تری از مخاطب ها هستم. خوشبختانه توسعه تکنولوژی های مدرن امکان تعامل و ارتباط با مردم سراسر دنیا را فراهم ساخته است. یکی از دستاوردهای بزرگ حوزه دیجیتال توسعه روزافزون شبکه های اجتماعی است. به این ترتیب استراتژی من نگارش مقالات کاربردی در حوزه بازاریابی دیجیتال است.

من مدتی قبل در مصاحبه با دیانا کلی لیوی، کارشناس موفق حوزه بازاریابی دیجیتال، وضعیت کنفرانس بازاریابی دیجیتال در فیلادلفیا را بررسی کردم. در این مصاحبه دیانا نکات بسیار جالبی در مورد بازاریابی و ترندهای برتر این حوزه بیان کرد. اخیرا با برگزاری نشست تازه این کنفرانس مطالب تازه تری در اختیار کارشناس ها قرار دارد. به این ترتیب هدف اصلی من در اینجا بررسی آینده حوزه بازاریابی دیجیتال و چهار ترند برتر آن است. در ادامه به بررسی هر کدام از این ترندها خواهیم پرداخت.

مطلب مرتبط: راهکارهای استفاده از ترند TBT در بازاریابی دیجیتال

1. اهمیت تولید ویدئوهای بدون صدا

عنصر صدا در حوزه فیلم برداری و ساخت کلیپ های تبلیغاتی اهمیت بسیار بالایی دارد. براساس اظهارنظر برترین فیلم سازهای دنیا صدا یکی از مهم ترین المان های هر فیلمی محسوب می شود. با توجه به این مطلب امکان فهم دلیل تاکید بسیار زیادی طراح های تبلیغات بر روی عنصر صدا آسان خواهد بود.

در طول سال های اخیر حوزه بازاریابی دیجیتال تحولات زیادی به خود دیده است. یکی از مهم ترین تحولات این حوزه ورود نسل پیشرفته گوشی های هوشمند به بازار است. به این ترتیب کاربران امکان انجام کارهای بسیار متنوع با استفاده از گوشی های هوشمند را خواهند داشت. یکی از نتایج عرضه گوشی های هوشمند پیشرفته به بازار انتقال شبکه های اجتماعی از رایانه های شخصی به این دستگاه هاست. امرزه کمتر کاربری با استفاده از رایانه اقدام به گشت و گذار در شبکه های اجتماعی می کند، بنابراین بازاریاب ها باید توجه ویژه ای به تجربه کاربران گوشی های هوشمند داشته باشند.

یکی از تجربیات مشترک اغلب افراد به هنگام گشت و گذار در شبکه های اجتماعی با گوشی همراه انتخاب حالت بی صداست. به این ترتیب در عمل ویدئوها بدون صدا از سوی مخاطب مشاهده می شود. به گزارش موسسه Word Stream نزدیک به 85درصد از کاربران فیس بوک ویدئوهای موجود در این پلتفرم را در حالت بی صدا مشاهده می کنند. این آمار بسیار عجیب و غریب به نظر می رسد. با توجه به آن تقریبا عنصر صدا هیچ تاثیری بر روی مخاطب نخواهد داشت، بنابراین اولویت برندها در ساخت کلیپ های تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی باید تغییر یابد. تولید ویدئو همراه با زیرنویس یکی از ایده های جذاب برای سازگاری با عادت مشاهده بدون صدای کلیپ از سوی کاربران است. به این ترتیب دیگر نگرانی بابت مشاهده ویدئو در حالت بی صدا وجود نخواهد داشت.

هر برندی در حوزه بازاریابی دیجیتال باید با سلیقه و نحوه رفتار مخاطب هماهنگ باشد. فقط در این صورت امکان دستیابی به موفقیت وجود خواهد داشت. اشتباه بسیاری از برندها ارزیابی ترندهای برتر براساس سلیقه خودشان به جای مخاطب است. این امر تمام تلاش های آنها در زمینه بازاریابی دیجیتال را به باد خواهد داد.

2. افزایش توجه به نسل جوان یا Z

بازاریاب ها اغلب افراد میانسال یا دست کم بزرگسال را به عنوان مخاطب هدف شان می شناسند. دلیل این امر توان مالی بالای این دسته از افراد در مقایسه با افراد کم سن و سال تر است. در طول چند دهه اخیر همیشه نسل جوان در حوزه بازاریابی سهم اندکی داشته است. بدون شک بی توجهی به نسل جوان در دوران کنونی بزرگترین اشتباه برندها محسوب خواهد شد. اکنون نسل جوان به عنوان یکی از اصلی ترین قدرت های خرید هر جامعه در حال نقش آفرینی است. نکته مهم درخصوص بازاریابی برای این نسل عدم جذابیت المان های مربوط به نسل میانسال است. همچنین باید مهارت بالای نسل جوان در نادیده انگاری تبلیغات و به طور کلی فعالیت های بازاریابی را مدنظر داشت. براساس پیش بینی موسسه cmo تا سال 2030 نسل جوان حدود 70درصد از نیروی کار دنیا را تشکیل خواهد داد، با این حساب از همین حالا باید تمرکز ویژه ای بر روی ویژگی های این نسل داشته باشیم.

مطلب مرتبط: 15 ترند برتر بازاریابی در اینستاگرام

در کنفرانس دیجیتال سامیت یکی از سخنرانی های جذاب به کیل پاتل تعلق داشت. وی در سخنرانی خود به بررسی ابعاد تازه ای در مورد پتانسیل بازاریابی با توجه به نسل جوان پرداخت. به عقید کیل، نسل جوان بیش از هر چیز برندهای خلاق در زمینه تولید محتوای بازاریابی خلاقانه را دوست دارد. الگوهای سنتی بازاریابی دیگر هیچ جذابیت قابل ذکری برای اعضای این نسل ندارد. به همین خاطر باید به دنبال راهکارهای تازه برای جلب نظر آنها بود.

نکته مهم درخصوص نسل جوان تمایل بسیار بالای آنها به وفاداری به برندهاست، بنابراین در صورت موفقیت در جلب نظر آنها به احتمال زیاد امکان فروش چند باره محصولات وجود خواهد داشت. در اینجا توجه به شبکه ارتباطی نسل جوان ضرورت دارد. مطمئن ترین منبع اطلاعاتی نسل جوان گروه همسالان است. به این ترتیب آنها بیش از هر منبع دیگری به نظرات یکدیگر در زمینه تجربه استفاده از محصولات مختلف اتکا دارند.

3. سرمایه گذاری بر روی جست وجوی صوتی

امروزه بسیاری از کارشناس ها به اهمیت سیستم جست وجوی صوتی اشاره دارند. در مراسم دیجیتال سامیت نیز برخی از سخنران ها به اهمیت این حوزه اشاره کرده اند. بر این اساس ایجاد سازگاری میان کسب و کارمان و الگوی جست وجوی صوتی اهمیت بسیار بالایی خواهد داشت.

جوانا وبر، مدیرعامل برند NPR، در سخنرانی خود به توضیح ویژگی های سیستم جست وجوی صوتی پرداخت. دلیل این اقدام وی نمایش ویژگی های منحصر به فرد این الگو و ضرورت توجه برندها به آن بود. اکنون دستاوردهای صوتی بسیار زیادی در بازار وجود دارد. شاید بسیاری از افراد این دستیارها را به چشم ابزار بازاریابی نگاه نکنند، با این حال پتانسیل آنها برای سرمایه گذاری برندها و کسب نتایج مطلوب در حوزه بازاریابی بسیار زیاد است.

بدون تردید در طول چند سال آینده بخش قابل توجهی از جست وجوی مردم در گوگل از طریق دستیارهای صوتی صورت خواهد گرفت. بر این اساس باید به فکر بازاریابی مبتنی بر دستیارها و الگوی جست وجوی صوتی بود. یکی از ضرورت های این عرصه استفاده از هوش مصنوعی است. بدون شک نحوه صحبت افراد تفاوت های زیادی دارد. در زمینه جست وجوی صوتی همین تفاوت ها موجب دردسر برندها خواهد شد. به همین دلیل توصیه من استفاده از هوش مصنوعی برای ساماندهی به کسب و کارمان در زمینه جست وجوی صوتی است. این امر فرآیند تحلیل جست وجوهای مختلف کاربران را به صورت خودکار و سریع فراهم می سازد. امروزه یکی از دغدغه های اصلی برندها تحلیل وضعیت بازار و استفاده از اطلاعات کاربردی حاصل از آن است. به طور معمول این فرآیند نیازمند اختصاص زمان زیادی خواهد بود، با این حال توسعه نسل جدید هوش مصنوعی امکان تسریع این فرآیند را فراهم کرده است. به این ترتیب بررسی وضعیت بازار در کمترین زمان ممکن امکان پذیر شده است.

4. آمادگی برای بازاریابی مبتنی بر پیام رسان فیس بوک

پیام رسان ها آینده حوزه بازاریابی هستند. امروزه تمام مردم ساعت های زیادی به گشت و گذار در شبکه های اجتماعی می پردازند. سهم پلتفرم های پیام رسان مانند فیس بوک در این میان بسیار قابل توجه است. براساس اظهارنظر لری کیم، مدیر ارشد موسسه Mobile Monkey، استفاده از اپ های پیام رسان به عنوان ابزار بازاریابی اهمیت بالایی دارد. در میان تمام اپ های پیام رسان برنامه فیس بوک شهرت بیشتری دارد. شاید در نگاه نخست ساماندهی کمپین بازاریابی با استفاده از پیام رسان ها کار دشواری باشد. این امر کاملا طبیعی است. همیشه الگوهای تازه بازاریابی دشواری های خاص خود برای اجرا را دارد. لری کیم در سخنرانی خود در مراسم دیجیتال سامیت به مقایسه شباهت میان فرآیند بازاریابی مبتنی بر پلتفرم های پیام رسان و بازاریابی ایمیلی پرداخته است.

مطلب مرتبط: راهکارهای استفاده از ترند در بازاریابی

این امر استفاده از الگوی بازاریابی برای کارآفرینان را ساده تر از هر زمان دیگری می کند. در این میان مزیت پیام رسان فیس بوک امکان دسترسی به دامنه وسیعی از مخاطب هاست. بدون تردید هیچ پلتفرمی به اندازه پیام رسان فیس بوک دارای کاربر فعال نیست. به همین خاطر سرمایه گذاری بر روی بازاریابی از طریق این اپ امکان کسب موفقیت بیشتر را فراهم می سازد. به نظر من فعالیت به عنوان یکی از نخستین برندهای فعال در زمینه بازاریابی در پیام رسان ها مزیت رقابتی قابل توجهی در مواجهه با سایر رقبا خواهد داشت.

منبع : inc
برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/OiRCUSbW
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه