یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

یکی از استرس زاترین شرایط برای هر کارمندی، روزهای نخست حضور در شرکت جدید است. در این راستا شما به عنوان مدیر شرکت می توانید شرایط را تا میزان بالایی بهبود بخشید. در این راستا نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که عدم فعالیت شما در این زمینه حتی ممکن است منجر به درگیری میان تیم کاری نیز بشود. درواقع نمونه‏ های متعددی از این مسئله تا به امروز رخ داده که باید از آن تجربه کسب نمایید، با این حال این اقدام ابدا سخت نبوده و به سادگی قابل اجرا است. در این راستا چند نمونه کاملا کاربردی و تاثیرگذار را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

1-جلسه ای خصوصی داشته باشید

کاهش استرس کارمندان تازه کار

قبل از آنکه بخواهید یک کارمند را به تیم شرکت خود معرفی نمایید، بهتر است که جلسه ‎ای خصوصی داشته باشید تا در رابطه با موضوعات مختلف صحبت کنید. در این راستا توصیه می‎ شود که برخی از اطلاعات و نقشه شرکت را در اختیار کارمند قرار دهید و در رابطه با فرهنگ سازمانی صحبت نمایید. همچنین می توانید اطلاعاتی کلی در رابطه با سایر کارمندان را در اختیار فرد قرار دهید و به سوالات احتمالی پاسخ دهید. این امر باعث خواهد شد تا افراد بیش از حد ناشناخته نباشند و بهتر بتوانند خود را در هنگام معرفی همگانی، آماده نمایند.

2-تیم بندی انجام دهید

برای این امر که کارمند جدید شرکت بهتر بتواند با شرایط جدید وقف پیدا کند، توصیه می ‎شود که آنها را با جدیدترین فردی که قبلا استخدام شده است، در یک گروه قرار دهید. درواقع چنین فردی می ‎تواند اطلاعات بسیار خوبی را در اختیار فرد قرار دهد و به فرد مذکور، کمک های بسیار خوبی را براساس تجربه خود نماید، با این حال شما باید انگیزه‎ ای را برای کارمندی که قرار است کمک ‎رسان باشد، در نظر بگیرید تا انگیزه لازم وجود داشته باشد. همچنین نظارت کلی را فراموش نکنید تا نسبت به درست بودن همه چیز، اطمینان داشته باشید.

مطلب مرتبط: مدیران چگونه می‌توانند استرس کارمندان را کاهش دهند؟

3-لحن دوستانه را فراموش نکنید

هیچ چیز بهتر از وجود مدیری نیست که با لحنی مهربان و صمیمی با کارمند جدید خود صحبت می کند. در این راستا توصیه می شود که تمرین هایی را برای تیم شرکت داشته باشید. این امر باعث خواهد شد تا تمامی افراد بتوانند به خوبی در راستای خوش ‎آمدگویی به کارمندان جدید، رفتار نمایند. نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که از همان روز اول، به کارمند اجازه شروع فعالیت را بدهید. این امر باعث خواهد شد تا پس از ایجاد آمادگی ذهنی، اقدامات عملی را نیز انجام دهند. تحت این شرایط احتمال بروز خطا به کمترین میزان ممکن خواهد رسید. در نهایت فراموش نکنید که به هر صورتی که با افراد رفتار نمایید، آنها را به سمت اقداماتی مشابه سوق خواهید داد.

4-بازبینی داشته باشید

اگرچه احتمالا شما توجه فردی به کارمندان خود ندارید و آنها را در انجام کارها کاملا آزاد می ‎گذارید، با این حال این موضوع برای کارمندان جدید کاملا متفاوت بوده و لازم است تا بالاترین توجهات را به آنها داشته باشید. در این راستا عملکرد آنها را مورد بررسی قرار دهید تا در صورت وجود مشکل، برنامه‎ ریزی انجام شود. همچنین تا ماه نخست فعالیت، کارمند جدید باید بتواند به شما دسترسی کامل را داشته باشد. در این راستا صبور بودن، راز موفقیت بوده و لازم است تا توقعات واقع‎ بینانه داشته باشید. درواقع کارمندان جدید به یک مربی دلسوز به جای منتقدی جدی، نیاز دارند.

منبع : smallbiztrends
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/fcnd2VmO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه