مدیران موفق از دیگران متفاوت هستند. اگر شما تجربه همکاری با برخی از مدیران بزرگ را داشته باشید، به خوبی تفاوت میان آنها و دیگران را درک خواهید کرد. دیدگاه مدیران موفق همیشه با دیگران تفاوت دارد. آنها تمایل بالایی برای فکر کردن به موضوعاتی که کمتر مورد توجه دیگران است، نشان می دهند. اگر شما هم درباره تفاوت میان مدیران موفق و معمولی کنجکاو هستید، این مقاله پاسخ مناسبی برای شما آماده کرده است.
هدف اصلی در این مقاله بررسی دیدگاه مدیران موفق در مواجهه با مسائل مختلف در حوزه کسب و کار است. این امر به شما برای کسب دیدگاهی مشابه مدیران موفق و تبدیل شدن به مدیریت کارکشته کمک خواهد کرد. در ادامه برخی از مهمترین نکات در این راستا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
دیدگاه شخصی در برابر دیدگاه تیمی
مدیران موفق همیشه به کار تیمی اعتقاد دارند. شاید شما گاهی اوقات کار انفرادی را به هرگونه کار دیگری ترجیح دهید، اما در این شرایط شما به طور دقیق یک مدیر موفق نیستید. مدیران همیشه بر روی تیم های کاری به عنوان مهمترین عامل موفقیت شان حساب می کنند. این امر موجب موفقیت آنها در بلندمدت می شود.
مطلب مرتبط: برترین های جهان چه دیدگاهی در رابطه با موفقیت دارند
اگر شما تمایلی برای همکاری یا فکر کردن به تیم کسب و کارتان ندارید، به احتمال زیاد در حال همکاری با یک تیم ضعیف هستید. این امر انگیزه هر فردی برای همکاری را از بین می برد بنابراین شما باید در سریع ترین زمان ممکن نسبت به همکاری با افرادی حرفه ای اقدام کنید. در غیر این صورت تغییری در وضعیت کسب و کارتان ایجاد نخواهد شد.
بدون تردید همیشه مشکلات مدیران به دلیل حضور کارمندان غیرحرفه ای نیست. گاهی اوقات شما خودتان مشکل اصلی در حوزه کسب و کار محسوب می شوید. اگر شما از ابتدای شروع فعالیت به عنوان کارآفرین مهارتی در زمینه تفکر تیمی نداشته اید، باید اندکی به فکر بهبود سطح مهارتتان باشید. در غیر این صورت هیچ شانسی برای تاثیرگذاری بر روی کارمندان تان نخواهید داشت.
مدیران موفق هیچ وقت به طور شخصی با مسائل کاری مواجه نمی شوند بنابراین اگر دیدگاه شما به حوزه کسب و کار بیش از اندازه شخصی است، باید فکری به حال آن بکنید. دیدگاه شخصی بسیاری از موقعیت های کاری شما را از بین می برند بنابراین شما فرصتی برای توسعه کسب و کارتان نخواهید داشت.
دیدگاه مالی قوی
بسیاری از مدیران تصمیمات غیرمنطقی از نظر مالی می گیرند. این امر مشکلات زیادی برای آنها به همراه دارد. مدیران موفق همیشه چشم انداز مالی کسب و کارشان را به بهترین شکل ممکن مدنظر دارند. درست به همین خاطر خیلی کم با مشکلات مالی گسترده مواجه می شوند.
اگر شما دارای اطلاعات دقیقی از حوزه مالی نیستید، باید عملکردتان را به طور کامل تغییر دهید. امروزه شرکت در دوره های هوش مالی کار سختی نیست. همچنین کسب مشاوره از برخی کارآفرینان نیز امر خیلی سختی به نظر نمی رسد بنابراین شما باید در سریع ترین زمان ممکن نسبت بهبود وضعیت تان اقدام کنید. در غیر این صورت شانسی برای تاثیرگذاری بر روی مشتریان نخواهید داشت.
شکست های مالی همیشه مهمترین دلیل برای شکست کسب و کارها محسوب می شود بنابراین اگر شما فکری به حال وضعیت مالی تان نمایید، شمار بالایی از مشکلات تان حل خواهد شد. کسب تجربه در شرکت های دیگر و همکاری با مدیران موفق یکی از راهکارهای مناسب برای تقویت هوش مالی محسوب می شود. با این حساب اگر تجربه ای در زمینه همکاری با مدیران موفق ندارید، دست کم باید با برخی از افراد دارای چنین تجربه ای مشورت کنید.
نزدیکی و صمیمی بودن با کارمندان
مدیران موفق دیدگاه متفاوتی نسبت به همکاری با کارمندان دارند. بسیاری از مدیران در تلاش برای ایجاد فاصله ای معنادار میان خودشان و کارمندان هستند. از نظر آنها این امر موجب جلوه ای حرفه ای از مدیریت شان بر کسب و کار خواهد شد. نکته مهم در این میان تلاش برای تغییر این چشم انداز مبهم است.
مدیران موفق همیشه با کارمندان شان رابطه بسیار نزدیکی دارند. این امر موجب محبوبیت شان در میان کارمندان می شود. اگر شما به دنبال استخدام بهترین کارمندان دنیا هستید، باید هرچه بهتر این نکته را مدنظر قرار دهید. در غیر این صورت هیچ کارمندی تمایلی برای همکاری با شما و تحمل استراتژی عجیب تان در زمینه ایجاد فاصله میان مدیران و کارمندان نخواهد داشت.
شما به عنوان یک مدیر نیاز به ایده های تازه زیادی دارید. گاهی اوقات کارمندان دارای ایده های بسیار جالبی برای پیشبرد کسب و کار شما هستند. در این صورت باید از ایده های آنها بهترین استفاده ممکن را ببرید. اگر شما دارای رابطهای نزدیک با کارمندان تان باشید، استفاده از نظرات آنها بسیار ساده تر از هر زمان دیگری خواهد شد. در غیر این صورت باید به طور مداوم نگران وضعیت کسب و کارتان باشید.
ذهنیت توسعه گرا
مدیران موفق هرگز از شرایط فعلی کسب و کارشان راضی نیستند. این امر آنها را به سوی مدیریت کسب و کار به سوی پیشرفت سوق خواهد داد. بسیاری از برندها به محض اینکه نسبت به وضعیت برندشان احساس رضایت می کنند، دیگر اقدامی برای بهبود آن نخواهند کرد. این امر نقطه شروع سقوط آزاد کسب و کارها محسوب می شود بنابراین شما باید رویکرد متفاوتی نسبت به این موضوع داشته باشید. در غیر این صورت شانسی برای توسعه کسب و کارتان به بهترین شکل ممکن نخواهید داشت.
مطلب مرتبط: ویژگی های مدیران موفق در شرایط نامطمئن
مدیران موفق و بزرگ همیشه به دنبال راهکارهایی برای توسعه کسب و کارشان هستند. بدون تردید همیشه یک راهکار حاضر و آماده در این شرایط پیش روی آنها نیست. پس آنها باید راهکار مناسب برای کسب و کارشان را بسازند. نکته مهم در این میان تفاوت میان نارضایتی مداوم و ایراد گرفتن از همه با تلاش برای توسعه کسب و کار است. اگر شما همیشه از دیگران ایراد بگیرید، هرگز شانسی برای توسعه کسب و کار نخواهید داشت بنابراین به جای چنین کاری باید همکاران و کارمندان تان را نیز نسبت به نارضایتی از شرایط فعلی و تلاش برای بهبود وضعیت ترغیب نمایید.