چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

شروع یک کسب و کار تازه رویای شیرینی محسوب می شود، اما نه وقتی پای تامین مالی اش وسط باشد. خیلی از ایده های طلایی فقط و فقط به خاطر کمبود سرمایه سال ها یک گوشه خاک خورده و به مرور فراموش شده اند. در این میان کم نیستند کارآفرینانی که بعد از چند ماه جست وجو برای تامین مالی ایده شان کلا بی خیال ماجرا شده اند. خب اگر یافتن سرمایه اولیه تا این اندازه سخت است، اصلا چرا باید به خودمان زحمت دهیم؟

ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم تامین مالی استارت آپ آنقدرها هم که بعضی ها فکر می کنند سخت نیست. اشتباه نکنید، ما اصلا قصد نداریم امید الکی به شما دهیم. در عوض مجموعه ای از راهکارها برای تامین مالی استارت آپ را با شما در میان می گذاریم تا کارتان کمی هم که شده راحت تر شود. پس با ما همراه باشید تا نگاهی به راه و چاه تامین مالی استارت آپ داشته باشیم. 

منابع تامین مالی استارت آپ

چالش ها و راهکارهای تامین مالی استارت آپ

فقط کسانی که خودشان میلیاردر هستند، نگرانی بابت اوضاع مالی استارت آپ شان ندارند. اگر شما آنقدر خوش شانس هستید که چنین موقعیت مالی داشته باشید، لازم نیست این مقاله را مطالعه کنید؛ چراکه همین حالا هم تمام شرایط لازم برای شروع استارت آپ تان را دارید. روی صحبت ما در این مقاله با کارآفرینانی است که یکی از مشکلات اصلی شان برای ورود به بازار بحث مالی است. 

مطلب مرتبط: چالش تامین مالی کسب و کار

یافتن یک منبع مناسب برای تامین مالی کار راحتی نیست. خیلی وقت ها آدم احساس می کند تایم سرمایه شبیه هزارتویی گیج کننده است که هیچ راه فراری هم از آن به چشم نمی خورد. اگر شما هم چنین احساسی دارید، در ادامه با ما همراه باشید تا خلافش را به شما ثابت کنیم. این شما و این هم بهترین منابع تامین مالی استارت آپ.

خانواده و دوستان: حامیان همیشگی شما

خانواده و دوستان: حامیان همیشگی شما

آدم وقتی قصد شروع یک کار تازه را دارد، معمولا حمایت روانی زیادی از طرف خانواده و دوستان دریافت می کند. فرقی ندارد شما تصمیم به ثبت نام در باشگاه را داشته باشید یا ایده ای جدید برای کارآفرینی به سرتان زده باشد، در هر صورت خانواده همیشه پشت تان خواهد بود. 

دوستان هم تا جای ممکن با شما همراهی خواهند کرد. پس بد نیست به عنوان اولین منبع برای تامین مالی استارت آپ به این گروه توجه نشان دهید. 

گاهی اوقات بیزینس های بزرگ از دل یک همکاری میان دوستان شروع می شود. مثلا گوگل را در نظر بگیرید. داستان حیرت انگیز این برند از همکاری میان دو دوست با حداقل سرمایه ممکن شروع شد. پس بد نیست شما هم به چنین همکاری های دوستانه ای فکر کنید. به علاوه، لطفا همین حالا هر فکر و خیالی درباره شروع کار با بودجه های کلان را از سرتان بیرون کنید؛ چراکه کمتر کسی در همان ابتدای راه به شما و استارت آپ تان اعتمادی در حد چند صد هزار دلار خواهد کرد. 

یادتان باشد، شما برای استفاده از خانواده و دوستان باید برنامه تان را کامل توضیح دهید. خب آنها حق دارند درباره اهداف و برنامه های شما در بازار مطالبی دست گیرشان شود. وگرنه همکاری شان با شما بیشتر شبیه نوعی قمار خواهد بود تا یک سرمایه گذاری مطمئن. توصیه ما استفاده از دورهمی های دوستانه یا دیدارهای خانوادگی به عنوان فرصتی برای توضیح ایده تان است. اینطوری خیلی راحت تر امکان درخواست برای تامین مالی استارت آپ تان را پیدا می کنید و اعضای خانواده و دوستان هم واکنش بهتری نسبت به آن نشان می دهند. 

به عنوان آخرین توصیه در این بخش، همیشه آماده واکنش مناسب در قبال جواب منفی اعضای خانواده یا دوستان باشید. هرچه باشد ارتباط شما با آنها نباید به خاطر چنین مسئله ای به هم بخورد. 

حساب و دارایی های شخصی: گزینه ای مطمئن

حساب و دارایی های شخصی: گزینه ای مطمئن

آیا شما در طول سال های اخیر بخشی از درآمدتان را پس انداز کرده اید؟ در این صورت احتمالا برای شروع یک کسب و کار تازه مشکل زیادی نخواهید داشت. گاهی اوقات پس اندازه ای کوچکی که آدم در طول سال انجام می دهد، واقعا به کار می آید. یکی از این حوزه ها مربوط به راه اندازی کسب و کار تازه است. 

بی شک همه مردم به اندازه راه اندازی یک کسب و کار پس انداز ندارند. به همین خاطر باید دنبال راه های دیگری هم بود. البته کار ما با دارایی شخصی هنوز تمام نشده است. اگر شما خانه یا ملکی دارید، استفاده از آن برای دریافت وام گزینه ای جذاب خواهد بود. اینطوری دیگر لازم نیست نگران مذاکره بی پایان با دیگران برای جذب سرمایه باشید. 

توصیه ما برای دریافت وام از طریق املاک کمی صبر و شکیبایی است. شما قرار نیست اولین موسسه مالی که به پُست تان می خورد را مجاب به ارائه وام کنید. به علاوه، بانک های مختلف سیاست متفاوتی برای ارائه وام دارند. پس قبل از اینکه کارتان را با عجله تمام کنید، دست کم به چند بانک سر بزنید. اینطوری بهترین وام ممکن با شرایط ایده آل را پیدا خواهید کرد. 

حفظ کار روزمره: کارآفرینی در کنار کار عادی

حفظ کار روزمره: کارآفرینی در کنار کار عادی

برخی از کارمندان به محض اینکه ایده ای برای کارآفرینی پیدا می کنند، شغل شان را رها کرده و دنبال تجربه ای جدید می روند. نکته مهم اینکه موفقیت در دنیای کسب و کار مثل فیلم های سینمایی نیست. چه بسا اولین حضورتان در بازار با کلی مشکل همراه شود. آن وقت حسرت از دست دادن کار قبلی تان را خواهید خورد. 

مطلب مرتبط: توسعه استارت آپ ها با راهکارهای بازاریابی پولی

توصیه ما در این بخش برای تامین مالی استارت آپ کمی عجیب به نظر می رسد اما کاربرد خاص خودش را دارد. شما لازم نیست همیشه برای تحقق رویای تان در بازار از شغل تان بزنید. در عوض یک ایده هوشمندانه ادامه کار فعلی تان در کنار فراهم سازی شرایط مربوط به استارت آپ است. اینطوری دست کم خیال تان از بابت حقوق ماهانه راحت خواهد بود. چه بسا همین حقوق در ادامه مسیر به کارتان بیاید. خب تامین مالی که همیشه با رقم های بالا صورت نمی گیرد!

شرکت در مسابقات: ایده ای جدید و پرطرفدار

شرکت در مسابقات: ایده ای جدید و پرطرفدار

آیا تا حالا برنامه هایی که مخصوص معرفی استارت آپ هاست را دیده اید؟ در این برنامه ها نمایندگان یک استارت آپ با یکدیگر رقابت می کنند تا دست آخر جایزه نهایی را ببرند. این جایزه معمولا کمک حیرت انگیزی برای تامین مالی استارت آپ ها محسوب می شود. 

یادتان باشد، استفاده از گزینه مورد بحث در این بخش فقط در صورتی منطقی است که ایده تان برای راه اندازی کسب و کار تا حد زیادی جذاب باشد. وگرنه دست تان در بازار برای همه رو می شود و از آن طرف حتی یک دلار هم تامین سرمایه نکرده اید.

اگر خیال تان بابت جذابیت استارت آپ تان راحت است، شرکت در برنامه های تلویزیونی گزینه وسوسه برانگیزی خواهد بود. شما برای این کار باید اول از همه روی مهارت های ارتباطی تان کار کنید؛ چراکه بدون مهارت های ارتباطی کارتان حسابی گره خواهد خورد. هرچه باشد در یک برنامه تلویزیونی علاوه بر خودِ ایده کاری، فن بیان شما هم تاثیرگذار خواهد بود. پس باید خودتان را برای چنین رویدادی کاملا آماده کنید. 

فروش سهام: استفاده از پتانسیل مردم

فروش سهام: استفاده از پتانسیل مردم

این روزها سهام بسیاری از شرکت ها در بورس عرضه می شود. این امر با هدف تامین فوری مالی صورت گرفته و در اغلب موارد موفقیت بالایی نیز به همراه دارد. با این حساب شما با گزینه ای رو به رو هستید که در طول سال های متمادی امتحانش را پس داده است. 

چالش اصلی در مسیر تامین مالی با استفاده از سهام مربوط به رقابت گسترده بین برندهای مختلف است. شما لازم نیست حتما یک سرمایه گذار حرفه ای باشید تا اخبار مربوط به رقابت های نفسگیر این حوزه به گوش تان خورده باشد؛ چراکه خبرگزاری ها روزانه کم و کیف این رقابت را مخابره می کنند. بنابراین حضور در بورس یک بازی بلندمدت خواهد بود که کارآفرینان کم حوصله جایی در آن ندارند. 

یادتان باشد، شما قرار نیست همه سهام استارت آپ تان را در بورس به فروش برسانید؛ چراکه این کار عملا شما را از کسب و کارتان بیرون می اندازد. در عوض بهتر است تا جایی که نیاز دارید، سهام به بازار عرضه کنید. به علاوه، شما به عنوان مدیر یک استارت آپ در قبال سهامداران مسئول خواهید بود. پس الکی خودتان را با سهامداران متعدد درگیر نکنید. 

آخرین توصیه ما در این بخش مشورت با چند مدیر باسابقه در زمینه بورس است. شاید این گزینه خیلی وسواس گونه به نظر برسد، اما دست کم ذهنیتی درست درباره عرضه سهام در بورس به شما خواهد داد. 

چالش های تامین مالی استارت آپ

چالش های تامین مالی استارت آپ

شما تا اینجای کار با مهمترین راهکارهای تامین مالی استارت آپ آشنا شدید. حالا نوبتی هم باشد باید نگاهی به چالش های این مسیر داشته باشیم. خب پیش خودتان که فکر نکردید توسعه استارت آپ یک کار راحت و بی دردسر است؟ ما در این بخش برخی از مهمترین چالش های استارت آپ ها برای تامین مالی را زیر ذره بین می بریم. در کنار این مسئله تلاش مان ارائه راهکارهای مفید برای حل مشکل موردنظر خواهد بود. 

مطلب مرتبط: چطور سرمایه گذارها را به سوی استارت آپ تان جذب کنید؟

ارزیابی نیازهای مالی

ارزیابی نیازهای مالی

استارت آپ شما چقدر سرمایه لازم دارد؟ این سوالی است که خیلی از کارآفرینان حتی یک ثانیه هم درباره اش فکر نمی کنند. در دنیایی که اغلب مدیران فقط دنبال تامین سرمایه به هر شکلی هستند، حساب و کتاب درباره میزان نیاز واقعی برندها امر عجیبی به نظر می رسد. اگر شما هم چنین نظری دارید، باید هرچه زودتر ذهنیت تان نسبت به بازار را عوض کنید؛ چراکه با این دست فرمان خیلی در بازار دوام نخواهید آورد. 

این روزها کمتر کسی میانه خوبی با حساب و کتاب های سختگیرانه دارد. با این حال شما برای موفقیت در بازار باید این مشکل را به جان بخرید؛ چراکه با یک محاسبه دقیق دیگر لازم نیست خودتان را بی‎جهت زیر قرض فراوان ببرید. خوشبختانه این روزها تیم های حسابداری در سراسر دنیا در دسترس هستند. بنابراین اگر خودتان وقت یا مهارت لازم برای ارزیابی نیازهای کسب و کار را ندارید، لازم نیست خیلی به خودتان فشار بیاورید. در عوض همکاری با یک تیم حسابداری قوی را در دستور کار قرار دهید تا خیال تان از بابت همه‎چیز راحت شود.
 
انتخاب بهترین گزینه برای تامین مالی

انتخاب بهترین گزینه برای تامین مالی

همانطور که در بخش های قبلی اشاره شد، شیوه های متنوعی برای تامین مالی استارت آپ در دسترس من و شماست. با این حال خیلی از کارآفرینان عملا در مواجهه با موارد گوناگون دچار سرگیجه می شوند. واقعا کدام روش برای استارت آپ شما مناسب و کم هزینه خواهد بود؟ 

سوال فوق یک جواب ساده و سرراست ندارد. به همین خاطر باید کمی ماجرا را بیشتر واکاوی کنیم. 

ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم هیچ راهکار کلی برای تمام کسب و کارها وجود ندارد. اگر شما دنبال تامین مالی استارت آپ تان هستید، باید قبل از هر کاری شرایط برندتان را یکبار به طور کامل زیر ذره بین ببرید. این کار به شما برای گردآوری اطلاعات کاربردی و تصمیم گیری بدون مشکل کمک خواهد کرد. یادتان باشد، هیچ کس به اندازه خودتان درباره شرایط شرکت خبر ندارد. پس الکی سراغ موسسات مختلف برای انتخاب گزینه مناسب تامین مالی نروید. 

توسعه کسب و کار

توسعه کسب و کار

هیچ استارت آپی در قبال تامین مالی فارغ از مسئولیت نیست. حتی اگر شما از اعضای خانواده تان برای تامین مالی استارت آپ استفاده کنید، بازهم مشکلات خاص خودتان در این مسیر را خواهید داشت. به طوری بعد از گذشت چند ماه انتظارات اعضای خانواده برای بازگشت سرمایه شروع می شود. ماجرا خطرناک شد، نه؟

کارآفرینانی که هیچ برنامه ای برای بازگشت سرمایه ندارند، معمولا خیلی زود با مشکلات ریز و درشتی رو به رو می شوند. خب دیگران که پول شان را از سر راه نیاورده اند که همینطور بی برنامه تقدیم شما کنند!

فرمول ما در این بخش تقریبا ساده است. شما باید قبل از اینکه سراغ تامین مالی استارت آپ تان بروید، دست کم یک برنامه برای ارائه سود به سرمایه گذارها طراحی کنید. گاهی اوقات این امر حساسیت بیشتری هم پیدا می کند. به طوری که شما نیاز به پلن های دیگری هم خواهید داشت. یادتان باشد، اگر در اولین تجربه تان نتوانید از پس بازپرداخت وام یا سرمایه تامین شده برآیید، دیگر هیچ کس در بازار به شما اعتماد نخواهد کرد. 

توسعه کسب و کار مفهومی است که اعتماد سرمایه گذارها را به بهترین شکل جلب می کند. بسیاری از کارآفرینان برای اثرگذاری بهتر بر روی مخاطب هدف دائما دنبال راهکارهای متنوع هستند. اگر شما هم چنین دغدغه ای در سرتان دارید، باید یک برنامه جامع برای توسعه استارت آپ تان طراحی کنید. خیلی وقت ها سرمایه گذارها صرفا با مشاهده برنامه یک کسب و کار برای توسعه به آن اعتماد می کنند. پس منتظر چه هستید؟ همین امروز کارتان در این حوزه را شروع کنید تا از قافله جا نمانید. 

مطلب مرتبط: انواع استارت آپ: نقشه گنج کسب و کارآفرینی!

تامین سرمایه به تنهایی

تامین سرمایه به تنهایی

تامین سرمایه کاری نیست که شما در آن مثل قهرمان های بوکس یا کشتی یک تنه همه مسئولیت ها را به دوش بکشید. از این نظر بحث تامین مالی بیشتر شبیه یک ورزش تیمی مثل والیبال است. اگر همه اعضای تیم نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند، دست آخر موفقیت چشمگیری نصیب استارت آپ خواهد شد. در نقطه مقابل، کافی است هر کسی ساز خودش را بزند تا استارت آپ هنوز هیچی نشده با سر سقوط کند. 

یادتان باشد در فرآیند تامین مالی استارت آپ باید ابعاد حقوقی، مالی و مشارکتی مورد توجه قرار گیرد. اغلب اوقات بررسی تمام این جزییات از توانایی یک کارآفرین خارج است. به همین خاطر تمرکز یک تیم کامل بر روی این شرایط ایده بهتری خواهد بود. این اتفاق نه تنها بار مسئولیت سنگینی را از روی دوش شما برمی دارد، بلکه دل تان همیشه بابت یک همکاری بلندمدت قرص خواهد بود. 

توصیه کلیدی ما در این بخش مرور دوباره تمام جزییات مربوط به تامین مالی استارت آپ قبل از امضای نهایی است. اینطوری آخرین ابهام ها نیز از قرارداد رفع شده و شما آماده تامین سرمایه به شیوه مطمئن خواهید بود. 

هزینه سرمایه به طور هوشمندانه

هزینه سرمایه به طور هوشمندانه

برنامه شما برای مرحله بعد از تامین سرمایه چیست؟ بر فرض که شما سرمایه مورد نیازتان را هم جفت و جور کردید، بدون یک برنامه دقیق آیا شانسی برای موفقیت باقی می ماند؟

آخرین چالشی که کارآفرینان در تامین سرمایه باید پشت سر بگذارند، بحث برنامه ریزی برای هزینه آن است. متاسفانه خیلی از کارآفرینان آنقدر درگیر کارهای مربوط به تامین مالی هستند که مرحله آخر را پاک فراموش می کنند. اگر شما هم چنین مشکلی دارید، کافی است کمی درباره دلیل جنب و جوش تان فکر کنید. اصلا چرا دنبال تامین مالی بودید؟ جواب این سوال نه تنها خیال تان را راحت خواهد کرد، بلکه برنامه ای منسجم برای توسعه کسب و کارتان به دست می دهد. 

یکی از ایراداتی که تقریبا همه مدیران با آن رو به رو هستند، سهل انگاری در استفاده درست از منابع مالی است. انگار که به محض تامین مالی دیگر هیچ دغدغه ای برای این دسته از کارآفرینان باقی نمی ماند. امیدوارم دست کم شما چنین عادتی نداشته باشید؛ چراکه شما را قدم به قدم به سوی یک سقوط آزاد تمام عیار نزدیک خواهد کرد. آن وقت دیگر هیچ راه نجاتی برای کسب و کارتان نخواهد بود. 

مطلب مرتبط: استارت آپ (Startup) چیست؟ همراه با نکات طلایی برای راه اندازی استارت آپ

منابع:

https://www.startupgrind.com

https://kodytechnolab.com

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aXOri2Qf
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه