تقریبا همه مردم به این نتیجه رسیده اند که دورکاری در مقایسه با کار ثابت گزینه بهتری است. انعطاف، استقلال و فرصت کسب پول بیشتر تنها بخشی از مزیت های دورکاری هستند، اما اگر در انتخاب مسیر دورکاری خود مردد هستید، در اینجا با استناد به اخبار روزانه کسب وکار، CNBC و Upwork، 25 مهارت دورکاری رو به رشد ارائه شده است.
1. طراحی تجربه کاربری
این روزها، کاربران وب سایت ها و نرم افزارها هر بار که از یک وب سایت بازدید می کنند و یا یک نرم افزار را دانلود می کنند، می خواهند تحت تاثیر واقع شوند. طراحان تجربه کاربری با ساخت محصولاتی که کاربری آسان دارند و تجربه کاربران را ارتقا می دهند، به این مهم دست پیدا می کنند.
2. توسعه ASP
شرکت ها برای ویرایش و تغییر صفحات وب سایت خویش به این دسته از توسعه دهندگان وب نیاز دارند. چرا که ASP به موازات HTML5 اجرا می شود. سایر مسئولیت ها مشتمل بر ایجاد سوال در انجمن ها، فراهم کردن امنیت و دسترسی به پایگاه های داده می شود.
3. توسعه Shopify
این توسعه دهندگان می توانند برای پلتفرم محبوب تجارت الکترونیکShopify، نرم افزار و وب سایت تولید کنند.
4. ویراستاری زبان انگلیسی
یک ویراستار معمولا متون را می خواند تا از نبود غلط املایی، گرامری و تایپی اطمینان حاصل کند.
5. تولید محتوا و سئو
نویسندگان محتوا و سئو به وب سایت ها و برندها کمک می کنند تا قابلیت رویت خود را در موتورهای جست وجویی همچون گوگل و بینگ ارتقا دهند، که این کار شامل بهینه سازی کلمات کلیدی و سایر فعالیت ها می شود.
6. عکاسی
مسلما تلفن همراه همه افراد دوربین دارد. اگرچه تقاضا برای عکاسان در رسانه های سنتی از بین رفته است، اما هنوز هم میزان تقاضا برای عکاسان تجاری بسیار بالا است. در حقیقت این میزان افزایش تقاضا از سال 2014 تا به حال برابر با 37.2درصد بوده است.
7. انیمیشن
این افراد خلاق برای بازی ها، فیلم ها، برنامه های تلویزیونی و آگهی های تبلیغاتی نقاشی می کشند. بازار دیجیتال نیاز به انیماتورها را هدایت کرده و اکنون این افراد می توانند برای برندها آیکون و اینفوگرافی طراحی کنند.
8. دستیار مجازی
صاحبان کسب وکار، مدیران و کارآفرینان برای مدیریت امور خود همچون پاسخگویی به ایمیل ها و برنامه ریزی برای قرارهای ملاقات از دستیاران مجازی ای که به شکل دورکاری فعالیت می کنند، کمک می گیرند.
9. هدایت جریان فروش
هدایت کنندگان جریان فروش مسئول هدایت مشتریان بالقوه، کیفیت نگاری و ایجاد مجراهای فروش جدید برای برندها و شرکت ها هستند و برای این کار از واسطه هایی همچون ایمیل و رسانه های اجتماعی استفاده می کنند.
10. جمع آوری داده
این شغل که به عنوان جذاب ترین شغل قرن 21 شناخته شده است، شامل تحلیل داده های وسیع و پیش بینی رویه ها می شود.
11. بازاریابی در شبکه های اجتماعی
برندها و شرکت ها اهمیت حضور آنلاین را به خوبی درک می کنند، از همین رو به دنبال افراد حرفه ای بوده تا بتوانند در شبکه های مجازی کمپین هایی قوی داشته باشند.
12. ویرایش ویدئو
ویرایش کنندگان ویدئو اشتباهات را اصلاح کرده و فایل های صوتی و گرافیکی را اضافه می کنند. آنها در واقع می خواهند مطمئن شوند که یک داستان با کلیت خط روایی همسانی دارد. با افزایش رویکرد برندها به ساخت محتوا، خصوصا محتوای ویدئویی، تعجبی نیست که این صنعت رشد چند برابری خواهد داشت.
13. توسعه وردپرس
از آنجایی که تمام کسب و کارها نیازمند وبلاگ هستند، تعجبی نیست که این مهارت که به واسطه آن می توان برای صفحات وب افزونه ایجاد کرد، رو به رشد خواهد بود.
14. توسعه AngularJS
با این مهارت می توانید واژگان HTML را بسط داده و برای رایانه و تلفن همراه، نرم افزارهای تحت شبکه بسازید. از آنجایی که این قالب مختص صفحات وب پویا است، میزان تقاضا برای این مهارت رو به افزایش است.
15. توسعه جاوا
این توسعه دهندگان می توانند نرم افزارهای تحت شبکه پیچیده ای ایجاد کنند. جاوا علی رغم اینکه 20 سال سن دارد، برای بسیاری از پروژه های منبع باز حکم بنیان را دارد. بنابراین میزان تقاضا برای این مهارت رو به کاهش نخواهد بود.
16. مهارت صوت
اگرچه به مدت چندین دهه، مهارت های گویندگی پرطرفدار بوده است، اما حرکت سریع به سوی دنیایی دیجیتال میزان نیاز به گویندگان دورکار را بیش از هر زمان دیگر ایجاد کرده است. از جمله این مهارت ها می توان به گویندگی، خواندن کتاب های صوتی، دوبله، آموزش از راه دور، دیالوگ انیمیشن و صداگذاری برروی بازی های ویدئویی اشاره کرد.
17. حسابداری
اگرچه نرم افزارهای حسابداری بسیاری در دسترس هستند اما همچنان برای درک داده های آماری مربوط به مالیات ها و اظهارنامه ها به وجود حسابداران دورکار نیاز است و همین امر این مهارت را محبوب نگاه می دارد.
18. توسعه اندروید
هیچ تعجبی نیست. همه تلفن همراه هوشمند داشته و جهان به افرادی نیاز دارد تا برای سیستم عامل اندروید نرم افزار طراحی کنند.
19. توسعه iOS
همچون مهارتی که در بالا ذکر شد، کاربران اپل نیز به برنامه های جدید نیاز دارند.
20. مهندس برق
همانطور که در اخبار روزانه کسب و کار اشاره شد، با رشد بازار اینترنت اشیا، شرکت ها و کارآفرینان برای ایجاد اتصال میان دستگاه های مختلف به مهندسان برق نیاز خواهند داشت.
21. Zendesk
Zendesk یک شرکت نرم افزاری روبه رشد در حوزه خدمات مشتریان است. در این سامانه می توانید تجربیات تیم و مشتریان تان را با گذاشتن محصولاتی در API های موجود، نرم افزارها و SDKهای همراه ویرایش نمایید.
22. MongoDB
این مورد یک پایگاه داده سندمحور پلتفرم منبع باز است که با عنوان پایگاه داده NoSQL شناخته می شود. Adobe، eBay، LinkedIn، Foursquare و Shutterfly با این پایگاه داده دنبال و بررسی می شوند. پس به مهارت کار با این ابزار به این زودی ها منسوخ نخواهد شد.
23. تجسم داده
همان طور که پیش تر اشاره شد، داده های گسترده بسیار اهمیت دارند. تجسم داده به افراد کمک می کند تا این اطلاعات را درک کرده و آن را به محتوای بصری تبدیل کنند.
24. اتوکد
با این مهارت می توانید نسخه هایی دوبعدی و سه بعدی را شبیه سازی کنید. شایان ذکر است که محتوای بصری محبوب است، پس این مهارت ارزشمند است.
25.طراحی سه بعدی
طراحان دورکاران یکی از موفق ترین مهارت های ممکن را دارند. با افزایش پیشرفت فناوری هایی همچون چاپ سه بعدی این مهارت بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا خواهد کرد.
حال که می دانید تقاضاها به سمت چه مهارت هایی میل می کنند، دست به کار شده و توانایی های خویش را ارتقا دهید و مهارت های دورکاری موجود در بازار را هم بررسی کنید.