جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

10 نکته مهم برای شتاب بخشیدن به کار و زندگی

6 سال پیش ( 1397/5/25 )
پدیدآورنده : اسکات اولدفورد   پدیدآورنده : نسیم حسینی  

قبل از اینکه کار (و زندگی) بر شما چیره شود، خودتان کنترلش را در دست بگیرید. اوایل سال 2017 بود که فکر می کردم بالاخره «راهش را پیدا کرده ام»... اما تابستان همان سال اتفاقاتی افتاد که کارم به افسردگی کشید.

عجیب است، چون من کسب وکاری باثبات، پایدار و قابل ارتقا با درآمدی 3000000 دلار در ماه ایجاد کرده بودم، اما از آن متنفر بودم. تمام هراسم این بود که هر روز صبح از خواب بیدار شوم و به دست خودم بیشتر ساعات روزم را صرف نابودی کار، سلامتی و روابطم کنم. این کار راضی ام نمی کرد و خوشحال نبودم، همین هم باعث شد برای فرار از این جهنم دو کسب وکار موفق فعلی ام را راه اندازی کنم.

شروع کردم به سرمایه گذاری روی خودم و به دنبال چیزهایی رفتم که حقیقتاً از زندگی می خواستم.

از آن به بعد چیزهای زیادی یاد گرفته ام و امروز بیش از هر زمان دیگری درآمد دارم و کمتر از هر زمان دیگری کار می کنم (از 80 ساعت به 20ساعت در هفته رسیده) و می توانم صادقانه بگویم که از همیشه راضی تر و خوشحال تر هستم.

دوست دارم 10 نکته ای را که در این راه کشف کرده ام با شما در میان بگذارم، نکاتی که نه تنها به من کمک کردند سه کسب و کار با درآمد هفت رقمی را (در کمتر از یک سال) از صفر شروع کنم، بلکه زندگی سالم تر، شادتر و موفق تری هم داشته باشم.

1. با افراد کم تجربه تر از خود مشورت نکنید

بهترین حالت این است که با بیشتر از سه نفر مشورت نکنید. حقیقت این است که بیشتر افراد وقت زیادی را برای مشورت و مصرف محتوا تلف می کنند. شما به مشورت زیادی نیاز ندارید، به قدر نیازتان از دیگران کمک بگیرید. دو تا سه نفر را پیدا کنید که چند قدم از شما جلوتر بوده و الهام بخش شما در پیشرفت هر روزه تان باشند.

هر کمکی بیشتر از این فقط موجب سردرگمی و انحراف شما از مسیر می شود.

2. مربی ای پیدا کنید که دو قدم جلوتر از خودتان باشد

همه به مربی احتیاج دارند. فرقی نمی کند چقدر پیشرفت کرده اید و موفق هستید، در هر حال همیشه به یک مربی نیاز دارید تا شما را در مسیر درست نگه دارد، اما درست مانند نکته بالا، تعداد مربیان هم هرچه کمتر باشد، بهتر است.

شما فقط به یک مربی نیاز دارید، به شرطی که آن فرد دست کم دو قدم جلوتر از شما باشد. این یعنی، اگر درآمد شما شش رقمی است، مربی تان باید به طور مستمر دارای درآمد هفت رقمی باشد (و مدتی این کار را انجام داده باشد).

3. راهکارهای متعارف را فراموش کنید

کارهایی را که دیگران برای موفق شدن انجام داده اند، فراموش کنید چون احتمالاً اقدامات آن ها در مورد شما موثر نخواهد بود. شما با بقیه فرق دارید، پس موقعیت ها، موانع و فرصت هایی که با آن ها روبه رو می شوید نیز منحصر به خودتان است.

مزیت انحصاری خود را کشف کنید و از آن برای ساختن « راهکارهای متعارف» منحصربه فرد خودتان بهره ببرید.

مطلب مرتبط:10 نکته طلایی در راستای ایجاد تعادل بین کار و زندگی شخصی

4. کاری کنید نسبت بین تولید و مصرف تان 80 به 20 باشد

تولید شما باید خیلی بیشتر از مصرف تان باشد. به ازای هر یک ساعتی که برای مصرف (خواندن، دیدن و شنیدن) صرف می کنید، باید حداقل چهار ساعت را برای تولید کنار بگذارید. این یعنی: دوره های آموزشی کمتر، گروه های مغز متفکر کمتر، کتاب های کمتر، کارآموزی های کمتر و وبینارهای کمتر.

دست از تلاش برای مصرف همه چیز بردارید. شما باید دست به کنش بزنید نه مصرف.

5. در اسرع وقت برای «خودتان» کمک بیاورید

وقت و انرژی شما باارزش هستند و شما فقط کمی از آن ها دارید. این یعنی اینکه باید در اسرع وقت یکی از این دو نفر را به خدمت بگیرید:

1. کسی که در عملیات/امور مالی/ ارائه خدمات کمک تان کند

2. کسی که در امور بازاریابی/فروش کمک تان کند

اکثر کارآفرینان فقط در یکی از این کارها مهارت دارند. از مزیت انحصاری خود کمک بگیرید و کسی را استخدام کنید تا باقی کارها را به عهده بگیرد.

6. برای تک تک دقیقه های روزتان برنامه ریزی کنید (حتی زمان استراحت)

مسئله بهره وری باید برای شما مهم باشد، اما نه فقط از حیث میزان کاری که تولید می کنید.

بهره وری همان قدر که به چگونگی استفاده از وقت در حین کار مربوط است، درباره نحوه وقت گذاری هنگام فراغت از کار نیز هست. باید تلاش کنید تا در تمام اوقات، زمان خود را عاقلانه سپری کنید، چرا که هر یک دقیقه ای که به بطالت بگذرد، برای همیشه از دست رفته است. برای زمانی که در اختیارتان قرار گرفته ارزش قائل شوید و به بهترین نحو از آن بهره ببرید. کسانی که چنین راهی در پیش می گیرد، عمری دراز و شاد خواهند داشت.

7. هدف تان را فراموش کنید

نه اینکه داشتن هدف یا چشم انداز چیز بدی باشد، اما چشم انداز شما جایی در آینده است و هنوز خیلی مانده تا به آن برسید. این می تواند باعث وحشت تان شده و شما را مستأصل و درمانده در همان نقطه ای که هستید متوقف کند.

بنابراین، هدف را فراموش کنید و در عوض روی کارهایی تمرکز کنید که در 30 تا 90 روز آینده باید انجام شان بدهید. برای خود روندی رو به رشد بسازید و مراقب استمرارش باشید. یادتان باشد، این خودِ سفر است که اهمیت دارد نه مقصد سفر.

8. هر روز یک درصد رشد و پیشرفت داشته باشید

سلامتی، بدن، روابط، دانش و در کل همه چیز با بازه های یک درصدی رشد می کنند، یعنی شما همه آن ها را کم کم به دست می آورید. مسلماً زمان موردنیاز برای این رشد متغیر است، اما میزان این رشد هر بار فقط یک درصد است.

پس در آغاز هر روز، 10 ثانیه درباره کاری که می خواهید که در آن روز به سرانجام برسانید فکر کنید: امروز چه چیزی را یک درصد جلو می برید؟

9. به روش های موثر وفادار بمانید و از شکست نترسید

نباید هراسی از شکست داشته باشید و نباید اجازه دهید این هراس شما را از تجربه و آزمایش چیزهای جدید بازدارد.

هر چیزی را حداقل دو تا سه بار امتحان کنید. دلیل نمی شود که چون بار اول به نتیجه نرسیده اید، بعد از این هم هرگز به نتیجه ای نرسید. شما نیاز به تکرار و ابتکار دارید، علاوه بر این باید بپذیرید که همه ایده های تان آن طور که دلخواه تان است از آب در نخواهند آمد، اما پشتکار جبران همه چیز را می کند، به شرطی که خودتان شوق تجربه کردن موفقیت خود را داشته باشید.

10. هر روز چهار ساعت برای این چهار سرمایه وقت بگذارید

این ها چهار سرمایه ارزشمندی هستند که طی تابستان 2017 زندگی مرا متحول کردند:

دانش: یادگیری

سلامتی: ورزش

مخاطب: تعامل و ارتباط با دیگران و تشکیل گروه

شخصیت: تفکر، تعمق و شناخت خود

موفقیت (در کار و زندگی) به ندرت در بازاریابی، فروش و عملیات خلاصه می شود. این موارد قطعاً بی تأثیر نیستند، اما آنچه پایه و شالوده واقعی موفقیت های شما را می سازد تمرکز بر سلامت، دانش، مخاطب و شخصیت خودتان است.

همین چند وقت پیش به خودم آمدم و دیدم حدود یک میلیون دلار بدهی دارم. سال پیش، سخت افسرده شدم و اصلاً نمی دانستم چطور باید از آن فرار کنم، اما با تمرکز بر این چهار سرمایه خودم را از بند افسردگی رها کردم و طی این مسیر این 9 نکته حیاتی دیگر را هم فرا گرفتم.

مهم نیست اکنون در کجای مسیر ایستاده اید، شما این فرصت را دارید تا آنچه از این پس اتفاق می افتد را انتخاب کنید. برای این کار هیچ وقت خیلی دیر یا خیلی زود نیست، پس همین امروز قبل از اینکه کار (و زندگی) بر شما چیره شود، خودتان کنترلش را به دست بگیرید.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/uytlE9JX
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه