شنبه, ۱۲ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Sat, 2 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

بی شک فناوری گام بزرگ بعدی در دنیای کسب و کار خواهد بود. در ادامه سه کاربرد فناوری را برای ارتقای کسب و کار معرفی می کنیم.

قابلیت های هوشمند فناوری هوش مصنوعی (AI) و واقعیت افزوده (AR) مزیت های فراوانی دارد، از ساماندهی بازاریابی گرفته تا بهبود خدمات مشتریان و افزایش فروش. کسب و کارها به لطف این قابلیت ها قادرند تعامل بهتری با مشتری برقرار کنند، سرنخ ها (Leads) را دقیق تر پیگیری کنند و فرصت های بازاریابی خود را به حداکثر برسانند.

امروزه کسب و کارهای آینده نگر مطرحی در صنایع مختلف با بهره گیری از فناوری های AI و AR، مشتریان بالقوه (Prospects) را به مشتریان واقعی (Customers) تبدیل می کنند. در ادامه سه نمونه از این کاربردها را می خوانیم.

1- بهبود شیوه خرده فروشی به کمک واقعیت افزوده

فروشگاه های اینترنتی و خرده فروشانی که خوره فناوری هستند با به کارگیری واقعیت افزوده، تجربه خرید پیشرفته ای برای مشتریان مهیا می کنند. آمار نشان می دهد 61درصد مصرف کنندگان ترجیح می دهند از فروشگاه هایی خرید کنند که تجربه واقعیت افزوده را ارائه می دهند. لذا با ادغام واقعیت افزوده در فروشگاه خود، قطعا تجربه بهتری از برند خودتان در اختیار مشتری قرار می دهید و مشتریان بالقوه بیشتری به مشتریان حقیقی تبدیل خواهند شد.

مطلب مرتبط: تحولات کسب و کار که بهترین رهبران را نیز به چالش می کشد

یکی از برندهای موفق در به کارگیری واقعیت افزوده برای جذب مشتری، برند فشن لباس لکوست (Lacoste) است. این برند برنامه ای مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده برای گوشی همراه تولید کرده است که مشتریان از طریق آن می توانند به صورت مجازی کفش ها را پا بزنند.

این برنامه امکانات دیگری نیز دارد، از جمله کارت پستال های تبلیغاتی، تابلوهای راهنمای فروشگاه، و ویترین. در واقع یک «تجربه خرید تمام عیار را به دست مشتری می دهد». اقدامات لکوست در حوزه بازاریابی واقعیت افزوده منجر به درگیر کردن بیش از30هزار کاربر با محصولات سه بعدی درون برنامه شده است.

2- شناسایی و پیگیری سرنخ ها توسط هوش مصنوعی

فناوری هوش مصنوعی ظرفیتش را دارد که نقش یک دستیار فروش با جربزه را برای کسب و کارها ایفا کند. این دستیار هوشمند قادر است داده های مربوط به سرنخ ها را جمع آوری و تحلیل کرده و زمان مناسب برای پیگیری سرنخ ها را به شما یادآوری کند تا هیچ موردی از قلم نیفتد. حتی می تواند سرنخ های مستعدتر را شناسایی کند و هر زمان نیاز به اقدام خاصی باشد، شما را آگاه کند.

برای نمونه برنامه مدیریت روابط مشتری زوهو (Zoho CRM) یک دستیار هوشمند به نام زیا (Zia) دارد. زیا قادر است سرنخ هایی را که احتمال انعقادشان بالاتر است شناسایی کند و شما از این طریق می توانید وقت فروشندگان خود را به نحوی اولویت بندی کنید که به فروش های قطعی تر رسیدگی شود.

زیا قادر است با تحلیل ایمیل های مشتریان، به احساسات آنها پی ببرد. در نتیجه بر فرض اگر مشتری احساس نارضایتی دارد، فروشنده شما آگاه شده و فرصت دارد قبل از اینکه پیشنهاد خاصی بدهد، درصدد دلجویی و کسب خرسندی او بر آید. این دستیار حتی قادر است بهترین زمان برای تماس با مشتریان بالقوه را هم به شما خاطرنشان کند.

زیا همچنین ادعا می کند قادر است ناهنجاری های موجود در الگوی فروش شما را تشخیص داده و مثلا اگر شتاب فروش تان رو به کاهش است، اخطار بدهد. هوش مصنوعی این ناهمگونی ها را شناسایی کرده و با هشدار شما را متوجه آنها می سازد.

امروزه کسب و کارهای زیرک برای جذب بیشتر مشتری به شیوه ای مقرون به صرفه، روی برنامه های مبتنی بر هوش مصنوعی سرمایه گذاری می کنند.

3- بهبود کمپین های بازاریابی به وسیله واقعیت افزوده

کسب و کارها به وسیله واقعیت افزوده قادر خواهند بود راهبردهای بازاریابی خود را به شکل حقیقی ارائه دهند، در نتیجه تجربه ای مشابه واقعیت از خدمات و محصولات شما برای مشتری مهیا خواهد بود. واقعیت افزوده در میان برندهای حرفه ای بخش خرده فروشی تبدیل به شکل کارآمدی از بازاریابی شده است. برای نمونه برند کفش تیمبرلند (Timberland) با سرمایه گذاری در فناوری اتاق پرو مجازی شرکت خدمات نرم افزاری لمون اند اُرنج (Lemon&Orange)، امکان «امتحان کردن قبل از خرید» را برای مشتریان مهیا کرده است.

البته برای استفاده از این فناوری ها در کمپین های خود، حتما لازم نیست بودجه آنچنانی خرج کنید. می توانید با شکل ساده تر آن شروع کنید. مثلا هشتگ های استیکری اینستاگرام گزینه خوبی است. به کمک آنها می توانید هشتگ مارک دار مخصوص خود را بسازید و به تبلیغ محصولات خود بپردازید. هشتگ های خود را روی عکس های تان درج کنید و مشتریانی را که از هشتگ های شما در عکس های اینستاگرام شان استفاده می کنند جلوی چشم سایرین قرار دهید.

مطلب مرتبط:راهکارهایی برای تحول در کسب و کار

یا اینکه با صرف کمی هزینه، فیلتر اسنپچت سفارشی برای شرکت یا محصولی خاص بسازید و در منطقه محلی خود آن را تبلیغ کنید. اگرچه ایده ساده ای به نظر می آید، اما وجهه خوبی به کسب و کار شما می دهد. به این طریق کسب و کارتان همگام با ترند روز خواهد بود و نظر مشتریان بالقوه و حقیقی را در بستر اسنپچت جلب خواهد کرد.

بنابراین در ابتدای امر می توانید از همین روش های ساده استفاده کنید و کم کم که تجربه و موفقیت بیشتری کسب کردید، شکل های پیچیده تر هوش مصنوعی و واقعیت افزوده را در راهبرد بازاریابی خود بگنجانید. چشم به هم بزنید جزو حرفه ای های این حوزه شده اید.

منبع : inc
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aKjVOnoS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه