جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

3 راه جذب فارغ التحصیلان جدید برای مشاغل

6 سال پیش ( 1397/4/8 )
پدیدآورنده : بنت کانلین   پدیدآورنده : حمید پرهام پور  

کم کم به پایان سال تحصیلی نزدیک می شویم و به زودی موج تازه ای از استعدادها وارد بازار کار خواهند شد. از یک طرف فارغ التحصیلان جدید اضطراب یافتن شغل را دارند و از طرف دیگر مشاغل هم برای جذب بهترین ها در پست های خود تحت فشار بالایی هستند.

البته امروزه به لطف فراگیر شدن سایت های کاریابی و استخدامی، مشاغل به راحتی می توانند آگهی های استخدامی خود را در سطح گسترده منتشر کنند. اما متأسفانه در این شرایط، رقابت هم تنگاتنگ تر می شود و به سادگی نمی توان از میان رقبا سر برآورد. مطمئنا مشاغل برای جدا کردن خود از رقبا با چالش هایی روبه رو هستند، اما استخدام افراد سرآمد و ممتاز از میان فارغ التحصیلان اخیر، هدفی دست یافتنی است.

در ادامه بر مبنای نظرسنجی ها و گزارشات اخیر، راه هایی برای جذب فارغ التحصیلان جدید در پست های خالی مشاغل مطرح می شود. 

1- پرس و جو از کارکنان حاضر

بهترین منبع برای یافتن کاندیداهای شغلی مناسب، پیش روی شما نشسته است. شرکت نرم افزاری منابع انسانی سیلک رود (SilkRoad) از 1000 شرکت مختلف داده هایی در خصوص روند استخدام جمع آوری و تفسیر کرده که نشان می دهد منبع اصلی استخدامی ها، کاندیداهایی هستند که کارکنان معرفی می کنند. در واقع این کاندیداها 54درصد استخدامی های جدید را در میان 1000 شرکت مورد بررسی تشکیل می دهند. این شرکت ها به طور میانگین 148 تقاضای استخدام لینکدین را برای هر پست بررسی می کنند تا یک گزینه نهایی را انتخاب کنند. اما همین رقم وقتی که از معرفی های کارکنان استفاده شده، به هفت تقاضا برای هر استخدام رسیده است. بر مبنای گزارش سیلک رود، مؤثرترین شیوه استخدام، کارگزینی درونی است.

مطلب مرتبط:ضرورت تشویق و جذب استعدادها

2- ذکر مزایا در کنار حقوق

پول حرف آخر را در انتخاب یک شغل نمی زند، اما نمی توان تأثیر آن را نادیده گرفت. طبق نظرسنجی انجمن ملی دانشگاه ها و مشاغل آمریکا (National Association of Colleges and Employers) از دانشجویان سال آخر ورودی 2017، عامل تعیین کننده در انتخاب یک گزینه از میان دو شغل با ویژگی های یکسان، حقوق است (نزدیک به 14 درصد پاسخ دهندگان).

البته با این وجود، از نظر دانشجویان مهم ترین جنبه یک شغل این است که مجال پرورش مهارت های شغلی مربوطه را فراهم آورد. در واقع حقوق پایه بالا در بین 18 جنبه شغلی، رده چهاردهم را از آن خود کرد و حتی از مزایای خوب و کارفرمای واقف به ناهمگونی ها (Diversity-conscious) نیز پایین تر بود. حقوق پایه خوب اهمیت خود را دارد، اما برای جذب فارغ التحصیلان جدید فقط رقم بالای فیش حقوقی کافی نیست.

3- رواج فرهنگ سالم محیط کاری

فرهنگ هم در استخدام فارغ التحصیلان جدید مؤثر است و هم در حفظ کارکنان حاضر. نسل هزاره (Millenials) Review) منتشر شده، مهم ترین خصلتی که نسل هزاره به دنبال آن است، تناسب فرهنگی و جمعی است. بهترین شانس سازمان ها برای جدا کردن خود از رقبا، ترویج فرهنگ محیط کاری است.

شرکت های تازه تأسیس یا کسب و کارهای کوچک بدون اینکه پول پارو کنند هم می توانند بهترین فارغ التحصیلان جدید را جذب خود کنند. لازمه این کار ترویج فرهنگ سالم محیط کاری، مزایای خوب و سیستم کارگزینی درونی است.

منبع : businessnewsdaily
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/QEA0tD9l
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه