وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به پرداخت ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در کشور به پرونده شرکت هپکو اشاره کرد و گفت: در بحث شرکت هپکو و خصوصی سازی شرایط مالکیت محرز نبوده و باید شرایط واگذاری به درستی انجام گیرد، با دولتی شدن مجدد صنایع واگذار شده کاملاً مخالف هستم و باید تدابیری برای واگذاری درست انجام گیرد.
به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در هفتادمین نشست ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان مرکزی با اشاره به توانمندی های عظیم کشور در بخش های مختلف بیان کرد: از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته طی ۳۹ سال اخیر باید دفاع کرد و نباید شرمنده آنچه انجام شده است بود چراکه همگان به مسئولیت ها و وظایف خود عمل کرده اند.
وی تصریح کرد: در کنار راهکاریابی برای مشکلات و نقاط ضعف موجود در کشور باید امید را در جامعه نیز ترویج کرد، چرا که پتانسیل های فراوانی در کشور وجود دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت های حوزه صنعت متکی به منابع طبیعی و معدنی اظهار کرد: در سال ۱۳۵۷ تولید فولاد در کشور تنها به واسطه یک معدن و مجموعه فولاد ذوب آهن اصفهان انجام می گرفت، اما امروز ظرفیت های عظیمی در اختیار است و حتی برخی از آن هنوز کشف و معرفی نشده است.
وی ظرفیت تولید فولاد خام در کشور را ۳۳ میلیون تن عنوان کرد که جایگاه چهاردهم دنیا را در اختیار دارد و افزود: امروز ظرفیت تولید صنایع فولاد کشور سالانه ۱۹۴ میلیون تن است که ۱۱۰ میلیون تن به واسطه صنایع با بیش از ۶۰ درصد از پیشرفت افزوده و زنجیره فولاد کشور را تکمیل می کند و ظرفیت تولید سالانه را به ۳۰۰ میلیون تن و همچنین جایگاه هفتم جهان می رساند.
شریعتمداری با بیان اینکه تولید مس و روی در کشور در سال ۱۳۵۷ صفر بوده است، اما امروز به ترتیب به تولید ۴۰۰ هزار تن و ۴۵۰ هزار تن رسیده است، گفت: علاوه بر این ظرفیت تولید ۱۲۰ هزار تنی آلومینیوم کشور امروز به ۵۰۰ هزار تن افزایش یافته است که همچنان زمینه افزایش تولید وجود دارد و تولید ۸ میلیون تنی سیمان نیز به ۸۴ میلیون تن افزایش رسیده و تا ۱۴۰ میلیون تن نیز ظرفیت سرمایه گذاری وجود دارد که باید بازار آن نیز فراهم شود.
وی با اشاره به تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار تنی شیشه خام و ۷۵۰ هزار تن تولید ظروف شیشه در کشور عنوان کرد: در کنار استفاده از منابع طبیعی و معدنی در حوزه صنعت امروز در عرصه صنعت دانش بنیان نیز شرکت های بسیاری فعالند و با بازگشت نخبگان و دانش آموختگان به کشور و توسعه فعالیت این شرکت ها سالانه ۳ هزار میلیارد تومان فعالیت اقتصادی و ریالی انجام می شود، همچنین با توسعه این شرکت های دانش بنیان در صنعت معدن نیز مصرف منابع و انرژی به حداقل رسیده است.