چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

تأثیر داستان بر عملکرد مغز

7 سال پیش ( 1396/8/30 )
پدیدآورنده : احمدرضا معماریان  

اینترنت مملو از اطلاعات است و مردم بیش از حد معمول در معرض آن قرار دارند. پس چگونه می توان استراتژی محتوا را حفظ و پیام بازاریابی خود را مناسب تر و بهتر از دیگران ارسال کرد؟

اطلاعات زیاد، امروزه یکی از مشکلات بازاریابی است که بازاریابان و کارآفرینان با آن مواجه هستند. همه ما می دانیم متوجه ساختن مخاطب و خواندن و درک محتوا توسط آنها چقدر سخت و پیچیده شده است. داستان های خوب و قانع کننده مردم را شگفت زده می کند. آنها تصویر ذهنی را نقاشی می کنند. اگر داستان های خوبی در رابطه با کسب و کار خود نداشته باشید، چگونه می توانید برندتان را برای مصرف کنندگان جذاب و به یادماندنی کنید؟


باید در ذهن داشت که چشم انداز بازاریابی در کسب وکارها از محوریت برند به محوریت مشتری تغییر پیدا کرده است، بنابراین کسب وکارها باید به مصرف کنندگان خود توجه کنند؛ باید نیازهای آنها را نه تنها با محصولاتی که ارائه می کنند، بلکه از طریق محتوای باکیفیت و مرتبط برآورده کنند. آنها می توانند توجه را با بیان یک داستان قانع کننده در مورد برند و محصولات خود به دست آورند.

هنگامی که داستانسرایی اثربخش را تبدیل به استراتژی بازاریابی می کنیم، مخاطبان بیشتری را در آینده به سوی خود هدایت خواهیم کرد. علت این مسئله این است که مغز ما داستان را بیش از هر چیز دیگر می سنجد. داستان ها می توانند ما را در متن روابط قرار داده و با همذات پنداری توسط مخاطب، تبدیل به رفتارها و الگوهای آنها شوند. آنها خود را در متن داستان ها قرار می دهند و این همان چیزی است که ما می خواهیم. به همین خاطر داستانسرایی، بهترین راه برای ایجاد ارتباط عاطفی با مخاطبان و تحت تأثیر قراردادن آنهاست.

داستان ها روی مغز ما اثر می گذارند.  وپامین نقش مهمی در بدن و مغز ما دارد. مغز وقتی که یک رویداد احساسی را تجربه می کند، دوپامین را به سیستم منتقل می کند و باعث می شود که آن را با دقت بیشتری حفظ کند. 

داستان ها بر فعالیت های کورتکس (قشر) مغز نیز تأثیر مستقیم دارند. قشر مغز مسئول کلیه رفتارهای ارادی انسان است. رفتارهای شناختی  (cognitional) انسان نیز از این ارگان سرچشمه می گیرند. هنگام پردازش واقعیت ها، دو ناحیه مغز فعال می شود. یک داستان خوب می تواند بسیاری از قسمت های اضافی مثل قشر حرکتی، قشر احساسی و قشر مغزی را درگیر کند.

نرون ها یا عصب های آینه ای گروهی از نرون های قشر خاکستری در ناحیه پره فرونتال هستند که اخیرا کشف شده و عملکرد آنها در حیطه های مختلف یادگیری مورد توجه قرار گرفته است. نقشی که توسط این نرون ها ایفا می شود باعث شده آنها را عناصر کلیدی بنامند. این نقش عبارت است از هماهنگی دیداری یک شخص با فعالیت های انجام شده توسط دیگران.

این نرون ها به نحو شگفت انگیزی قدرت تقلید بدون اراده اعمال اشاره شده را دارند. این نرون ها هم در هنگام عملکرد خود فرد و هم در هنگام مشاهده اعمال حسی حرکتی در افراد دیگر از خود فعالیت نشان داده و مانند پلی بین مغزها حرکت می کنند. شنونده ها نه تنها فعالیت مغزی مشابه با یکدیگر را بلکه فعالیت مغزی گویندگان را نیز تجربه می کنند.

اتصال های عصبی هم نقش مهمی بر تأثیر داستان ها دارند. یک داستان بخش هایی از مغز را فعال می کند که به شنونده اجازه می دهد داستان را به ایده ها و تجربه های خود منتقل کند و این به علت فرآیندهای اتصال عصبی است.

کارشناس ارشد بازاریابی

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3r2IUDeF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه