جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

آنها که کار تمام وقت دارند بخش اعظمی از زمان خود در شبانه روز را در محیط کار و با همکاران شان می گذرانند و به همین خاطر دور از ذهن نیست که خواسته یا ناخواسته به واسطه برخی عادات نامطلوب خود باعث آزرده خاطر شدن همکاران شان شوند.

در ادامه این مطلب به نقل از دیجیاتو قصد داریم برخی رفتارهای نامطلوب در محیط کار را با شما در میان بگذاریم. امید که با خواندن این مطلب محیط های کاری بهتری را برای خود و همکاران مان ایجاد کنیم.

۱-  دیر رسیدن سر کار: حرفه ای ترین رفتار حضور به موقع در محل کار و آمادگی برای انجام اموری است که به شما محول می شوند.

۲-  دیر رسیدن در جلسات کاری: این رفتار نشان می دهد که برای همکاران تان و برای فردی که جلسه را برگزار کرده احترام قائل نیستید.

۳-  وانمود کردن به بیماری: اگر هرچند هفته یکبار به بهانه بیماری در محل کار حاضر نشوید شانس ترفیع رتبه را از دست می دهید.

۴-  مصرف غذاهایی با بوی تند: استفاده از این غذاها در محیط کار باعث آزار همکاران تان می شود.

۵-  منفی نگری همیشگی: واکنش منفی دائمی به اظهارنظرها و ایده های دیگران نشان می دهد روحیه کار تیمی ندارید و همزمان انگیزه را از اطرافیان تان می گیرید.

۶-  مطرح کردن سوالات بی مورد: سوالات بی مورد و پرتعداد در مورد هر وظیفه کاری نشان می دهد علاقه ای به انجام کار محول شده ندارید یا گوش شنوایی نیستید.

۷-  عدم رعایت بهداشت: جدای از بهداشت فردی رعایت نکردن نظافت در محیط کار نشان می دهد که فرد مسئولیت پذیری نیستید، هنوز به بلوغ کامل نرسیده اید و بسیار بی ملاحظه هستید.

۸-  حواس پرتی در جلسات: کار کردن با موبایل یا لپ تاپ برای ارسال پیامک یا ایمیل در جلسات به مدیرتان این را نشان می دهد که توجه کافی به موضوع مورد بحث ندارید.

۹ - مختل کردن حرف همکاران: با این کار نشان می دهید که احترام سرتان نمی شود و صبوری لازم را ندارید.

۱۰-  دانای کل بودن: آدم ها از افرادی که وانمود می کنند همه چیز را می دانند خوش شان نمی آید.

۱۱ - تکبر: روشن است که انسان وقتی دستاوردی دارد یا به موفقیت بزرگی می رسد دوست دارد خوشحالی اش را با دیگران به اشتراک بگذارد اما گاهی این خوشحالی به شکل تکبر در افراد در می آید که عبارتند از:

- باخبر کردن همه از موفقیت خود در شرکت

- بلند حرف زدن با دیگران در مورد یک موفقیت

- تلاش برای پایین کشیدن دیگران و یادآوری شکست هایشان

- صحبت کردن از موضع بالا

-  خنثی بودن نسبت به پیام تبریک دیگران و تشکر نکردن از آنها

- شاخ و برگ دادن به یک ماجرای ساده

بنابراین هر جا احساس کردید که رفتارتان با تکبر همراه شده کمی فروتنی به خرج دهید.

۱۲-  ابراز آشکار تنفر: اگر همکارتان بوی نامطلوبی می دهد یا بهداشت را رعایت نمی کند نباید از پاسخگویی به درخواست های کاری وی طفره بروید یا حتی پشت سر او شایعه پراکنی کنید. در نظر داشته باشید که همه شما اعضای یک تیم هستید و بهتر است که در جهت تأمین صلاح جمع عمل کنید.

13- صحبت در مورد مشکلات شخصی: اگر ساعت ها زمان خود را صرف صحبت کردن در مورد مسائل شخصی تان کنید به دیگران نشان می دهید که سودمندی زیادی برای شرکت ندارید و به جای مسائل شرکت ترجیح می دهید وقت تان را صرف حل مشکلات شخصی تان کنید.

۱۴ - صحبت کردن در مورد مسائل سیاسی: این قبیل موضوعات عموما تفرقه افکن هستند و از آنجایی که معمولا هیچ موقع اتفاق نظری روی شان حاصل نمی شود صرفا به از بین رفتن زمان دیگران و پرت شدن حواس شان منجر می شوند.

۱۵- فضولی در کار دیگران: کنجکاوی و فضولی دو مقوله کاملا جدا از هم هستند که گاهی تشخیص مرز میان آنها بسیار دشوار است. کنجکاوی آن است که علاقه مند باشید نام همکار جدیدتان را بدانید اما فضولی زمانی اتفاق می افتد که بخواهید از حقوق فردی که وظایف و شغلی کاملا متفاوت از شما دارد سر دربیاورید.

۱۶- فروش اجناس: در هر محیط کاری معمولا یک یا دو نفری پیدا می شوند که با فروش اجناس به همکارانشان راه درآمد دیگری برای خود ساخته اند. اما باید در نظر داشت که با این کار ضمن هدر دادن زمان خود، فضای دفتر را نیز اشغال می کنید.

۱۷- مطرح کردن علاقه مندی ها و فعالیت های داوطلبانه در محیط کار: اگر اتاق به اتاق محل کارتان را سر می زنید تا با همکاران در مورد فعالیت های داوطلبانه خود حرف بزنید بهتر است نگاهی به اصول و آیین نامه سازمانی شرکت بیندازید چراکه در بسیاری محیط های کاری انجام این فعالیت ها به خاطر آنکه مختل کننده حواس است ممنوع اعلام شده.

۱۸- اظهارنظر در مورد ظاهر افراد: شاید از دید خودتان با این کار سعی در کامل نمودن همکارتان داشته باشید اما در نظر بگیرید که صرفا به صحبت کردن در مورد کار اشخاص [اگر در جایگاه مناسب هستید] بسنده کنید و در مورد ظاهرشان اظهار نظر نکنید.

۱۹- پرسروصدا بودن: اینکه علاقه دارید در محیط کار موزیک دلخواه تان را با صدای بلند پخش کنید یا بلندتر از حد معمول با دیگران صحبت کنید در هرصورت از شما تصویر فردی مردم آزار را می سازد.

۲۰- دائما با تلفن صحبت کردن: صحبت کردن با دوستان و اعضای خانواده در ساعات کاری ابدا حرفه ای نیست هرچند که می توانید این کار را در اوقات استراحت خود انجام دهید اما در نظر داشته باشید که موجب آزرده خاطر شدن دیگران نشوید.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Rzc8YAnl
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه