رئیس دانشکده مخابرات از اجرای طرحی برای توانمندسازی فارغ التحصیلان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر داد.
به گزارش مهر، وحید یزدانیان با اشاره به سیاست های اجرایی وزارت ارتباطات در استفاده از ظرفیت جوان کشور، برای شکل گیری اقتصاد دیجیتالی و توسعه فضای مجازی بومی گفت: باید سالانه ۱۰۰ هزار شغل در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد شود و رویکرد دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات نیز جهت دهی به آموزش و ایجاد مهارت برای تحقق این اهداف است.
رئیس دانشکده مخابرات افزود: با توجه به اسناد بالادستی، ارائه آموزش های مهارت محور منتهی به ایجاد فرصت های شغلی پایدار، توسعه شرکت های دانش بنیان از طریق توانمندسازی نیروی انسانی»، «افزایش سهم آموزش های مهارتی در نظام آموزشی»، «آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار (فعلی و آتی)» و «ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور» در سرلوحه فعالیت های این دانشکده قرار دارد.
وی گفت: در حال حاضر برای ایجاد اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات، سامانه های اطلاعاتی وجود ندارد و به همین دلیل نه متقاضیان کار و نه نیازمندان به خدمات، هیچ کدام نمی دانند که باید به کجا مراجعه کنند و شیوه اتصال آنها شفاف نیست.
در این راستا دانشکده مخابرات در حال طراحی و اجرای طرحی برای توانمندسازی فارغ التحصیلان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است تا با آموزش مهارت های مورد نیاز بازار کسب و کار و حمایت از ایده های فارغ التحصیلان، زمینه اشتغال فارغ التحصیلان را فراهم کند.
یزدانیان در خصوص اهداف اصلی این طرح نیز خاطرنشان کرد: کاریابی برای فارغ التحصیلان ICT، آموزش مهارت های مورد نیاز برای اشتغال، حمایت از ایده ها برای تبدیل به محصول، معرفی به بازار کار، امکان استفاده از تسهیلات وجوه اداره شده و مشاوره در مورد مهارت های مورد نیاز بازار کار، از اهداف اصلی این طرح است.
وی تاکید کرد: بر این اساس و به منظور شناسایی کارجویان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد ارتباط هدفمند با آنها، اپلیکیشن شناسایی کارجویان ICT طراحی شده است که همزمان با افتتاح نمایشگاه ایران تلکام ۲۰۱۷ (۲۴ مهرماه)، رونمایی خواهد شد.