پنجشنبه, ۲۸ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Thu, 18 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

5 ویژگی شخصیتی کارآفرینان

6 سال پیش ( 1396/6/30 )
 

در شیوه زندگی کارآفرینی افراد فقط در جست وجوی پول نیستند، اما این بدان معنا نیست که پول دغدغه آنها محسوب نمی شود.

در شیوه زندگی یک کارآفرین، او هر آنچه را که انجام می دهد، دوست دارد و آنچه را که دوست دارد، انجام می دهد، حتی اگر به معنای به دست آوردن پول کمتری باشد.

به گزارش مدیراینفو، تمرکز آنها بیشتر بر مزایای شیوه زندگی است که با کار روی کسب و کارشان ارائه می دهند. ماندن در خانه با خانواده، ساعت های کار انعطاف پذیر، روحیه خلاق و راضی، کار با افرادی که دوست دارند و... از این قبیل هستند.

در اینجا به چند ویژگی اشاره می کنیم که به شما در ایجاد یک سبک زندگی کارآفرینانه کمک خواهد کرد:

۱- استقلال: استقلال روح برای موفق شدن به عنوان یک کارآفرین و ایجاد سبک زندگی کارآفرینانه ضروری است. اراده شما برای انجام کاری به تنهایی، اشتیاق شما به عمل و کسب درآمد از آن، تنها نیروی محرک شماست. درست مثل خانم خانه داری که کوکی ها را به عنوان هدیه برای خانواده و دوستان خود می پزد و از ادامه این کار خوشحال است؛ توجه داشته باشید که این فرد با دارا بودن استقلال روحی و هدفی که برای کار خود دارد ممکن است شروع خوبی برای راه اندازی کسب و کاری از کوکی های دست سازش داشته باشد.

۲- انعطاف پذیری در کسب وکار: یکی از دلایلی که افراد می خواهند کسب وکار خودشان را داشته باشند، انعطاف پذیری در ساعات کاری شان است. انعطاف پذیری یکی دیگر از ویژگی های شخصی است که فرد در سبک زندگی کارآفرینانه باید داشته  باشد. در صورت فروش محصول یا ارائه خدمات، باید با توجه به هدف مورد نظرتان و صنعت و مشتری خود، استراتژی طراحی کنید. اگر به اندازه کافی برای تنظیم تاکتیک های خود در موقعیت های متغیر، انعطاف پذیری نداشته باشید، نمی توانید موفق باشید.

۳- توانایی تحمل شکست: در شیوه زندگی کارآفرینی افراد فقط در جست وجوی پول نیستند؛ اما این بدان معنا نیست که پول دغدغه آنها محسوب نمی شود. کارآفرینان به اندازه  کافی از تلاش خود راضی هستند؛ توجه داشته باشید که آنها به واسطه شکست های شان ناامید نمی شوند و همواره تلاش می کنند. انعطاف پذیری شخصیت، یکی از ویژگی های اساسی این افراد است. آنها به همان اندازه قادر به دستیابی به موفقیت هستند که می توانند شکست بخورند.

۴- متعهد بودن: هنگامی که تصمیم گرفتید به یک کارآفرین تبدیل شوید و از سبک زندگی آنها الگوبرداری کنید، فقط یک برنامه را دنبال نکنید؛ برای بهترین بودن در هر کاری باید روی آن متمرکز باشید و قبل از آنکه قدم اول را بردارید، برنامه ریزی کنید.

نخستین وظیفه شما این است که تصمیم بگیرید، چه می خواهید انجام دهید؛ نقاط مورد نظرتان در سرمایه گذاری جدید را مشخص کنید. پس از شناسایی کسب وکار مناسب، تحقیقات خود را در زمینه صنعت و بازار هدف آغاز کنید. به دنبال فرصت ها و استفاده از آنها باشید.

۵- واقع بین بودن: باید درک کنید که همه  خواسته های شما برآورده نخواهد شد. اگر فکر می کنید در شش یا دوازده ماه موفق خواهید شد، برنامه ای ناامیدکننده خواهد بود. فردی در ایجاد سبک زندگی کارآفرینانه موفق است که واقع  بین باشد و اهداف را تعیین کنید. آن را در طول زمان گسترش دهید. اهداف غیرقابل دستیابی را تعیین کنید و آنها را کنار بگذارید. کارآفرینان رویکردی واقع گرایانه برای دستیابی به موفقیت دارند.

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Ik0ojhtV
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه