پنجشنبه, ۲۸ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Thu, 18 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

فرض کنید شما صاحب ساختمان اداری هستید که مستاجران شما از کند بودن آسانسور مدام شکایت می کنند و حتی تهدید کرده اند که اگر این مشکل حل نشود، اجاره نامه خود را باطل می کنند.

به گزارش اصفهان پلاس، وقتی از مستاجران می پرسید که چگونه باید این مشکل را حل کرد راه حل هایی مشابه موارد زیر ارائه می دهند: تعویض بالابر، نصب موتور قوی تر یا شاید ارتقای الگوریتمی که بالابر با آن کار می کند. این پیشنهادها در دسته ای قرار می گیرند که اصطلاحا فضای راه حل نامیده می شود. دسته ای از راه حل ها که فرضیه های مختلف را در مورد اینکه مشکل چیست (در اینجا کند بودن آسانسور) به اشتراک می گذارند.

با این حال، زمانی که مسئله را با مدیران ساختمان در جریان می گذارید، راه حل های جذاب تری در اختیار شما می گذراند. مثلا اینکه در آسانسور آینه قرار دهید. این سنجش ساده به شکل مؤثری شکایت ها را کاهش می دهد. چرا که توجه افراد را به موضوع جذابی غیر  از گذشت زمان معطوف خواهد کرد. این موضوع جذاب مشاهده خودشان در آینه است.

راه حل قراردادن آینه، از این جهت جالب است که در واقع مسئله را حل نمی کند. یعنی آسانسور را سریعتر نمی کند، ولی درک متفاوتی از مسئله را در اختیار شما می گذارد.

توجه داشته باشید که برداشت اولیه از مسئله، لزوما اشتباه نیست. نصب یک بالابر جدید، احتمالا مشکل را حل می کند. هدف برداشت جدید این نیست که مسئله واقعی را پیدا کنید، ولی باعث می شود مسئله بهتری را برای حل کردن پیدا کنید. در واقع این ایده که تنها یک مسئله ریشه ای واحد وجود دارد گمراه کننده است. مسئله ها معمولا چندعلتی هستند و از راه های مختلفی قابل درک و حل شدن هستند.

شناسایی جنبه متفاوتی از مسئله گاهی اوقات موجب می شود که راه حل مسائلی را پیدا کنید که مدت زمان زیادی غیرقابل حل به نظر می رسیدند.

در نهایت به یاد داشته باشید زمانی که به یک مسئله برخورد کردید، به برداشت اولیه از آن اکتفا نکنید و از زوایای دیگر نیز به آن فکر کنید. ولی این فکر کردن نباید در حدی طول بکشد که رقبای شما پا به میدان گذاشته و مشتریان بالقوه شما را تصاحب کنند.

به طور کلی ایده ها به شکل راه حلی برای مشکلات و مسائل موجود، مطرح و پیاده سازی می شوند. همیشه به یاد داشته باشید که اگر محصول شما، مشکلی را حل نکند مورد توجه قرار نمی گیرد.

متدهای زیادی برای حل مسائل وجود دارد که فرآیند شش مرحله ای حل مسئله تنها یکی از این متدهاست. این فرآیند شامل مراحل زیر است:

- مرحله اول: مشکل را تشخیص دهید.

- مرحله دوم: مشکل را آنالیز کنید.

- مرحله سوم: راه حل های بالقوه را شناسایی کنید.

- مرحله چهارم: راه حل موردنظر را اجرا کنید.

- مرحله پنجم: نتایج را ارزیابی کنید.

- مرحله ششم: راه حل را مطابق با مشکل خود استانداردسازی کنید.

برچسب ها : فرصت آزاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/hwTWoiHv
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه