ابتدای هفته جاری با حضور رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین مرکز شتاب دهنده فرهنگی کشور در زنجان به بهره برداری رسید.
به گزارش ایرنا، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گشایش این مرکز با بیان اینکه در حال حاضر مراکز شتاب دهنده فرهنگی به یک حرکت تأثیرگذار تبدیل شده اند، گفت: لازم است زمینه سرمایه گذاری در این بخش در کشور فراهم شود.
وی با بیان اینکه توسعه استار آپ ها از سال ٩٣ در کشور آغاز شده است، افزود: در زمان حاضر شاهد حضور پرشور استارت آپ های فعال ایران در نمایشگاه های ملی و بین المللی هستیم.
موسویان معافیت از مالیات، آموزش رایگان و عضویت رایگان در شبکه فرهنگ را از مزایای راه اندازی مؤسسه های فرهنگی دیجیتال در کشور برشمرد.
وی با بیان اینکه تاکنون 600 نفر در کشور برای راه اندازی کسب و کارهای دیجیتال ثبت نام کرده اند، اظهار کرد: کلاس هایی برای ارائه آموزش های لازم به این افراد تدارک دیده شده است.
وی با بیان اینکه تا سه سال آینده حجم بازار محصولات دیجیتال به 5 هزار میلیارد یورو خواهد رسید، افزود: از آنجا که جمعیت ایران، یک درصد جمعیت دنیا تشکیل می دهد، بنابراین باید یک درصد از سهم این بازار یعنی ١٤٠هزار میلیارد ریال را به خود اختصاص دهیم.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه هر اندازه به سمت مکانیزه شدن امور برویم منجر به کاهش هزینه ها می شود، گفت: اکنون سهم اشتغال کشور در بخش صنعت ٣٤,٥ درصد، کشاورزی ١٧.٥ درصد و بخش خدمات ٤٨ درصد است.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ٤٦درصد از جرائم در تلگرام و ٢٢ درصد جرائم در اینستاگرام انجام می شود، خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از تخلفات در فضای مجازی طرح اخذ نشان «شامد» راه اندازی شده است.