دکترای فناوری اطلاعات و ارتباطات بیان داشت: متاسفانه برخی از فروشگاه های اینترنتی با در دست داشتن نماد اعتماد الکترونیک، علاوه بر کسب و کار خود نقش واسطه گرایانه ای برای فروشگاه های فاقد نماد اعتماد الکترونیک ایفا می کنند.
برنامه گفت وگوی اجتماعی با موضوع بررسی فرآیند پرداخت در فروشگاه های مجازی و خلأهای قانونی برای کسب و کار اینترنتی، با حضور دکتر حسین نوری خواه (دکترای فناوری اطلاعات و ارتباطات، محقق و پژوهشگر و استاد دانشگاه) و دکتر رمضانعلی سبحانی فر (عضو کمیسیون صنایع و رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی) از شبکه رادیویی گفت وگو روی آنتن رفت.
در این برنامه دکتر حسین نوری خواه با اشاره به اینکه فقط فروشگاه های دارای نماد اعتماد الکترونیک می توانند از طریق درگاه های بانکی وارد کسب و کار اینترنتی شوند، گفت: ساز و کار های دولتی در زمینه کسب و کار های اینترنتی باعث شده تا حداقل اعتماد در خریدارها به وجود آید.
وی همچنین در ادامه افزود: متاسفانه برخی از فروشگاه های اینترنتی با در دست داشتن نماد اعتماد الکترونیک، علاوه بر کسب و کار خود نقش واسطه گرایانه ای را برای سایر فروشگاه هایی ایفا می کنند که فاقد نماد اعتماد الکترونیک هستند.
این دکترای فناوری اطلاعات و ارتباطات با اشاره به تفاوت کسب و کار اینترنتی و حضوری، اظهار داشت: وجه نقد و مورد معامله همواره در یک خرید یا فروش حضور گام به گام و به صورت موازی پرداخت و دریافت می شوند، در حالی که خریدوفروش در فضای مجازی به صورت موازی صورت نمی گیرد.
وی همچنین در ادامه افزود: تاسیس و وجود انجمن های خصوصی و دولتی در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده می تواند به میزان زیادی مشکلات اعتمادی کسب و کار اینترنتی را رفع کند.
در ادامه برنامه گفت وگوی اجتماعی از شبکه رادیویی گفت وگو، دکتر رمضانعلی سبحانی فر با اشاره به اینکه امروزه فضای مجازی در تمامی عرصه های زندگی جایگزین فضای عمومی شده است، گفت: حوزه های مختلف اقتصادی روز به روز وارد فضای مجازی می شوند؛ به طوری که تجارت و کسب و کار الکترونیک در جامعه همه گیر شود.