شنبه, ۳۰ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

اگر واقع بین باشیم باید بگوییم هیچ سرمایه گذاری تنها به واسطه یک ایده تجاری جدید و حتی جذاب حاضر نیست سرمایه خود را به خطر انداخته و شما را خوشنود سازد.

به گزارش شبکه، زمانی که تصمیم می گیرد یک استارت آپ را راه اندازی کنید و به سراغ سرمایه گذاران حرفه ای می روید آنها در ابتدا تمایل دارند درباره سابقه کاری و تجربیات قبلی شما کسب اطلاع کنند. همچنین تمایل دارند در مقابل سرمایه ای که در اختیار شما قرار می دهند بخشی از کسب وکار شما به نام آنها باشد و همچنین کنترل مستقیمی بر سرمایه گذاری خود داشته باشند.

همین موضوع کار را برای افرادی که تازه به دنیا کارآفرینی وارد شده اند سخت می کند. به همین دلیل کارآفرینان برای جذب سرمایه نباید تنها به دنبال یک منبع باشند بلکه باید به دنبال جذب سرمایه از منابع مختلفی باشند. در این مقاله 10 مورد از رایج ترین منابعی را که برای جذب سرمایه می توانید روی آنها حساب باز کنید به شما معرفی می کنیم.

1- به دنبال وام بانکی یا تسهیلات اعتباری باشید

کسب وکارهای نوبنیان تنها زمانی می توانند از این گزینه بهره مند شوند که سابقه اعتباری خوبی داشته باشند یا در مقابل، دارایی های فعلی آنها ارزش آن  را داشته باشد که به عنوان ضامن به کار گرفته شوند.

2- خدمات خود را در مقابل کمک مالی به استارت آپ معامله کنید

این تکنیک به معنای آن است که شما مهارت ها یا سرویس های خود را در مقابل دریافت کمک های مالی مبادله می کنید.

به طور مثال شما به دنبال یک فضا و محیط اداری برای انجام کارهای خود هستید به سراغ شرکتی می روید و توافق می کنید تا پشتیبانی سامانه های کامپیوتری مورد استفاده کارکنان این شرکت را به دست بگیرید و در مقابل از فضای موجود استفاده کنید. این تکنیک امروزه از سوی بسیاری از استارت آپ ها و حتی شرکت های داخلی نیز به کار گرفته می شود.

۳- مذاکره با همکاران استراتژیک یا مشتریان احتمالی به منظور دریافت پیش پرداخت

یکی از رایج ترین تکنیک هایی که در حوزه استارت آپی به کار گرفته می شود این است که به سراغ یکی از مشتریان احتمالی یا شرکت های بزرگی که به درستی ارزش ایده شما را درک کرده اند بروید تا پیش پرداخت اولیه برای راه اندازی کسب وکار خود را از آنها دریافت کنید. دو رویکرد لایسنس زود هنگام  (early licensing) و توافقات برچسب سفید  (white-labeling agreement) در زیرشاخه این تکنیک قرار دارند.

۴- عضو شدن در یک مرکز شتاب دهنده یا مرکز رشد نوبنیان

سازمان های بین المللی همچون کامبینتور (Combinator Y) و در نمونه داخلی شتاب دهنده هایی همچون تریگ آپ (TrigUp) در کنار دانشگاه های بزرگ، شرکت های بزرگ و حتی سازمان های توسعه اجتماعی پیش روی شما قرار دارند. اغلب این مراکز سعی می کنند منابع رایگانی همچون فضای کاری رایگان و حتی خدمات مشاوره ای را در اختیار کارآفرینان قراردهند و در بعضی موارد سرمایه اولیه هم در اختیار آنها قراردهند.

5- با سرمایه گذاری خطرپذیر در تعامل باشید و مشاوره دریافت کنید

شرکت های بزرگ سرمایه گذاری بین المللی همچون اکسل پارتنرز  (Accel Partners) حاضر هستند روی کسب وکارهای نوبنیانی که ویژگی های لازم برای تبدیل شدن به یک مدل کسب وکار را دارند سرمایه گذاری کنند. به طوری که این کسب وکارها فعالیت های خود را گسترده تر کرده و بزرگ تر شوند.

گوگل نیز مشابه چنین الگویی را دارد و از استارت آپ های سراسر جهان به شرطی که ایده نو و بکری داشته باشند حمایت مالی می کند. برای کسب سرمایه از این شرکت ها باید به دنبال برگزاری جلسات متعدد گرم و تأثیرگذار باشید، اما فراموش نکنید در این جلسات باید حرف قابل قبولی بزنید نه اینکه وقت همه را هدر دهید!

6- درخواست مالی خود را برای سرمایه گذاران محلی نیز ارسال کنید

امروزه در اغلب شهرهای بزرگ همچون تهران، تبریز، اصفهان و... گروه هایی وجود دارند که مجموع درآمدهای خالص آنها زیاد است. این گروه ها در اغلب موارد تمایل دارند از کسب وکارهای نوبنیان حمایت مالی به عمل آورده و برای استارت آپ هایی که اطمینان دارند طرح آنها به سرانجام می رسد کمک های مالی سنگین اختصاص دهند. در حوزه خارجی نیز این سرمایه گذاران از طریق زیرساخت های آنلاینی همچون گاست  (Gust) و دیگر شبکه های محلی پیدا می شوند.

۷- به دنبال راه اندازی کمپین آنلاین برای جذب سرمایه باشید

بهترین مثالی که در این زمینه پیش روی شما قرار دارد کیک استارتر است. در این گونه سایت ها مردم در یک کمپین مبلغی را قرار می دهند تا محصولی را که در آینده استارت آپ شما آن را آماده کرد خریداری کنند. به عبارت دقیق تر محصول شما را پیش خرید می کنند. در بعضی از این کمپین ها نیز مردم سرمایه گذاری اولیه را انجام می دهند و در مقابل شرکت پاداشی به آنها ارائه می کند.

۸- به دنبال دریافت سرمایه از صندوق های دولتی باشید

تقریباً در همه کشورها دولت ها صندوق های مختلفی را برای این موضوع راه اندازی کرده اند. به طور مثال در خارج از کشور با مراجعه به سایت  (Grants. gov) بیش از ۱۰۰۰ برنامه مشارکتی فدرال را مشاهده می کنید. درست است که فرآیند جذب سرمایه از این راه کمی زمانبر است، اما در مقابل نیازی به واگذاری سهام نیست. در نمونه داخلی نیز می توانید به صندوق توسعه ملی مراجعه کنید.

۹- با دوستان و خانواده خود گفت وگو کنید

در دنیای استارت آپ ها یک قاعده کلی وجود دارد که می گوید برای جذب سرمایه ابتدا به سراغ خانواده و آشنایان بروید. این افراد به واسطه شناخت اولیه ای که از شما دارند حاضر هستند تمام یا بخشی از نیازهای مالی شما را تأمین کنند. اگر نزدیکان شما حاضر نیستند پولی در این زمینه به شما بدهند نباید از دیگران انتظار انجام چنین کاری را داشته باشید.

۱۰- از سرمایه خودتان استفاده کنید

واقعیت این است که این روزها اغلب کارها به اندازه ای ساده شده اند که تقریباً در ۹۰درصد موارد کارآفرینان سعی می کنند با سرمایه شخصی خود استارت آپ شان را راه اندازی کنند. البته توجه داشته باشید کمی زمان  می برد تا سرمایه شما دومرتبه باز گردد و پول خود را پس انداز کنید. اما حسن انجام این کار این است که خودتان بر روند کسب وکارتان کنترل دارید و مهم تر از آن کسب کار شما در انتظار تصمیم افراد مختلف نخواهد بود.

با توجه به راهکارهای مطرح شده دیگر جایی برای کم کاری و خیال  پردازی باقی نمی ماند. از همین امروز دست به کار شوید.

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/rD3wJATM
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه