عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه قوانین کسب و کار در این چهار سال سختگیرانه تر شده است، گفت: اینقدر قوانین کسب و کار را سختگیرانه کرده ایم که مردم برای ایجاد کار جدید پشیمان می شوند.
حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت وگو با رادیو درباره دلایل عدم موفقیت دولت ها در حذف قانون های زائدی که باعث توقف در کسب و کار است، گفت: اصلی ترین علت این مسئله عدم شجاعت و قدرت ریسک پذیری مدیران و نمایندگان مجلس است که شهامت حذف چنین قوانینی را ندارند و بسیار محتاط عمل می کنند.
وی با بیان اینکه احتیاط در حذف قوانین دست و پا گیر کسب وکار در بین مسئولان نتیجه معکوس داشته است، گفت: مثال آن مانند شخصی است که از آن طرف پشت بام به جهت افراط در احتیاط سقوط می کند.
حاجی دلیگانی با اشاره به آمار مرکز ملی آمار، بانک مرکزی و صندوق بین المللی پول گفت: در بخش سرمایه گذاری و جذب سرمایه و زمان مورد نیاز برای اخذ مجوز کسب و کار وضعیت مناسبی نداریم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه در زمینه سهل بودن وضعیت کسب و کار اکنون در بین ۲۰ کشور منطقه غرب آسیا، کشور ایران پانزدهم است و در بین ۱۳۸ کشور جهان رتبه هشتاد و هفتم را دارد، گفت: این وضعیت بسیار نامناسب است و متأسفانه در این چند سال به جای پیشرفت پسرفت کرده و سال ۹۲ رتبه ایران ۶۳ بوده است و اکنون ۸۷ شده است.
حاجی دلیگانی با اشاره به اینکه آمار نشان می دهد قوانین کسب و کار در این چهار سال سختگیرانه تر شده است، گفت: اینقدر قوانین کسب و کار را سختگیرانه کرده ایم که مردم برای ایجاد کار جدید پشیمان می شوند.