شنبه, ۳۰ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

رزومه شما باید تمام توانایی ها، تخصص ها و مهارت های شما را به کارفرمایان جدیدتان نشان دهد. در چه مواردی می توانید تجارب ناخوشایند گذشته را از این فهرست حذف کنید؟

«من کار قبلی ام را در شرایط بدی ترک کردم و حالا می ترسم در مصاحبه شغلی، در مورد آن از من سوال کنند. می توانم اصلا این کار را از رزومه ام حذف کنم؟» این سوال به ذهن بسیاری از ما رسیده است.

نکته اول: شما برای تنظیم رزومه خود تحت هیچ فشاری نیستید. رزومه بیشتر یک سند بازاریابی است تا یک مدرک قانونی. رزومه شما باید شما را مثل یک ستاره نشان دهد و اگر برای رسیدن به این منظور باید چیزی را حذف کنید، حتما این کار را انجام دهید.

اما به یک هشدار مهم هم توجه کنید: اعتبار شما به عنوان یک داوطلب شغلی، موضوع بسیار مهمی است و اگر این انتخاب شما به هر دلیلی اعتبارتان را کاهش می دهد، با مشکلی به مراتب بزرگ تر از شغلی که در شرایط نامناسب ترک کرده اید، مواجه هستید؛ چراکه اگر مسئول استخدام به شما اعتماد نداشته باشد، هرگز شما را برای این فرصت کاری انتخاب نمی کند.

به گزارش زومیت، در این مطلب، توصیه های کارشناسان را برای سازمان دهی رزومه کاری باهم مرور می کنیم:

در شرایط زیر می توانید یک دوره کاری را از رزومه خود حذف کنید:

1- اگر حذف یک موقعیت کاری، خلأ بزرگی در رزومه شما به وجود نمی آورد

اگر در یک موقعیت کاری فقط به مدت شش ماه یا کمتر مشغول بوده اید، می توانید به راحتی و بدون اینکه نگران آسیب منفی به تاریخچه کاری تان باشید، آن را از رزومه خود حذف کنید. ولی باید مطمئن باشید در تنظیم تاریخ سوابق کاری، آنها را به سال  (مثلا سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴) بیان کرده اید. این روشی بسیار مؤثر و خوب برای پوشش دادن فواصل کوتاه مدت است.

2- اگر حذف یک موقعیت کاری، شما را فردی متعهد جلوه می دهد

اینکه مردم زمینه های کاری بسیار متفاوتی را تجربه کنند، شاید از برخی لحاظ جالب و حتی شنیدنی باشد، ولی توجه کنید که کارهای بی نظم متعدد در حوزه های مختلف که ربطی به فرصت شغلی پیش روی شما ندارند، می توانند این سوال را در ذهن صاحب کاران فعلی به وجود بیاورند که آیا شما فردی متعهد به شغل خود هستید؟ چه ضمانتی برای این امر وجود دارد؟ در این شرایط بهتر است سعی کنید مشاغل قبلی خود را طوری فهرست کنید که انسجام بیشتری داشته باشد و اگر مورد بی ربطی در این فهرست وجود دارد که ممکن است ذهن مسئول استخدام را منحرف کند، آن را حذف کنید.

3- اگر یک موقعیت کاری، به گذشته های خیلی دور برمی گردد

کارفرمایان معمولا بیشتر بر سوابق کاری شما در طول ۵ یا ۱۰ سال گذشته تأکید دارند. اگر شغل پردردسر شما که در مورد آن مردد هستید به خارج از این بازه زمانی برمی گردد، در مورد حذف آن شک نکنید.

4- اگر شرکت قبلی شما شهرت و آوازه بدی دارد

اگر کارفرمای قبلی شما به هر دلیلی، مثلا کلاهبرداری از سرمایه گذاران، درگیری با مراجع قانونی یا ورشکستگی های سنگین، آوازه بدی دارد، به شما توصیه می کنیم حتما این مورد را از رزومه خود حذف کنید. چرا؟ پاسخ آن روابط و صنف های شغلی است. چه این موضوع را دوست داشته باشید و چه آن را بی انصافی بدانید، مردم همیشه اعتبار یک شرکت را به کارکنان آن تعمیم می دهند. اگر می بینید که نام و اشتهار شرکت قبلی ممکن است شما را در فرصت کاری پیش رو دچار محدودیت کند، آن را از رزومه خود حذف کنید.

در شرایط زیر، از چشم پوشی از سوابق کار خود پرهیز کنید:

1- شما بیش از یک سال در شرکتی کارکرده اید

کار بسیار سختی است که جای خالی شغلی را که بیش از یک سال در آن فعالیت کرده اید، در رزومه خود مخفی کنید. اگر در چنین شرایطی قرار دارید، بهتر است به یک راه حل دیگر فکر کنید؛ مثلا خلاصه اجمالی ماوقع را در رزومه خود بیاورید. داستان مناسب و قانع کننده ای برای مصاحبه کاری خود آماده کنید که در آن توضیح می دهید از این موقعیت دشوار، چه تجاربی به دست آورده اید. به خاطر داشته باشید که به اشتراک گذاشتن جزییات یک وضعیت سخت که توانسته اید آن را باموفقیت هدایت و کنترل کنید یا برخورد قانع کننده ای با آن داشته باشید، می تواند یک روش قدرتمند برای تحت تأثیر قرار دادن کارفرمایان باشد.

2- اگر این شغل تنها راه اثبات تجربه و مهارت شما در یک تخصص به شمار می رود

خیلی مهم است که تمام توانایی های خود را در رزومه کاری تان بازتاب دهید. برای مثال اگر اجرا و پیاده سازی CRM در موقعیت شغلی جدید شما حائز اهمیت است و شغل قبلی مورد بحث، تنها گزینه ای است که نشان می دهد شما در این زمینه کار کرده اید و تجربه  دارید، به هر ترتیب باید آن را در رزومه خود ذکر کنید.

3- اگر دستاوردهای بزرگی در شغل قبلی خود داشته اید

اینکه شما کاری را در شرایط نامناسب ترک کرده باشید، لزوما تمام دستاوردهای حرفه ای شما را نابود نمی کند، بنابراین اگر در شغل قبلی تان به مدارج چشمگیری رسیده اید، صرف نظر از اینکه در چه موقعیتی شرکت سابق را ترک کرده اید، آن را در رزومه خود بیاورید.

4- اگر متقاضی شغل های دولتی، امنیتی یا مشاغلی هستید که دوره گزینش دارند

در این مورد، باید به صورت دقیق تمام تجارب حرفه ای خود را ذکر کنید.

و در آخر به یاد داشته باشید که رزومه شما فرصتی است تا داستان زندگی حرفه ای خود را براساس شرایط خودتان تعریف کنید. نگران حذف کردن اشتباهات خود یا شرایط ناگوار کاری تان نباشید. فقط مواظب باشید جزییات ارزشمند توانایی های خود را از قلم نیندازید.

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/VZx6yz0i
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه