دوشنبه, ۱۱ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Mon, 1 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

تبریز - ماهان فلاح- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از بروز خسارت بیش از 100 میلیارد ریال به تاسیسات و شبکه  های آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی بر اثر سیل اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی، مهندس علیرضا ایمانلو با اعلام این خبر، افزود: جمعیت تحت پوشش فاضلاب استان یک میلیون و 726 هزار نفر است که در واقع 58.64 درصد جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارد و تعداد انشعابات فاضلاب بیش از 666 هزار فقره است.

وی اظهار کرد: در سطح استان با تلاش شبانه روزی همکاران از بابت تامین آب شرب مورد نیاز و ارائه خدمات جمع آوری فاضلاب مشکلی وجود ندارد.

مهندس ایمانلو در خصوص خسارت وارده به تاسیسات آب و فاضلاب تبریز گفت: در بارندگی اخیر و در اثر جاری شدن سیل در تبریز خط آبرسانی چاههای هروی دچار شکستگی شد، همچنین مشکلاتی برای شهرهای تبریز، مراغه، لیلان، ملکان، بستان آباد، عجب شیر، چاراویماق و ورزقان وارد شد که  تاسیسات آبرسانی و خطوط انتقال و شبکه های آب و فاضلاب در سیل اخیر آسیب دیدند.

وی افزود: در این سیل ایستگاه پمپاژ آب مهرانه رود و شهرک امام نیز دچار آسیب شد و به تاسیسات و شبکه آب و فاضلاب تبریز خسارت وارد آمد.

وی ادامه داد: در شهرستان مراغه سیلاب  وارد شبکه فاضلاب شده و باعث گرفتگی و پس زدگی آن به منازل مسکونی مشترکین شده و همچنین به تاسیسات تصفیه خانه آب شهر مراغه و شبکه فاضلاب خط اصلی و منازل مشترکین خسارت وارد کرده است همچنین در آذرشهر و عجب شیر نیز به شبکه فاضلاب و تاسیسات تصفیه خانه فاضلاب خسارت وارد کرده است.

وی با بیان اینکه شبکه فاضلاب برای دفع پساب طراحی شده و همیشه تذکر در این زمینه بوده که متاسفانه آب باران،  مستقیم به این شبکه وارد می شود و این باعث خسارات زیادی به شبکه می شود، تصریح کرد: باید اطلاع رسانی شود که شبکه فاضلاب فقط برای دفع پساب است و نبایستی آب باران به شبکه های فاضلاب وصل شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با تاکید به اهمیت  شبکه فاضلاب از نظر بهداشتی و اولویت قرار دهی آن در بخش آب و فاضلاب، افزود: با تعامل و همکاری با استانداری، جهشی برای توسعه شبکه فاضلاب در تبریز داشتیم که در سال گذشته بالای ۱5۰ کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا شد و می توان گفت که  متوسط درصد تحت پوشش شبکه فاصلاب در شرایط مطلوب است.

مهندس ایمانلو در پایان با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز جزو بزرگ ترین تصفیه خانه ها است که بعد از پایان پروژه  یک میلیون نفر تحت پوشش قرار خواهند گرفت، افزود: مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز در صورت تامین منابع مالی در بازه زمانی سه ساله به پایان خواهد رسید. لازم به ذکر است وقوع سیل در روز جمعه مورخ 96/01/25 خسارت جانی و مالی زیادی را در استان آذربایجان شرقی داشته است.

ضرورت تسریع در انتقال آب ارس به تبریز

با توجه به نیاز روزافزون شهر تبریز، تامین منابع جدید آبی برای این شهر ضروری است و در صورتی که طرح انتقال آب ارس در مدت 3 سال بهره برداری نشود با مشکل مواجه خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان، مهندس علیرضا ایمانلو، مدیرعامل آبفا آذربایجان شرقی با اعلام این مطلب، اظهار کرد: جمعیت تحت پوشش آب شهری 2 میلیون و 943 هزار نفر، تعداد شهرهای تحت پوشش 60 شهر، تعداد انشعابات آب یک میلیون و 155 هزار  فقره، تعداد چاه های آب، قنات و چشمه 383 حلقه است.

وی با بیان اینکه 100 درصد جمعیت شهری تحت پوشش آب شهری قرار دارد، افزود: حجم مخازن در مدار 922 مترمکعب، تعداد آزمایشگاه های آب 34 واحد، تعداد تصفیه   خانه های آب در مدار 9 واحد و طول شبکه اصلی توزیع آب بیش از9 هزار کیلومتر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی با تاکید به اینکه مدیریت مصرف و تامین آب هدف دیگر ما است، گفت: برای انجام مدیریت مصرف آب منتطر اعتبارات دولتی نیستیم در حالی که به پیمانکاران بدهی داریم ولی با این وجود اجازه ندادیم مشکل کمبود آب پیش بیاید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ به هیچ وجه مشکل کمبود آب در استان نداشتیم و این به معنای عدم وجود بحران در آب نیست ولی باید بیشتر روی مدیریت مصرف توجه داشته باشیم.

وی با تذکر به کمبود آب در کشور و استان و توجه ویژه به این موضوع، گفت: حوزه ای برای آوردن آب در استان وجود ندارد و محدودیت بسیاری در منابع آبی وجود داریم و در ابتدا باید به فکر تامین آب باشیم و سپس آن را توسعه دهیم.

مهندس ایمانلو با بیان اینکه اولویت مهم شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی حفاظت از منابع آبی و ترویج مصرف بهینه آب است، بر لزوم مدیریت مصرف آب تاکید کرد.

وی با بیان اینکه تامین آب شرب کلانشهرتبریز از سه منطقه زرینه رود با تامین  ۶۰ درصد و مابقی از سد نهند و چاه ها است، گفت:  در حال حاضر 4/5 مترمکعب آب در ثانیه از این سه بخش تامین می شود اما در حوزه تامین آب با محدودیت جدی روبه رو است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی پیک مصرف آب در استان را بیش از 9 مترمکعب در ثانیه عنوان و تصریح کرد: در ساعات پیک مصرف و روزهای پر مصرف سال از حداکثر ظرفیت هر سه منبع آبی استفاده می گردد. با کاهش آب یکی از سه منبع از جمله تصفیه خانه آب نهند، کمبود آب در شهر بوجود می آید که لازمه حل مشکل، افزایش ظرفیت تامین غیر از سه منبع مذکور است.

مهندس ایمانلو اضافه کرد: یکی از منابع پیش بینی شده انتقال آب از طرح آبرسانی ارس به تبریز است که ضرورت دارد در اجرای آن تسریع شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از شهروندان و مشترکان خواست تا در مصرف آب نهایت صرفه جویی را به عمل آورند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/oN4yLBA3
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه