شنبه, ۲۶ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Sat, 16 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

پادشاهی کوچک  (کویت) در حال ساختن پلی به طول 36 کیلومتر در آب های خلیج فارس برای احیای جاده ابریشم بین آسیا و اروپا است. طی برنامه ریزی های انجام شده برای این پروژه انتظار می رود که تا پایان سال 2018 ساختن پل به پایان برسد. هنگامی که به سوابق پل های ساخته شده با این طول و ارتفاع نگاه می کنیم، ساختن چنین پل هایی بسیار کم سابقه بوده است، اما در کشور کوچک پادشاهی کویت که در خاورمیانه حضور دارد این کار یک فرصت برای خودنمایی است.

این کشور کوچک با جمعیتی بالغ بر بیش از 4 میلیون نفر در حال ساختن پلی روی خلیج فارس به طول 36 کیلومتر با هدف راه اندازی یک پروژه بلندپروازانه، یعنی احیای جاده ابریشم بین آسیا و اروپا است. این کار به یادماندنی شهر کویت پایتخت این کشور را به منطقه سوبیا  (Subbiya)که یک منطقه شمالی در این کشور است در نزدیکی مرز زمینی و آبی ایران و عراق وصل می کند.

این پل به نام جابر احمد الصباح فقید نامگذاری خواهد شد. این پل از بزرگ ترین بندر تجاری امارات شویخ  (Shuwaikh) شروع می شود. این پل متشکل از دو بخش است: بخش اصلی که حدودا 24 کیلومتر است و به منطقه شمالی سوبیا و بخش فرعی که 12.4 کیلومتر است و به سمت غرب می رود متصل می شود.

احمد الحسن خاطرنشان کرده است چنانچه ما «این پل را بسازیم، به معنای آن است که چهارمین پل طولانی جهان را ساخته ایم.» با اتمام کار این پروژه مسیری که قبلا یک و نیم ساعت وقت می گرفت به 20 دقیقه کاهش می یابد. مای المسعد یکی از مهندسان پروژه گفته است: «کار این پروژه نزدیک 73درصد پیشرفت داشته است و ما امیدواریم تا ماه نوامبر سال 2018 کار این پروژه به پایان برسد.»

هزینه ای نزدیک به 3 میلیارد یورو

این پروژه به دلیل نیاز به اتصال دو جزیره برای برنامه های سفر در حال انجام است. مای المسعد گفته: «این پل به وسیله 1500 ستون حمایت می شود، با قطر بیش از سه متر و پایه و اساس این ستون ها تا 72 متر زیر زمین حفر شده اند که یک رکورد جهانی محسوب می شود.» این خانم اضافه کرد که کار متشکل از 960 قطعه از پیش ساخته شده 40 تا 60 متری چوب است.

این پروژه با هزینه ای بالغ بر 904 میلیون دینار کویت  (2.8 میلیارد یورو) توسط یک غول کره ای در امر ساخت و ساز یعنی شرکت هیوندای در حال ساخته شدن است. این در حالی است که بخش دوم پل نیز توسط یک شرکت ساخت و ساز بزرگ کره ای به نام GS Engineering & Construction در حال ساخته شدن است.

برای تأمین مالی این پروژه، کویت با پشتیبانی صندوق مستقل خود که 600 میلیارد دلار ذخیره دارد متکی است. از این مبلغ کشور کویت قصد دارد 115 میلیارد دلار آن را برای سرمایه گذاری در طرح های توسعه ای برنامه چشم انداز پنج ساله خود صرف کند.

احمد حسن گفت:« این پل یک پروژه استراتژیک برای شهر ابریشم و منطقه آزاد تجاری میان آسیا و اروپا است.» همچنین گفت که این طرح در سال 2015 توسط دولت آغاز شد، شهر تجاری ابریشم نیاز به 95 میلیارد یورو سرمایه گذاری دارد. این پروژه در هزاران کیلومتر مربع در یک منطقه تجارت آزاد به منظور توسعه منطقه خالی از سکنه سوبیا راه اندازی شده است. این منطقه یک پلتفرم اقتصادی در خلیج فارس است که یکی از پویاترین مناطق در جهان محسوب می شود.

براساس این پروژه یعنی شهر ابریشم انتظار می رود تا سال 2030 جمعیت این شهرستان به 700هزار نفر برسد. این شهر در آینده نیازمند یک نیروگاه برق 5000 مگا واتی و برجی 1001 متری برای سلطه بر این شهر خواهد بود.

منبع : فیگارو
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/89GHUNpg
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه