جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

اتاق تهران در راستای اهدافش برای تجهیز بخش خصوصی به دانش فنی و فراهم کردن زمینه برای حضور شرکت های بزرگ دنیا در تهران روز گذشته هیأتی عالی رتبه از بنیاد بوش را به این خانه بخش خصوصی آورد تا شاید گامی دیگر به اهداف حرفه ای اش در حوزه صنعت و فناوری نزدیک شود؛ تلاشی که به گفته نایب رئیس اتاق تهران به قصد ارتقای سطح فنی و حرفه ای شرکت ها و در جهت نزدیک کردن دانشگاه و صنعت انجام می شود.

به گزارش «فرصت امروز»، یواخیم روگال، مدیر عامل بنیاد بوش که برای نخستین بار به ایران سفر می کند، ایران را دارای منابع غنی و ظرفیت های بالا توصیف کرد و از منابع انسانی به عنوان سرمایه نام برده و پیشرفت کشورش را مدیون این سرمایه دانست.

او گفت: در دنیا تغییرات زیادی در حال انجام است و ما برای همکاری با شما چالش های زیادی داریم. ما می خواهیم با شما کار کنیم و روابط مان را توسعه دهیم، اما از سوی دیگر باید روابط با آمریکا را هم ادامه دهیم و این ما را با یک چالش جدی روبه رو می کند.

او گفت: براساس خواسته رابرت بوش، موسس بنیاد بوش، 2درصد از درآمد این بنیاد به توسعه علم، تحقیقات و آموزش در سطح بین المللی اختصاص می یابد و ما نیز برای توسعه ارتباطات علمی ایران و اتحادیه اروپا اینجا هستیم.

روگال اروپا و ایران را آماده استفاده از این فرصت ها دانست و ابراز امیدواری کرد که بتواند این چالش ها را حل و فصل کند. همچنین نایب رئیس اتاق تهران در این نشست ضمن اشاره به جایگاه ایران در منطقه و ظرفیت های کشور، حضور اعضای بنیاد بوش را در اتاق تهران فرصتی برای بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان دانست.

او توجه به شرکت های دانش بنیان را از سیاست های امروز در کشور دانست و گفت: اتاق تهران سال آینده در بودجه پیشنهادی اش به شرکت های دانش بنیان توجه جدی دارد و از پایان نامه ها و تحقیقات دانشجویان و تحصیل در خارج از کشور در این زمینه حمایت می کند.

مهدی جهانگیری این حمایت را سرمایه گذاری برای رشد و توسعه اقتصادی در کشور توصیف کرد و گفت: این سرمایه می تواند ماندگار و هدایت کننده نیروی انسانی است.

رئیس ستاد پساتحریم با درخواست از دولت برای ایجاد زمینه برای حضور شرکت های دانش بنیان ابراز امیدواری کرد که امضای توافق نامه بین اتاق تهران و بنیاد بوش بتواند زمینه همکاری با این بنیاد مهم و بین المللی را فراهم کند.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مهمانان آلمانی اش با اشاره به رشد اقتصادی پیش بینی شده در برنامه های کلان کشور، دستیابی به این هدف را با جذب سرمایه گذاری خارجی امکان پذیر دانست. او گفت: همه ارکان نظام چه دولت یا بخش خصوصی باید خودشان را برای این رشد آماده کنند.

جهانگیری توسعه صادرات غیر نفتی را از دیگر سیاست های اثرگذار سال های آتی در کشور مطرح کرد.

نایب رئیس اتاق تهران توجه به نیروی انسانی و آموزش و اتصال حلقه آموزش و صنعت را به عنوان یکی از ارکان مهم تاثیر گذار در توسعه اقتصادی هر کشور دانست و گفت: حضور بنیاد بوش در بین بخش خصوصی و دیداری هایی که در روزهای آینده با بهترین دانشگاه های تهران و ایران خواهند داشت این پیام را به ما می دهد که می تواند به موازات برنامه های کاری اش، در کنار ما به رشد توسعه آموزشی نیروی کار بخش خصوصی کمک کند.

او گفت: حضور شرکت هایی از جنس بنیاد بوش در ایران که در حوزه تحقیقات و آموزش پیشگام هستند و قدم های جدی برداشته اند، می تواند زمینه بروز شکوفایی استعدادهای جوانان ایرانی را فراهم کند.

فریال مستوفی با معرفی ذخایر و ارزش پتانسیل های کشور ایران و تاثیرات تحریم ها بر وضعیت اقتصادی کشور خطاب به هیأت بنیاد بوش گفت: کشور ما با تکنولوژی فاصله زیادی دارد اما از نظر فناوری در وضعیت مناسبی هستیم و کارآفرینان خوبی داریم.

این عضو اتاق تهران گفت: ما می خواهیم شرایطی را در کشورمان ایجاد کنیم که فرار مغزها ادامه پیدا نکند و همچنین بتوانیم سرمایه هموطنان مان را از خارج کشور جذب کنیم. او تولید محصولات جدید و صادرات به بازارهای جدید را از دیگر اهداف بخش خصوصی برشمرد و گفت: ما نیاز داریم که برای معرفی محصولات خود، اطلاع رسانی گسترده ای داشته باشیم. دنیا در حال تغییر است و ما هم باید رویکرد خود را تغییر دهیم و البته چالش ها را برای همکاری بیشتر برطرف کنیم.

مستوفی حمایت دولت را از تجاری سازی ایده ها ضروری دانست. او گفت: لازم است موانع بوروکراسی رفع شده و کسب وکار تسهیل شود. این عضو اتاق تهران از اطلاع رسانی برنامه های کارآفرینی، توسعه تجهیزات آموزشی، سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه، تقویت پارک های فناوری و همچنین برقراری ارتباط میان شرکت های داخلی و خارجی را به عنوان دیگر ضرورت ها نام برد.

به گفته او، ارتباط میان صنعت و دانشگاه مهم ترین عامل توسعه است و دانشگاه ها می توانند به کمک صنعت، اهداف شان را محقق سازند و سیاست های این دو نهاد باید در یک جهت باشد. مستوفی از مرکز سرمایه گذاری در اتاق تهران به عنوان یکی از اقدامات بخش خصوصی در جذب سرمایه گذاری خارجی و تحکیم روابط صنعت و دانشگاه نام برد و گفت: این مرکز نقش یک تسهیل کننده را در جذب سرمایه گذاری خارجی بر عهده دارد و سرمایه گذاران می توانند به ما مراجعه کرده و از این فرصت استفاده کنند. هدف ما جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه صنعتی است.

به گزارش «فرصت امروز»، در این نشست یواخیم روگال رئیس هیات مدیره بنیاد بوش، مهدی جهانگیری نایب رئیس اتاق تهرا{jcomments off}ن، فریال مستوفی عضو هیأت نمایندگان و رئیس مرکز مشاوره جذب سرمایه گذاری خارجی اتاق تهران، میشایل استمپفر مدیر اجرایی صندوق علم و فناوری وین، هلگا نووتنی استاد دانشگاه زوریخ سوییس و رئیس سابق کمیسیون مطالعات اروپایی و یوسف قاسمی از فعالان اقتصادی بخش تجاری سازی های تک سخنرانی کردند. این هیأت طی روزهای آینده در تهران خواهد بود و مذاکراتی با برخی دانشگاه های برجسته کشور خواهد داشت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/r6DjBRKt
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه