چهارشنبه, ۱۳ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Wed, 2 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: اجرای استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) سبب اطمینان بخشی به بیمه گذاران در زمینه توانگری مالی بیمه ها می شود.

به گزارش«فرصت امروز» عبدالناصر همتی روز گذشته در همایش «استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی (IFRS)  و نقش آن در ارتقای شفافیت بازارهای مالی»، تدوین، اجرا و نظارت سیستم توانگری شرکت های بیمه، تکمیل و اصلاح تدریجی آن و الزام کفایت ذخایر بیمه ای مرتبط با قانون بیمه شخص ثالث را از اقدام های همسوی صنعت بیمه با استانداردهای گزارشگری بین المللی اعلام کرد.

همتی هدف اولیه هر رژیم توانگری بیمه را اطمینان بخشیدن به بیمه گذاران دانست و گفت: یکی از عناصر کلیدی تحقق این امر برای بیمه گران، داشتن سرمایه کافی برای پرداخت های آتی به بیمه گذاران به خصوص هنگام خسارت های پیش بینی نشده خواهد بود.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: با بین المللی و یکپارچه شدن خدمات مالی و اقتصادی که صنعت بیمه نیز جزو آن است، بازارها به سمت جهانی شدن پیش می روند که این امر سبب اهمیت بیش از پیش چگونگی تنظیم و نظارت بر بازار بیمه در سطح محلی، منطقه ای و بین المللی می شود.

وی اضافه کرد: پیشرفت در توسعه محصولات بیمه ای و نیز تکنیک های مدیریت ریسک و تکنولوژی در دهه های اخیر بر ناظران بیمه فشار آورده است تا رژیم های ارزیابی توانگری را برای کاهش ریسک های محصولات جدید و حتی مهارت های نظارتی، توسعه دهند.

همتی هدف از رژیم های نظارتی و تنظیم مقرراتی بیمه را حمایت از بیمه گذاران و پشتیبانی از ثبات مالی دانست و گفت: معیارها و مجموعه مقررات نظارتی جهت پیگیری اهداف تنظیمی و نظارتی در کشورهای مختلف مشابه هستند، اما یکسان نیستند.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در اتحادیه اروپا «رژیم توانگری2» بر پایه ساختار نظارتی با سه رکن از ابتدای سال 2016میلادی در تمام کشورهای عضو این اتحادیه عملیاتی شد که «توانگری2» دربرگیرنده و شامل مقررات کمی راجع به سرمایه مبتنی بر ریسک، مقررات کیفی مرتبط با حاکمیت شرکتی و چرخه نظارتی و مقررات مرتبط با افشای عمومی و گزارشگری نظارتی است.

وی یادآور شد: براساس آنچه در حال جهانی شدن در صنعت بیمه است، شامل دو نکته مهم یعنی قابلیت مقایسه اطلاعات در سطح بین الملل و افزایش شفافیت و افشای موارد مرتبط با ریسک های بیمه ای است.

رئیس شورای عالی بیمه به یکی از نسخه های گزارشگری مالی بین المللی (IFRS-4) اشاره کرد و گفت: این یک استاندارد گزارشگری مالی بین المللی است که توسط هیات استانداردهای حسابداری بین المللی (IASB) صادر شده و برای «قراردادهای بیمه ای» یک راهنما فراهم می کند.

همتی یادآور شد: این استاندارد در سال 2004میلادی صادر و یک سال بعد اصلاح شد تا بتواند نشان دهد که عمده قراردادهای تضمین مالی را پوشش می دهد.

وی افزود: در نوامبر 2016 هیات استانداردهای حسابداری بین المللی (IASB) تصمیم گرفت که نسخه دیگر IFRS-17  را جایگزین کند که باید از سال 2021میلادی یعنی پنج سال دیگر اجرایی شود.

همتی تاکید کرد: به طور کلی این استانداردها به شرکت های بیمه اجازه می دهد روش حسابداری قبلی خود را برای قراردادهای بیمه ای ادامه دهند، اما باید مقررات افشا را تقویت کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با توجه به بحث قبول ریسک توسط بیمه گر در ازای دریافت حق بیمه از بیمه گذار، استاندارد تلاش می کند با تعاریف خود بین «ریسک بیمه» و «ریسک مالی» تمایز قائل شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cDJF9PfZ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5قیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه