براساس تحقیق آماری جدیدی، از هر 10 کارفرما، 6 نفر می گویند برخی کارکنان نسل زد را که به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده بودند و فقط چند ماه از استخدام آن ها می گذشت، اخراج کرده اند. پس از تجربه انبوهی از مشکلات با استخدام شدگان جوان، از هر ۶ مدیر، یک نفر می گوید برای استخدام مجدد فارغ التحصیلان دانشگاهی مردد است.
وب سایت Intelligent از 966 مدیر کسب وکارهای مختلف در آمریکا برای بررسی نگرش آن ها نسبت به استخدام فارغ التحصیلان جدید نسل زد، نظرسنجی کرده است. در ادامه می توانید نتایج مهم این نظرسنجی را مشاهده کنید:
• 75 درصد شرکت ها گزارش می دهند برخی یا همه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه که در سال جاری میلادی استخدام کرده اند، عملکرد رضایت بخشی نداشته اند.
• از هر 10 شرکت، 6 شرکت یک فارغ التحصیل جدید را که سال 2024 استخدام کرده بودند، اخراج کرده اند.
• از هر 6 مدیر، یک نفر می گوید برای استخدام این گروه مردد است.
• مدیران بخش استخدام می گویند فارغ التحصیلان دانشگاهی برای آماده کار نیستند، نمی توانند حجم کار را تحمل کنند و غیرحرفه ای هستند.
• از هر 7 شرکت، یک شرکت ممکن است سال آینده فارغ التحصیلان جدید را استخدام نکند.
• از هر 10 مدیر بخش استخدام، 9 نفر می گویند فارغ التحصیلان جدید باید مهارت های ارتباط با دیگران و آداب معاشرت را یاد بگیرند.
در تحقیق جدید چندین عامل برشمرده می شود که چرا این استخدام ها به نتیجه نرسیدند:
• فقدان انگیزه یا ابتکار (50 درصد)
• فقدان عملکرد و مهارت های حرفه ای (46 درصد)
• مهارت های ارتباطی ضعیف (39 درصد)
نپذیرفتن بازخوردها (38 درصد) و نداشتن توانایی کافی برای حل مسائل (34 درصد) نیز از سایر عوامل هستند. اکثر شرکت ها (79 درصد) گزارش می دهند که مجبور بودند حداقل تعدادی از استخدام شدگان ضعیف خود را در برنامه های بهبود عملکرد قرار دهند و 60 درصد نیز گزارش کردند که برخی از این افراد درنهایت اخراج شدند.
مشاور ارشد آموزش و توسعه شغلی Intelligent به این افراد توصیه می کند:
«در پرسیدن سؤالات متفکرانه دست به ابتکار بزنید، به دنبال بازخورد باشید و از آن برای نشان دادن انگیزه خود برای رشد شخصی بهره ببرید... با حفظ نگرش مثبت، رعایت ضرب الاجل ها و داوطلب شدن برای پروژه ها، حتی پروژه هایی که خارج از مسئولیت های فوری شما هستند، وجهه ای قابل اطمینان از خود ایجاد کنید.»
بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی جوان ممکن است در اولین ورود به دنیای کار با مسائلی روبه رو شوند و این می تواند تضاد بزرگی با آنچه آن ها در تحصیل خود به آن عادت کرده اند، ایجاد کند. آن ها اغلب برای محیط کاری نسبتاً ساختاریافته، فرهنگ پویای محل کار و انجام مستقل کارها آماده نیستند. اگرچه ممکن است دانش نظری را از دانشگاه آموخته باشند، اغلب تجربه عملی و مهارت های نرم موردنیاز برای موفقیت در محیط کار را ندارند.