وردپرس، یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا(CMS) است، طی تحقیقات صورت گرفته مشخص شده که حدود 2500 پروژه موفق توسط وردپرس طراحی و تولید شده است. طراحی راحت صفحات، برخورداری از قابلیت های ویژه و دارا بودن پلاگین جهت راحت تر شدن انواع طراحی ها منجر شده تا افراد همواره از وردپرس جهت تولید و طراحی سایت خود استفاده کنند. پلاگین ها یا افزونه ها با نصب بر محیط وردپرس قابلیت هایی را که از قبل در سایت وجود نداشته، به آن اضافه می کنند. به همین علت بسیار از افراد به طراحی و ساخت انواع پلاگین وردپرسی روی می آوردند. در ادامه با ما همراه شوید تا به صورت تخصصی به بررسی مزایای ساخت افزونه وردپرسی اختصاصی بپردازیم. برای یادگیری بهترین دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس ( Wordpress ) از مبتدی تا پیشرفته با فیلم رایگان می توانید به این لینک از وب سایت توسینسو مراجعه کنید.
افزونه ها یا پلاگین ها(plugin) برنامه ها یا قطعاتی از یک کد هستند که ترکیبی از PHP، HTML، CSS، JAVAScript و JQuery هستند.، پلاگین ها می توانند در کنار عملکرد اصلی وردپرس، مورد استفاده قرار می گیرند و قابلیت های جدیدی را به سایت وردپرسی اضافه می کنند. پلاگین ها بسته به ویژگی هایی که دارند، می توانند تغییرات جزئی یا بسیار بزرگی را در سایت ایجاد کنند.
درحالی که بسیاری از پلاگین ها برروی ظاهر سایت تاثیر می گذارند، بسیاری دیگر تغییرات قابل توجهی را برروی کدهای ایجاد شده، اعمال می کنند. شما می توانید با توجه به نیاز خود پلاگین مدنظرتان را در وردپرس جستجو و نصب کنید.
با توجه به مزایای ساخت افزونه وردپرس اختصاصی، امروزه پلاگین هایی تولید شده اند که از قابلیت های ویژه ای برای انواع سایت ها برخوردار هستند. همین امر منجر شده تا طراحی انواع سایت های وردپرسی با ویژگی های منحصربه فرد، امکان پذیر باشد، قابلیت های پلاگین های وردپرسی به شرح زیر است.
افزونه ها در وردپرس درواقع همانند نوعی شتاب دهنده در طراحی عمل می کنند و حتی به طور اختصاصی در اضافه کردن انواع قابلیت ها به سایت وردپرسی نقش بسیار اساسی ایفا می کنند.
درصورتی که می خواهید از مزیت ساخت افزونه وردپرس اختصاصی بهره مند شوید، در گام اول جهت ساخت باید موارد مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، موارد بسیار مهم که در هنگام ساخت انواع پلاگین وردپرس باید در اختیار داشته باشید، به شرح زیر هستند.
جهت انجام ساخت مراحل پلاگین های وردپرسی شما می توانید از محیط ویرایش متنی همانند ++Notepad استفاده کنید، همچنین باید به طور مستقیم به فایل های ایجاد شده در هاست سایت وردپرسی خود دسترسی داشته باشید.
الته در نظر بگیرید در هنگام ساخت یک پلاگین و اعمال تغییرات حتما یک نسخه بک آپ از سایت و اطلاعات مورد نیاز وبسایت خود تهیه کرده و در اختیار داشته باشید.حتما از افزونه محاسبات مالی یا اکسل وردپرس استفاده کنید ، برای مدیریت امور مالی بسیار کاربردی است ، برای یادگیری بهترین دوره آموزش اکسل (Excel) از مبتدی تا پیشرفته برای کارهای اداری به زبان ساده می توانید به این لینک از وب سایت توسینسو مراجعه کنید.
همانطور که به آن اشاره شد، پلاگین های سایت های وردپرسی متشکل از چندین زبان برنامه نویسی هستند. یکی از زبان هایی که به صورت کاملا مستقیم در طراحی و تولید پلاگین های وردپرسی نقش دارد، PHP استو درصورتی که می خواهید از مزیت ساخت افزونه وردپرس اختصاصی بهره مند شوید، بهتر است این زبان برنامه نویسی را به طور کامل یاد بگیرید.
ساخت و استفاده از انواع پلاگین منجر شده تا طراحان سایت های وردپرسی بتوانند در بازه زمانی کوتاه تر طراحی های دلخواه و منطبق با سلیقه خود را ایجاد کنند.
با وجود بیش از 25000 پلاگین رایگان، چرا باید به خود رد ایجاد یک پلاگین اختصاصی زخمت بدهیم؟ به یقین راه های بسیاری جهت تغییر در افزونه هایی که برای یک هدف طراحی و توسعه یافته اند، وجود دارد. دلایل متعددی جهت ساخت افزونه های اختصاصی به جای استفاده از افزونه های رایگان وجود دارد، که به شرح زیر هستند.
هر پلاگین دقیقا همان کاری را انجام می دهد که از قبل دستورات آن را توسط کد دریافت کرده است و در هنگام از آن، فرد طراح هیچگونه اختلالی را در سایت مشاهده نخواهد کرد، این در حالی است که بسیاری از افزونه های رایگان با برخورداری از دستورات اشتباه یا نامناسب ممکن است برروی برخی از سایت ها تاثیر مخربی بگدارند.
اجزای دستورات صحیح از قبل برنامه ریزی شده، از منحصربه فردترین مزیت ساخت افزونه وردپرس اختصاصی است.
بسیاری از نفودها به سایت و تخریب امنیت آن توسط پلاگین های رایگان و ناامن انجام پذیر است. در پلاگین های اختصاصی با توجه به اینکه کاملا ایمن طراحی و تولید می شوند و فرد دیگری اجازه دسترسی و استفاده از آن را ندارد، امنیت آن کاملا تضمین شده، در نهایت هر گونه نفوذ به سایت از طریق پلاگین های اختصاصی ناممکن است.
شما می توانید استفاده از پلاگین اختصاصی خود را تنها برای تعداد محدودی وبسایت مجاز کرده تا بتوانید به خوبی امنیت بالای آن را تضمین کنید.
یکی دیگر از مزیت ساخت افزونه وردپرس اختصاصی، بروزرسانی و پشتیبانی اصولی و مناسب است. در افزونه های رایگان، هنگام بروز مشکل و خطا ممکن است، نتوانید از قابلیت های بیشتر آن استفاده کنید یا روزانه درصورت دریافت بروزرسانی مجبور به آپدیت آن باشید، این امر به مرور می تواند، در زمان طراحی شما نیز تاثیر بگذارد.
در بسیاری از شرایط افزونه های رایگان ممکن است با بروزرسانی تغییرات بسیار گسترده ای را در سایت شما ایجاد کند و منجر به بروز انواع خطاهای مختلف در سایت شود. زمانی که شما یک افزونه را به صورت اختصاصی طراحی می کنید، امنیت آن را بالا برده و میزان آسیب پذیری آن را کاهش می دهید.
مزایای ساخت افزونه وردپرس اختصاصی منجر شده تا معایب بسیار محدود آن جلب توجه نکند؛ اما بهتر است قبل از ساخت پلاگین های اختصاصی وردپرسی خود از معایب آن نیز اطلاع داشته باشید.
طراحی و ساخت انواع پلاگین های اختصاصی وردپرس ممکن است مقداری هزینه بر باشد، با توجه به این موضوع ممکن است بسیاری از کسب و کارها خواهان پرداخت هزینه اضافه تر نباشند. فراموش نکنید که آموزش فتوشاپ و یادگیری آن یک الزام در طراحی وب محسوب می شود. برای یادگیری بهترین دوره آموزش فتوشاپ حرفه ای (Photoshop) مقدماتی تا پیشرفته 2024 همراه با فیلم رایگان روی این لینک کلیک کنید.
مزیت ساخت افزونه وردپرس اختصاصی با توجه به امنیت بیشتر در مقایسه با پلاگین های رایگان، بروزرسانی راحت تر و اجرای دستورات از قبل طراحی شده منجر شده تا افراد جهت بهبود روند سایت وردپرسی خود استفاده از پلاگین های رایگان را محدود کرده و به سراغ افزونه های طراحی شده و اختصاصی باشند. افزونه های اختصاصی درواقع یک روش کسب درآمد بوده که فرد می تواند با توجه به نیازهای طراحان و ساخت پلاگین جهت رفع این مشکل کمک بسیار زیادی به طراحان سایت وردپرسی کند.
درصورتی که می خواهید یک پلاگین مناسب و اختصاصی را برای سایت خود در اختیار داشته باشید، در اولین گام باید از افراد باتجربه و متخصص در زمینه ساخت انواع پلاگین وردپرسی کمک بگیرید، تا بتوانید پلاگین مدنظر خود را در اختیار داشته باشید.