چه تفاوتی بین دکتر آنلاین مغز و اعصاب، روانشناس و روانپزشک آنلاین وجود دارد؟ شاید در زمان دریافت ویزیت برای بررسی بیماری های مربوط به اعصاب و روان این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که باید گفت تمامی این حرفه ها از نظر نوع وظایف و درمان بیماری ها با یکدیگر تفاوت هایی دارند.
ازاین رو لازم است تا به خوبی با وظایف هر کدام از آن ها آشنایی داشته باشید و بدانید که برای کدام یک از مشکلات خود باید به روانپزشک، روانشناس یا متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.
متخصص مغز و اعصاب آنلاین به عنوان یک نورولوژیست آنلاین شناخته می شود که با گذراندن دوره های تخصصی در زمینه درمان بیماری های مربوط به آسیب های فیزیکی مغز و نخاع فعالیت می کند.
در نظر داشته باشید که دکتر آنلاین مغز و اعصاب مدرک پزشکی دارد و همچنین یک دوره کارآموزی در زمینه عصب شناسی را نیز گذرانده و در درمان بیماری های مرتبط با سیستم عصبی به افراد به صورت آنلاین و غیر حضوری کمک می کند.
وظایفی که یک متخصص آنلاین مغز و اعصاب بر عهده دارد این است که با بررسی سابقه بیمار و تجویز آزمایش های مختلف نوع اختلال را تشخیص داده سپس تمامی توضیحات لازم را به بیمار به صورت آنلاین ارائه می دهد.
باید گفت که بسیاری از بیماری های مربوط به سیستم عصبی علائمی را نشان می دهند که تشخیص و درمان آن ها در حیطه وظایف دکتر متخصص مغز و اعصاب قرار می گیرد که تعدادی از آن ها به شرح زیر است:
به طورکلی افراد مبتلا به بیماری های سکته مغزی، پارکینسون، صرع، ام اس، آلزایمر، نوروپاتی و دیگر مشکلاتی که می تواند به مغز یا نخاع آن ها آسیب برساند، می توانند از متخصص آنلاین مغز و اعصاب کمک بگیرن تادر کمترین زمان به نتیجه برسند.
تمامی افرادی که از نظر مغزی هیچ گونه مشکلی ندارند؛ اما احساسات ناخوشایندی را از نظر روحی تجربه می کنند که تا مدت ها ادامه پیدا می کند نیازمند دریافت مشاوره آنلاین روانپزشک هستند.
زمانی که شما از یک روانپزشک آنلاین ویزیت دریافت می کنید در مرحله اول متخصص مورد نظر شروع به طرح سوالاتی درباره عواطف و حالات روانی شما می کند و در مواردی نیز برای ارزیابی دقیق تر، تست های شخصیتی را ارائه می دهد.
بعد از اینکه نوع اختلال شما به طور دقیق تشخیص داده می شود پزشک یک برنامه درمانی موثر را ارائه می دهد که شامل تجویز دارو و رفتاردرمانی خواهد بود تا به مرور زمان علائم شما کاهش پیدا کند.
در نظر داشته باشید که شما باید برای طی کردن دوره درمانی خود به طور مرتب زیر نظر روانپزشک قرار بگیرید؛ ازاین رو پیگیری میزان پیشرفت بیمار نیز از دیگر وظایفی است که یک روانپزشک آنلاین بر عهده می گیرد تا در صورت عدم بهبودی، روش های درمانی دیگری ارائه دهد.
برای اینکه به نوع فعالیت روانپزشک آنلاین پی ببرید باید به این نکته اشاره کرد که آن ها به طور معمول با بیمارانی در ارتباط هستند که از نظر سلامت روان دچار مشکل می شوند.
در واقع شما در مواقعی نیازمند دریافت ویزیت آنلاین روانپزشک هستید که نشانه هایی از افسردگی، مشکلات روحی و روانی، بی میلی نسبت به انجام کارها و ناامیدی را تجربه کنید.
با دریافت ویزیت آنلاین از روانپزشک، متخصص مورد نظر سوالات متعددی از شما در رابطه با احساسات فردی، ناهنجاری های اجتماعی، نوع رفتار و افکاری که دارید می پرسد تا از این طریق بتواند به صورت دقیق بیماری شما را تشخیص دهد.
اختلالات دوقطبی، تغییرات شدید خلق وخو، بروز توهمات، استرس، اضطراب، اوتیسم، بیش فعالی، وسواس و هر مشکل دیگر که باعث می شود تا سلامت روان شما دچار آسیب های جدی شود، با کمک مشاوره آنلاین روانپزشک قابل بررسی است.
یکی دیگر از حرفه هایی که در زمینه سلامت روحی و روانی می تواند به افراد کمک کند، روانشناسی است و افرادی که در این زمینه تخصص دارند، قادر هستند تا در رابطه با مسائل مختلف به شما مشاوره بدهند.
در واقع باید این را در نظر داشته باشید که مشاوره روانشناسی آنلاین برای کمک به افراد از روش های غیردارویی استفاده می کند و می تواند در زمینه مسائل خانوادگی، مشکلات بین زوجین، کاری و بسیاری موارد دیگر به شما مشاوره بدهد.
باید بدانید که دریافت مشاوره و استفاده از روش های غیردارویی در مواقعی که با مشکلات رفتاری یا اجتماعی مواجه می شوید به شما کمک می کند تا از فشارهای روانی شدید و مخرب در امان بمانید.
قرارگیری در معرض استرس و اضطراب شدید می تواند به مرورزمان شما را با مشکلات روحی و روانی شدیدتری مواجه کند، بر همین اساس بهتر است برای جلوگیری از این مسائل نسبت به دریافت مشاوره اقدام کنید.
روانشناس آنلاین در زمان بررسی مشکل شما از تست های شخصیتی استفاده می کند و به منظور کمک به بهبود سلامت روحی و روانی، روش های رفتاردرمانی را در نظر می گیرد.
باید این را در نظر داشته باشید که تمامی این حرفه ها از جنبه های خاصی تفاوت هایی با یکدیگر دارند که باعث ایجاد تمایز بین آن ها می شود، برای این منظور بهتر است بدانید که روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب قادر به تجویز دارو برای درمان بیماران هستند؛ اما روانشناس اجازه چنین کاری را ندارد.
ازطرف دیگر باید به این مسئله دقت کرد که دکتر آنلاین مغز و اعصاب به بررسی بیماری های فیزیکی و جسمی که مرتبط با مغز و سیستم عصبی هستند، می پردازد درحالی که روانپزشک و روانشناس در زمینه سلامت روان تخصص دارند.
با توجه به این موارد باید گفت که در صورت بروز هرگونه اختلالی بهتر است با جست وجو و دریافت اطلاعات کامل درباره وظایفی که هر کدام از این حرفه ها دارند ویزیت آنلاین خود را برای تشخیص و درمان بیماری دریافت کنید.
با مقایسه بین دکتر آنلاین مغز و اعصاب، روانشناس و روانپزشک آنلاین به خوبی متوجه می شوید که برای چه مشکلاتی باید به هر کدام از این متخصصین مراجعه کنید تا راه های درمانی در اختیار شما قرار بگیرید.
بر همین اساس باید گفت که متخصص مغز و اعصاب بیماری های مغزی که روی سلامت فیزیکی نیز تاثیرگذار هستند را با تجویز آزمایش های مختلف تشخیص می دهد و درمان می کند؛ اما روانشناس و روانپزشک به سلامت روحی و روانی افراد کمک می کنند.