پنجشنبه, ۱۷ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Thu, 7 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

فرصت امروز: صادرات فولاد ایران به عراق، از طریق مرزهای زمینی و مرزهای آبی انجام می شود. مرزهای زمینی ایران و عراق، به طول 1458 کیلومتر است و عمده صادرات فولاد این دو کشور، از طریق مرزهای زمینی انجام می شود. عراق یکی از مهم ترین بازارهای صادراتی فولاد ایران محسوب می شود. در سال 1402، صادرات فولاد ایران به عراق به ارزش 3 میلیارد دلار بوده که 54 درصد از کل صادرات فولاد ایران به کشورهای همسایه را، به خود اختصاص داده است.

مهم ترین مرزهای زمینی ایران و عراق برای صادرات فولاد عبارتند از:

مرز مهران: این مرز در استان ایلام قرار دارد و یکی از مهم ترین مرزهای تجاری ایران و عراق است.

مرز خسروی: این مرز در استان کرمانشاه قرار دارد و یکی دیگر از مرزهای تجاری ایران و عراق است.

مرز چذابه: این مرز در استان خوزستان قرار دارد و برای صادرات فولاد به شهرهای جنوبی عراق استفاده می شود.

مرز تمرچین: این مرز در استان آذربایجان شرقی قرار دارد و دارای زیرساخت های مناسبی برای صادرات فولاد است. این مرز دارای یک پل ریلی و یک جاده آسفالته است که حمل و نقل فولاد از ایران به عراق را آسان می کند.

مرز باشماق: این مرز در فاصله 120 کیلومتری شهر سنندج و 110 کیلومتری شهر کرکوک عراق قرار دارد. مرز باشماق به دلیل نزدیکی به کارخانه های تولید فولاد استان کردستان، یکی از مسیرهای اصلی صادرات از ایران است.

مرز پرویزخان: این مرز در فاصله 140 کیلومتری شهر کرمانشاه و 100 کیلومتری شهر خانقین عراق قرار دارد. مرز پرویزخان به دلیل نزدیکی به کارخانه های تولید فولاد استان کرمانشاه، یکی از مسیرهای اصلی صادرات فولاد است.

مرز سومار: این مرز در فاصله 100 کیلومتری شهر ایلام و 80 کیلومتری شهر العماره عراق قرار دارد. مرز سومار به دلیل نزدیکی به کارخانه های تولید فولاد استان ایلام، یکی از مسیرهای اصلی صادرات به عراق است.

مرز شلمچه: این مرز در فاصله 100 کیلومتری شهر خرمشهر و 50 کیلومتری شهر بصره عراق قرار دارد. اهمیت این مرز، به دلیل نزدیکی به کارخانه های تولید فولاد استان خوزستان است.

صادرات فولاد ایران به عراق با چالش ها و مشکلات مختلفی مانند مسائل سیاسی، بازار رقابتی، دسترسی به منابع مالی، حمل و نقل و تضمین کیفیت روبرو است.

روابط سیاسی بین ایران و عراق در سال های اخیر، با فراز و نشیب هایی همراه بوده است. این امر می تواند بر صادرات فولاد ایران به عراق، تاثیر منفی بگذارد. در بازار فولاد عراق، رقابت های زیادی وجود دارد. ایران با کشورهایی مانند چین، روسیه و ترکیه در این بازار رقابت می کند.

همچنین صادرکنندگان ایرانی، ممکن است به منابع مالی کافی برای صادرات فولاد به عراق دسترسی نداشته باشند؛ که این موضوع نیز یکی از چالش های پیش رو است.

از لحاظ حمل و نقل نیز، مسائلی مانند هزینه بر و زمان بر بودن وجود دارد؛ که البته با مدیریت صحیح و راهکارهای اصولی می توان آن را حل کرد. مشتریان عراقی به کیفیت بالای فولاد اهمیت زیادی می دهند. پس صادرکنندگان ایرانی باید اطمینان حاصل کنند، که فولاد آنها استانداردهای کیفیت عراق را دارد.

با وجود این چالش ها، صادرات فولاد از ایران به عراق پتانسیل بالایی برای رشد دارد.

برچسب ها : اخبار امروز
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/8ywa4Z2n
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه