شرکت IBM می گوید طی سه سال آینده، ۴۰ درصد نیروی کار به دلیل گسترش هوش مصنوعی مجبورند مهارت های جدیدی یاد بگیرند. این شرکت معتقد است هوش مصنوعی جایگزین افراد نمی شود، اما اگر کسی کار نکند و مهارت های جدیدی نیاموزد، با حضور گسترده تر هوش مصنوعی، کار خود را از دست می دهد.
براساس مطالعه انجام شده از سوی شرکت IBM، هوش مصنوعی مولد تأثیر زیادی بر بازار کار جهانی خواهد داشت و طی سه سال آینده، حدود ۴۰ درصد از پرسنل شرکت ها و سازمان ها مجبورند مهارت های جدیدی بیاموزند. در مطالعه انجام شده توسط این شرکت، ۸۷ درصد مدیران به این موضوع اشاره کرده بودند که انتظار دارند کارمندانشان خود را ارتقا دهند.
در مطالعه انجام شده توسط IBM حدود ۳۰۰۰ مدیر از ۲۸ کشور و ۲۱ هزار کارمند از ۲۱ کشور شرکت کرده اند. نتایج نشان می دهد از هر ۱۰ نفر نیروی کار، ۴ نفر آن ها نیاز به یادگیری مهارت های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی و اتوماسیون دارند.
۴۰ درصد کارمندان باید مهارت های جدید بیاموزند تا بیکار نشوند
با وجودی که انتظار می رود با گسترش هوش مصنوعی، کارمندان در همه سطوح تحت تأثیر قرار گیرند، برخی مشاغل بیشترین تأثیر را از این موضوع دریافت می کنند. برای مثال، پرسنلی که در سطح کارهای اجرایی و موقعیت های نسبتاً ضعیف تر شرکت ها فعالیت می کنند، لازم است خود را با فناوری جدید همگام کنند. این بررسی نشان می دهد ۷۷ درصد کارگران مجبورند با فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی و اتوماسیون در خطوط تولید همگام شوند. این درحالی است که حدود ۲۲ درصد رده های شغلی در سطح مدیریت ارشد سازمان تحت تأثیر گسترش هوش مصنوعی قرار می گیرند.
طبق یک مطالعه انجام شده در ماه مارس، هوش مصنوعی مولد می تواند بر ۳۰۰ میلیون شغل در سراسر جهان تأثیر بگذارد. حال تحقیقات IBM می گوید پرسنل باید همگام با فناوری های جدید خود را به روز کنند.