استفاده از یک سرور اختصاصی برای امور حسابداری و مالی، یک سرمایه گذاری استراتژیک برای سازمان ها محسوب می شود. این سرمایه گذاری منجر به افزایش کارایی، بهبود امنیت، کاهش هزینه های بلندمدت و در نهایت، افزایش بهره وری کسب وکار می شود. در ادامه به عوامل کلیدی در انتخاب سرور حسابداری و معرفی 4 سرور برای نرم افزارهای مالی و حسابداری می پردازیم.
اگر به دنبال خرید سروری با توانایی انجام محاسبات در سریع ترین زمان هستید، سرور HPE ProLiant DL380 gen10 یکی از گزینه های خوب برای استقرار در واحد مالی است. یک سرور دو یونیتی که از دو پردازنده مرکزی نسل اول و دوم زئون اینتل پشتیبانی می کند تا مشکلی از بابت پردازش تراکنش ها وجود نداشته باشد.
این سرور از 3 ترابایت حافظه اصلی از طریق 24 اسلات DIMM پشتیبانی می کند تا امکان نصب حافظه های اصلی DDR4 با فرکانس 2933 مگاهرتز وجود داشته باشد. در صورتی که تمایل به نصب 3 ترابایت حافظه اصلی دارید، باید از هر دو سوکت پردازنده استفاده کنید، زیرا هر پردازنده از 12 اسلات DIMM پشتیبانی می کند.
نکته جالب توجه دیگری که در ارتباط با سرور فوق وجود دارد، توانایی آن در پشتیبانی از حافظه های آپتین پایدار اینتل سری 100 است. اگر در نظر دارید از حافظه های فوق استفاده کنید دقت کنید که حافظه های فوق تنها از نسل دوم به بعد پردازنده های مقیاس پذیر زئون اینتل پشتیبانی می شوند. این سرور نیز همانند بردار بزرگ تر خود در قالب شاسی هایSFF و LFF به بازار عرضه شده است و امکان نصب 20 درایو NVMe روی آن وجود دارد.
سرور HPE ProLiant DL380 Gen10 Plus یک انتخاب خوب برای نرم افزارهای مالی است که توانایی پشتیبانی از چند ترابایت حافظه اصلی و چندصد ترابایت حافظه جانبی را دارد. یک سرور قدرتمند که توانایی پشتیبانی از پیچیده ترین نرم افزارهای محاسباتی را دارد و از توسعه پذیری و مقیاس پذیری به شکل خوبی پشتیبانی می کند.
این سرور دو یونیتی و دو سوکتی از پردازنده های مقیاس پذیر نسل سوم زئون اینتل که 40 هسته پردازشی به ازای نصب هر پردازنده مرکزی ارائه می کنند، پشتیبانی می کند. بنابراین، اگر دو پردازنده مرکزی مدل پلاتینیوم (مدل پلاتینیوم 8380) روی آن نصب کنید به 80 هسته پردازشی دسترسی خواهید داشت.
همچنین، امکان نصب 8 ترابایت حافظه اصلی با فرکانس 3200 مگاهرتز را از طریق 32 ماژول رم دارد. یکی از ویژگی های شاخص محصول فوق پشتیبانی از شکا ف های گسترشی PCIe Gen4 است که عملیات ورودی و خروجی را با سرعت زیادی انجام می دهند. این سرور از انواع مختلف کنترلرهای سه گانهNVMe ،SAS و SATA پشتیبانی می کند، بنابراین، کارشناسان شبکه می توانند ترکیبی از هارد دیسک ها و حافظه های حالت جامد SFF یا LFF را روی آن نصب کنند.
سرور HPE ProLiant DL360 Gen10 یکی دیگر از سرورهای مناسب برای استقرار در بخش امور مالی و حسابداری است که در مقایسه با سرورهای DL380 Gen10 قیمت مقرون به صرفه تری دارد. این سرور یک یونیتی توانایی پشتیبانی از دو پردازنده مقیاس پذیر زئون اینتل نسل اول و دوم را دارد.
این سرور توانایی پشتیبانی از 3 ترابایت حافظه DDR4 با فرکانس 2933 مگاهرتز را از طریق 24 اسلات DIMM دارد و سازمان ها می توانند از رسانه های ذخیره ساز NVMe روی این سرور استفاده کنند تا سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند. ترکیب این عوامل باعث شده محصول فوق به گزینه مناسبی برای استقرار در بخش مالی تبدیل شود. این سرور نیز مانند دیگر مدل ها در دو شاسی LFF و SFF به بازار عرضه شده که ویژگی های سخت افزاری یکسانی دارند، اما تفاوت اصلی آن ها نوع پشتیبانی از حافظه های جانبی است.
اگر به دنبال سروری هستید که امکان استفاده از آن بدون نیاز به استقرار در رک وجود داشته باشد و به نیازهای بخش حسابداری و مالی بدون مشکل پاسخ دهد، HPE ProLiant ML350 Gen10 گزینه ای است که به آن نیاز دارید. یک سرور تاور که توانایی پشتیبانی از پردازنده های نسل اول و دوم زئون اینتل را دارد و امکان نصب دیسک های 2.5 و 3.5 اینچی مبتنی بر رابط های SATA و SAS روی آن وجود دارد. این سرور چهار یونیتی به سازمان ها اجازه نصب دو پردازنده را می دهد که به ازای هر پردازنده به 28 هسته پردازشی دسترسی خواهند داشت. همچنین، توانایی پشتیبانی از 3 ترابایت حافظه اصلی از طریق 24 ماژول DIMM دارد.
در نهایت باید به مقوله امنیت اشاره داشته باشیم که اچ پی در این زمینه سخت گیری خاصی دارد و سفت افزار سرورها را به گونه ای طراحی کرده است که به طور پیوسته فایل های اجرایی و کلیدی آن ها توسط مکانمیز های امنیتی مورد بررسی قرار می گیرند و هر زمان نشانه ای مبنی بر تغییر امضای دیجیتال فایل های شناسایی شود، این مورد را به کارشناسان شبکه اطلاع می دهند تا مسئله را به سرعت رسیدگی کنند. اگر به دنبال سرور قدرتمند، قابل اعتماد و امن برای انجام محاسبات مالی هستید، سرورهای نسل دهم HP گزینه ای عالی به شمار می روند.
انتخاب کانفیگ مناسب برای سرور حسابداری، تضمین کننده عملکرد روان، امنیت بالا و مقیاس پذیری سیستم حسابداری است. با انتخاب یک کانفیگ نامناسب، ممکن است با مشکلاتی مانند کندی سیستم، اختلال در پردازش داده ها، از دست رفتن اطلاعات حساس و افزایش هزینه های نگهداری روبرو شویم. از سوی دیگر، یک کانفیگ بهینه، امکان پردازش سریع تراکنش ها، تهیه گزارش های مالی دقیق و آنی، پشتیبانی از تعداد کاربران بالا و رشد آینده کسب وکار را فراهم می کند. بنابراین، انتخاب صحیح پردازنده، حافظه، فضای ذخیره سازی و سایر اجزای سرور، به طور مستقیم بر بهره وری و موفقیت کسب وکار تأثیرگذار است.