سیستم نظارت تصویری نقش مهمی در تأمین امنیت منازل و محل کار را دارند. معمولا در مواقع انتخاب و خرید دوربین مدار بسته کاربر با برند های مختلفی رو به رو می شود و پاسخ به این سوال که بهترین دوربین تحت شبکه چیست تا حد زیادی برای دشوار می شود. در این مطلب قصد داریم نکات مهمی راجع به بهترین دوربین مداربسته تحت شبکه در اختیار شما قرار دهیم.
دوربین های تحت شبکه بر خلاف دوربین های آنالوگ و توربو اچ دی که اطلاعات را از طریق کابل انتقال می دهند، اطلاعات را از طریق پروتکل شبکه انتقال می دهد.
این نوع دوربین ها مانند نوعی کامپیوتر کوچک است که پردازش تصویر را در خود دوربین انجام می دهد. امروزه دوربین های مداربسته تحت شبکه از 0.3 تا 29 مگاپیکسل در بازار تجهیزات نظارت تصویری دنیا موجود هستند.
برند Tiandy یکی از برند های پیشرو در صنعت نظارت تصویری است که در سال 1994 تاسیس شد. تیاندی هدف اصلی خود را ارائه خدمات هوشمند نظارت تصویری معرفی کرده و تا به امروز موفقیت های زیادی در جهت رسیدن به این هدف کسب کرده است.
در ایران نیز نمایندگی تیاندی به شرکت های معتبری اعطا شده که در ادامه بیشتر با دوربین مداربسته تیاندی آشنا خواهید شد. جهت دریافت لیست قیمت تیاندی نیز می توانید با شماره 02191006008 تماس گرفته و از مشاوره تخصصی کارشناس های فروش بهره مند شوید.
این دوربین ها هم از لحاظ کیفیت تصویر و هم از نظر دوام محصول کیفیت خوبی دارد. ضمن اینکه این کمپانی تولیدات پروژه محور بسیار خوبی دارد که مشتریان می توانند بر اساس نوع کاربری و بودجه خود بهترین انتخاب را انجام دهند.
تیاندی در اولویت اول کیفیت محصولات خود را معرفی می کند. ضمن این که می توانید جهت اخذ نمایندگی دوربین مداربسته اقدام کنید.
این دوربین ها بر خلاف دوربین های مدار بسته آنالوگ که به کابل احتیاج دارند اطلاعات را از طریق شبکه جا به جا می کند. ضمن این که استفاده از شبکه های اینترنتی از جمله وای فای ( WI-FI ) و یا شبکه های موبایلی یکی از ویژگی های مهم دوربین های تحت شبکه است. از دیگر مزایای دوربین های تحت شبکه ( به خصوص تیاندی ) می توان به هوش مصنوعی آن اشاره کرد.
دوربین های تیاندی با ادغام قابلیت هایی مثل: هوش مصنوعی، محاسبات ابری، اینترنت اشیاء و... در ارائه راه حل های ایمنی هوشمند پیشتاز هستند. به دلیل داشتن تیم تحقیقاتی پر تلاش و قوی، این کمپانی فناوری های هوشمند زیادی نظیر استارلایت و دید در شب رنگی خلق کرده است.
دوربین های مدار بسته تحت شبکه دارای یک IP منحصر به فرد هستند که می توان آن را در یک شبکه داخلی (local network) تعریف کرد. با استفاده از این شناسه می توان تصاویر را بر روی سیستم های شبکه انتقال داد.
کاربر به راحتی می تواند با استفاده از این شناسه تصاویر ثبت شده را به صورت زنده مشاهده کند و یا قابلیت انتقال تصویر از راه دور را فعال و محیط مورد نظر را مدیریت کند. استفاده از دوربین مدار بسته تحت شبکه با کیفیت تصویر 2، 3 و 4 مگاپیکسل برای محیط های بیرونی و فضاهای داخلی بسیار مناسب هستند.
نکته ای که قبل از خرید دوربین ip باید بدانید:
اکثرا ویژگی WDR یا DWDR در دوربین تحت شبکه تیاندی وجود دارد. این ویژگی باعث می شود تا قسمت های کم نور محیط تصویر با بخش های پر نور تصویر در تعادل نوری باشند. این قابلیت برای دوربین هایی که روبه روی منبع نوری هستند بسیار کاربردی است (مانند رو به روی درب ورودی و پنجره ها).
برای تامین کردن برق مورد نیاز دوربین مداربسته باید از آداپتور 12 ولت با جریان 2 آمپر استفاده کرد. اما در دوربین های مدار بسته تحت شبکه می توان علاوه بر منبع تغذیه 12 ولتی از قابلیتی با نام POE (Power over Ethernet ) برای تامین برق استفاده کرد. در ادامه راجع به این قابلیت بیشتر توضیح می دهیم:
وجود کابل POE به این معنا است که می توان فقط بایک کابل، برق رسانی دوربین مدار بسته را انجام داد و دیگر نیازی به یک کابل برق جداگانه برای آداپتور نیست.
نسل جدید POE شرایط را طوری فراهم کرده که دوربین های پر مصرف تر مانند دوربین های اسپید دام ( PTZ) که قابلیت های مکانیکی نظیر چرخش دوربین و قابلیت بزرگنمایی اپتیکال دارند، بتوانند با همان کابل دیتا، برق مورد نیاز خود را تامین کنند. با حذف شدن کابل برق نه تنها در هزینه ها صرفه جویی می شود و زمان اجرای پروژه کاهش میابد بلکه در زیبایی اجرا نیز تاثیر مستقیم دارد.
دوربین های تحت شبکه نیازمند دستگاه های ذخیره ساز پرقدرت هستند. دستگاه های NVR این توانایی را دارد تا دوربین ها را تا رزولوشن 8 مگاپیکسل پشتیبانی کند. همچنین این دستگاه ها می توانند تصاویر را با کیفیت 4K ارائه دهند.
دوربین IP تیاندی در تولید جدید و مجهز به استارلایت خود تصاویر را در تاریکی به صورت واضح و رنگی ثبت می کند که در ادامه چند مدل از دوربین های استارلایت را به شما معرفی می کنیم: