جمعه, ۲۱ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 10 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

ایلان ماسک بالاخره به خرید توییتر رضایت داد و حالا باید منتظر اجرای برنامه های مدنظر او باشیم. اما در او چه برنامه هایی در سر دارد؟

پس ماه ها انتظار برای خرید توییتر توسط ایلان ماسک، به نظر می رسد که این شبکه اجتماعی تاثیرگذار وارد فصل جدید حیات خود شده و دیگر تحت کنترل مدیران ارشد قبلی هدایت نمی شود. حالا سوال مهم این است که ثروتمندترین فرد جهان با این خرید چه برنامه هایی را دنبال خواهد کرد و باید منتظر چه اتفاقاتی باشیم.

با تکمیل معامله خرید توییتر، ایلان ماسک بلافاصله شماری از مدیران ارشد این شرکت از جمله «پاراگ آگراوال»، مدیرعامل؛ «ند سگال»، مدیر ارشد امور مالی و «ویجایا گده»، مدیر واحد سیاست های حقوقی، اعتماد و ایمنی این شبکه اجتماعی را اخراج کرد. ایلان ماسک حالا به تنهایی فرد اول توییتر است و همان طور که قبلا گفته بود، برنامه هایی را برای این پلتفرم در نظر دارد. در ادامه به پیش بینی برخی از این برنامه ها خواهیم پرداخت.

برنامه های ایلان ماسک برای شبکه اجتماعی توییتر

رسیدگی به موضوع آزادی بیان

یکی از جنجالی ترین موضوعات پیرامون معامله توییتر از روز اول مسئله آزادی بیان بوده است. ایلان ماسک خودش را به عنوان فردی معتقد به آزادی بیان مطلق معرفی کرده بود و همین ماجرا نگرانی هایی را برای برخی از کاربران به وجود آورده بود.

ماسک اخیرا در این باره در مصاحبه ای اعلام کرده که غیب یا ظاهر شدن برخی توییت ها بدون این که علت آن مشخص باشد، برای او هم نگران کننده است. مدیرعامل تسلا پیشنهاد داده بود که شاید یک الگوریتم متن باز بتواند این مشکل را برطرف کند.

«جو روگن»، پادکستر معروف قبلا در ماه آوریل، یعنی زمانی که ایلان ماسک صرفا سهام این شرکت را خریده بود، از او پرسیده بود که آیا قصد دارد توییتر را از دست سانسورگران آزادی رها کند یا نه. پاسخ ماسک چنین بود: «من توصیه های خودم را ارائه می کنم. شاید این توصیه ها را بپذیرند، شاید هم نه.»

چند وقت پیش مجموعه ای از پیام های ماسک و همتایانش از سوی دادگاه منتشر شد و در یکی از این گفتگوها «ماتیاس هوپفنر»، مدیرعامل گروه رسانه ای Axel Springer، مالک پولیتیکو، از او خواسته بود تا توییتر را از سانسور آزاد کند و بازارگاهی برای الگوریتم ها بسازد تا هر کس بسته به تمایل خود الگوریتم نمایش محتوای مدنظرش را انتخاب کند.

مالک جدید توییتر پنج شنبه هفته گذشته در یادداشتی خطاب به سرویس های تبلیغاتی نوشت این شرکت را خریده چون باور دارد که وجود یک میدان عمومی دیجیتال برای آینده تمدن ضروری است، جایی که عقاید مختلف بتوانند به شکلی سالم با هم گفتگو داشته باشند.

البته ماسک تاکید کرده که نمی خواهد توییتر به «جهنم دره ای آزاد برای همگان» تبدیل شود: «افزون بر تبعیت از قوانین کشور، پلتفرم ما باید گرم و پذیرای همه باشد.» منتها او می گوید مخالف سانسورهایی است که خیلی فراتر از قانون اعمال می شوند.

بازگشت دونالد ترامپ و دیگران

یکی از نتیجه گیری های رایجی که از سخنان ایلان ماسک درباره آزادی بیان می شود، رفع محدودیت دسترسی برخی از اکانت های قدیمی است. دسترسی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در ماه ژانویه 2021 به این شبکه اجتماعی مسدود شد و ثروتمندترین فرد جهان گفته که این حکم را لغو می کند.

او در ماه مه با اشاره به این که توییتر به سمت جناح چپ گرایش دارد، درباره ترامپ گفته بود: «من محرومیت دائمی [ترامپ] را لغو می کنم.» از دیگر افرادی که از این پلتفرم محروم شده اند و احتمال بازگشت آن ها وجود دارد می توان به «الکس جونز»، تئوری پرداز توطئه آمریکایی و «جردن پیترسون»، روانشناس معروف کانادایی اشاره کرد.

کاهش هزینه های توییتر

ماسک برای خرید توییتر به 13 میلیارد دلار اعتبار بانکی متوسل شده که این رقم به ترازنامه این شرکت منتقل خواهد شد. از این رو، این اعتبار باید پس داده شود، ولی توییتر در جدیدترین گزارش مالی خود تقریبا 124 میلیون دلار ضرر داشته است. پس این شبکه اجتماعی باید خیلی بهتر عمل کند تا ماسک قادر به تسویه بدهی های خود باشد.

مالک فعلی توییتر به سرمایه گذاران گفته بود که می خواهد 75 درصد از نیروی کار این شرکت را تعدیل کند. با این حال، گزارش ها حاکی از آن است که او در اولین دیدار خود با کارمندان مدعی شده که قصد ندارد این تعداد از نیروهای شرکت را اخراج کند. با این حال، از میان 7500 کارمند فعلی توییتر، مطمئنا شماری از آن ها قربانی خواهند شد.

ایلان ماسک در ماه ژوئن گفته بود که توییتر باید هزینه های خود را کاهش دهد، چرا که این هزینه ها از میزان درآمدهای این شبکه اجتماعی بیشتر است. حالا باید دید که چه تعداد کارمند از این کمپانی اخراج می شوند.

راه اندازی یک اپلیکیشن جامع

ماسک در تاریخ 12 مهر در توییتی اعلام کرد که خرید توییتر برای شتاب دادن به برنامه ساخت X بوده که یک اپلیکیشن جامع است. اگرچه او اطلاعات بیشتری در این باره ارائه نکرد، اما گفت این معامله برنامه X را پنج سال جلو می اندازد. X همچنین نام شرکتی است که ماسک از آن برای خرید توییتر استفاده کرده است.

اپ جامع X ظاهرا با الهام از رویکرد چین در ساخت اپ WeChat تولید می شود. ماسک در دیداری با کارمندان توییتر در ماه ژوئن گفته بود که این پلتفرم باید بیشتر شبیه WeChat باشد که امکان پیام رسانی، تعامل در یک شبکه اجتماعی و پرداخت های موبایلی را فراهم می کند.

ماسک با تاکید بر این که مردم چین عملاً در WeChat زندگی می کنند، گفته بود: «اگر بتوانیم چنین چیزی را با توییتر بازآفرینی کنیم، به موفقیت بزرگی می رسیم.»

افزایش درآمد توییتر

ایلان ماسک به فاصله کوتاهی پس از امضای قرارداد خرید توییتر گفته بود که می خواهد درآمد سالیانه این شرکت را تا سال 2028 پنج برابر کرده و به 26.4 میلیارد دلار برساند. 90 درصد این درآمد از بخش تبلیغات حاصل خواهد شد.

او برای افزایش درآمدها چند ایده را در سر داشته که عبارت اند از: افزایش محبوبیت سرویس حق اشتراک پریمیوم توییتر از طریق حذف تبلیغات؛ توسعه کسب و کار پرداخت های توییتر؛ دریافت هزینه ای اندک از کاربران تجاری و مسئولان دولتی؛ و کشف روش های درآمدزایی از توییت هایی که حاوی مطالب خاص هستند یا همه گیر می شوند.

گفتنی است که خیلی از سرمایه گذارانِ همراه ماسک در خرید توییتر هم چشم انتظار این افزایش درآمدها هستند و این اتفاق باید هرچه سریع تر رقم بخورد.

مقابله با بات ها و اکانت های جعلی

ماسک با استناد به این موضوع که شمار اکانت های جعلی در توییتر بسیار بیشتر از رقم اعلامی توسط این شرکت است، قصد داشت از این معامله خارج شود. توییتر می گوید این رقم کمتر از 5 درصد است، اما مدیرعامل تسلا چنین باوری ندارد.

او قبلا وعده داده بود که همه انسان ها را در این پلتفرم احراز هویت کند تا وضعیت بات ها مشخص شود. بنابراین احتمالا باید منتظر اقدامات مهمی در این زمینه باشیم؛ اقداماتی که اگرچه به افزایش سلامت این شبکه اجتماعی کمک می کنند اما ممکن است مشکلاتی را برای تایید حساب کاربری برای برخی از افراد به وجود بیاورند.

رفع نگرانی های مطرح شده از سوی پیتر زاتکو

مدیر امنیت سابق توییتر، پیتر زاتکو چند ماه پیش اتهاماتی را علیه توییتر مطرح کرد. او مدعی شد که دولت های خارجی در این پلتفرم نفوذ کرده اند و مدیریت امنیت در این شرکت با مشکلات جدی روبرو است. البته توییتر این ادعاها را رد کرده است.

وکلای ماسک در جریان دادگاه گفتگوهایی را با زاتکو انجام داده بودند. حالا باید منتظر بمانیم تا ببینیم ماسک چه اقداماتی را برای افزایش امنیت این شبکه اجتماعی انجام خواهد داد و چگونه راه نفوذ به این شرکت را خواهد بست.

منبع : digiato
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/PLXmCWE4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه