معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: شأن و منزلت اجتماعی مهارت و شغل در جامعه رو به افزایش است و به جوانان و فارغ التحصیلان پیشنهاد می کنم تا با مهارت افزایی و توسعه مهارت های مرتبط با رشته خود به دنبال اشتغال در شرکت های دانش بنیان و راه اندازی کسب و کار خصوصی باشند.
به گزارش فرصت امروز به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا» با اشاره به گزارش مجمع جهانی اقتصاد اظهار داشت: آینده کار نشان دهنده وجود تقاضا برای طیف گسترده ای از مهارت های منطبق با فرصت های حرفه ای است که نه تنها شامل مهارت های فنی آینده ساز بلکه مهارت های تخصصی صنعتی و مهارت های اصلی تجارت نیز است.
وی افزود: هفت خوشه حرفه ای در حال ظهور و ۹۶ شغل آینده در آنها هست که در کل از لحاظ میزان رشد فردی و مقیاس فرصت های شغلی ارائه شده متفاوت هستند.
معاون وزیر کار تصریح کرد: تقاضا برای دو عامل «دیجیتال» و «انسانی» محرک رشد در حرفه های آینده است و هفت خوشه حرفه ای اصلی به طور پیاپی و پشت سر هم ظاهر می شوند.
وی ادامه داد: از سویی، این خوشه ها نشان دهنده پذیرش فناوری های جدید هستند، یعنی افزایش تقاضای و توسعه مشاغل اقتصاد سبز، نقش های مهم اقتصاد داده و هوش مصنوعی و همچنین نقش های جدید در مهندسی، رایانش ابری و توسعه محصولات از سوی دیگر، حرفه های نوظهور نشان دهنده اهمیت متداوم تعامل انسانی در اقتصاد جدید نیز هستند و باعث افزایش تقاضای مشاغل اقتصاد مراقبت می شوند، یعنی بر بازاریابی، فروش و تولید محتوا، و همچنین بر مردم و فرهنگ تأثیر مهمی دارند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه "سه عامل نیروی انسانی، فناوری و بنگاه های دانش بنیان محرک موتور اقتصادی کشور هستند"، افزود: بدون این سه عامل، رشد چشمگیری در جامعه پدیدار نخواهد شد و در این راستا سازمان آموزش فنی و حرفه ای شناسایی، تدوین استانداردهای بین المللی و ارائه آموزش های مشاغل دانش بنیان را با همکاری پیشکسوتان و صاحبان ایده به عنوان رویکردهای نوین در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: شأن و منزلت اجتماعی مهارت و شغل در جامعه رو به افزایش است و به جوانان و فارغ التحصیلان پیشنهاد می کنم تا با مهارت افزایی و توسعه مهارت های مرتبط با رشته خود به دنبال اشتغال در شرکت های دانش بنیان و راه اندازی کسب و کار خصوصی باشند.