دبیرکل اتاق بازرگانی معتقد است که ظرفیت های استاتیک نظیر آب و خاک و هوا دیگر قابلیت پاسخگویی به نیازهای توسعه کشور را ندارند. باید به دنبال راه های جدید برای توسعه کشور بود.
به گزارش فرصت امروز به نقل از تجارت نیوز، کارآفرینی اگر با سیاسیت های درست و مناسب در کشور افزایش یابد، می تواند اثرات مثبتی مانند بهبود وضعیت رفاهی مردم، کاهش فقر، افزایش اشتغال در جامعه به وجود آورد.
این در حالی است که براساس نظرات کارشناسان این حوزه، برای توسعه کارآفرینی و به طور کلی توسعه کشور باید از ظرفیت های جدید، اکوسیستم استارتاپی و نوآورانه استفاده کرد. چرا که راهکارهای سنتی دیگر پاسخگوی نیازها نیست.
کارآفرینی باید متکی بر نوآوری باشد
دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با اشاره به فضای مساعد برای راه اندازی اکوسیستم نوآوری در کشور گفت: در حال حاضر دیگر ظرفیت های استاتیک نظیر آب و خاک و هوا دیگر قابلیت پاسخگویی به نیازهای توسعه کشور را ندارند. باید به دنبال راه های جدید برای توسعه کشور بود.
عشقی مشکل دیگر کشور نبود جریان مولد اندیشه در کشور عنوان کرد و گفت : کانون موقعی می تواند اثر گذار و نقش آفرین باشد که مولد جریان اندیشه در کشور باشد.
وی همچنین پیشنهاد کرد : کانون با توجه به ماهیت خود، بحث کارآفرینی متکی بر نوآوری را به طور جدی مطرح و روی آن تبلیغ کند چرا که جامعه ایران به شنیدن حرف جدید نیاز دارد.
دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در ادامه همکاری کانون کارآفرینی با مدرسه تکاپو را جهت هم افزایی دو مجموعه مفید توصیف کرد.
علی نقیب رئیس هیأت مدیره کانون کارآفرینی استان تهارن نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از نحوه شکل گیری و ساختار کانون از جمله وظایف کمیسیون های چهارگانه اظهار داشت: شرایط حاکم جامعه کانون را بیشتر به سمت تسهیل گری کسب و کار سوق داده است.
بهروز حبیبی نایب رئیس هیأت مدیره کانون هم با بیان دغدغه های حوزه کارآفرینی، تشکیل باشگاه صد ساله ها را مطرح و تصریح کرد: هدف از این کار را تعهد اعضای آن مبنی بر افزایش عمر بنگاه خود را به صد سال و بیشتر است که این کار نیاز به مقدمات و تمهیدات زیادی در زمینه آموزش و … دارد و می تواند در برنامه کار کانون قرار بگیرد.