به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ «اپلیکیشن خدمات تبلیغات کلیکی آرتار»، «اپلیکیشن کنتل»، «نرم افزار ساختار سازمانی CCA» و «سامانه وب و اندروید نظارت بر پروژه های اجرایی آب و فاضلاب»، 4 اپلیکیشن طراحی شده برای گوشی های همراه توسط شرکت های دانش بنیان هستند که مورد استفاده و بهر ه برداری قرار گرفتند.
این محصولات تولید شده با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به بازار عرضه شدند و مورد استفاده کاربران قرار گرفته اند. استفاده از سخت افزارها یا نرم افزارهایی که به کاربران کمک کند تا با بهره برداری از داده های اطلاعاتی تصمیماتی کاربردی تر و بهینه تر بگیرند را هوش سازمانی می نامند.
برهمین اساس تاکنون 4 نرم افزار در این زمینه تولید شده است و فناورانی از استان های خراسان رضوی، اردبیل، البرز و تهران نیز سردمداران طراحی این اپلیکیشن های کاربردی در کشور هستند. هوشمندسازی کسب وکار مزیت های اقتصادی زیادی برای سازمان ها و بنگاه های اقتصادی و مدیران دارد.
کارشناسان معتقدند که توسعه این کار مزایایی چون، «ایجاد مزیت رقابتی در نوآوری محصول»، «افزایش رضایت مشتری و رهبری بازار»، «بهبود وضعیت مالی و ایجاد شبکه ارزش»، «مدیریت داده ها» و «افزایش اثربخشی سازمان» به همراه دارد.