با توجه به آمار های خیره کننده درآمد برنامه نویسان نه تنها در ایران بلکه به طور جهانی، مخاطبان این شغل به طرز چشمگیری در حال افزایش است، اما شاید شما پیش از شروع برنامه نویسی به عنوان شغل اصلی خود نیاز داشته باشید نسبت به انواع فعالیت های این کار، درآمد و موقعیت های شغلی آن اطلاعات بیشتری بدست بیاورید. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا باهم به نکاتی در مورد برنامه نویسی اندروید بپردازیم.
امروزه در ایران بیش از ۹۰ درصد افراد از دیوایس های هوشمند اندروید استفاده می کنند، یعنی دیوایس هوشمند آنها سیستم عامل اندروید است. پس باتوجه به چنین بازار بزرگی از مشتریان، یک حساب سرانگشتی کافیست تا دلیل روی آوردن جوانان به برنامه نویسی اندروید را فهمید.
راه های متفاوت و گسترده ای برای یادگرفتن برنامه نویسی اندروید وجود دارد. شما می توانید برنامه نویسی را به عنوان رشته دانشگاهی خود انتخاب کنید، به صورت فردی یا شرکت در کلاس های حضوری یا غیر حضوری و یا استفاده از نرم افزار های آموزش برنامه نویسی کار خود را آغاز نمایید. فقط باید ببینید که کدام روش برای شما راحت تر است.
بسیاری از حرفه ای ترین برنامه نویسان جهان هستند که کار خود را در خانه آغاز کرده اند و بدون هیچ دوره و کلاس آموزشی امروزه از پرکار ترین ها در این حرفه هستند. اما به خاطر داشته باشید که این روش یادگیری، همواره به نظم، ثبات و تدبیر درست نیاز دارد.
لیکن مدت زمان یادگیری با شرکت در دوره ها و کلاس های آموزشی کمتر است و شما می توانید حتی قبل از رسیدن به سن کار، در این شغل حرفه ای شوید و حتی از طریق فریلنسری و پروژه های کوچک تجربه کسب کنید و پس انداز داشته باشید، تا در آینده بتوانید در وبینار ها و ایونت های اموزشی برتر برنامه نویسی شرکت کنید تا به اطلاعات روز دنیا در این زمینه آگاهی داشته باشید. یکی از کشور های پیشرفته در زمینه برنامه نویسی اندروید گرجستان می باشد و شما می توانید با آمار های لحظه ای درمورد قیمت تور گرجستان به محض بر گذاری این چنین کنفرانس های آموزشی در این کشور، به سرعت به گرجستان سفر کنید و در حوزه کاری برنامه نویسی اندروید پیشرفت نمایید.
در نظر داشته باشید که حتی اگر استعداد برنامه نویسی را داشته باشید، بدون داشتن پشتکار و نظم موفق نخواهید شد.
این روزها که جهان هر روز بیشتر به سمت ماشینی شدن و فعالیت های رباتیک پیش می رود، نیاز جامعه جهانی به برنامه نویسان برتر غیر قابل کتمان است. بسیاری از جوانان با انگیزه مهاجرت وارد این شغل می شوند و موفق نیز هستند و به راحتی با فرستادن رزومه کاری خود برای کشور های مختلف در اقصی نقاط جهان دیده می شوند و پیشنهاد کاری خوبی دریافت می کنند.
جالب است بدانید که برنامه نویسان در دنیا، در سال 2018 ، طبق آمار payscale ، درآمد متوسط برنامه نویسان مبلغ 62000 دلار بصورت سالیانه بوده که برای برنامه نویسان ارشد و پرکار این مبلغ به 97000 دلار در سال هم رسیده.
برنامه نویسی به طور کلی به روش های متفاوتی صورت می گیرد . به طور مثال اگر به صورت پروژه ای یا فریلنسری کار کنید، مبلغ درآمد شما با سابقه کار و شناخته شدن شما رابطه مستقیم دارد اما به طور متوسط درآمد یک برنامه نویس تازه کار به صورت فریلنسر مبلغی حدود یک تا یک ونیم میلیون تومان در ماه است.
حقوق برنامه نویسان استخدامی بین دو و نیم تا ده میلیون تومان می باشد که با توجه به سابقه کار، مدرک تحصیلی تخصص شان این مبلغ حتی به بالای ماهیانه سی میلیون تومان نیز می رسد.