جمعه, ۷ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 27 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

شروع یک کسب وکار می تواند به عنوان مهم ترین چالش کارآفرینان محسوب شود. این امر که سرنوشت و رشد یک شرکت کاملا به تصمیمات مدیریتی شما بستگی داشته باشد، بدون شک اهمیت کار را افزایش خواهد داد. در این رابطه ضروری است تا کارآفرینان از آمادگی لازم جهت رو به رو شدن با چالشی جدید، برخوردار باشند. در غیر این صورت اولین تجربه آن ها چندان درخشان نخواهد بود که این امر سابقه کاری آن ها را به شدت تخریب کرده و امکان فعالیت مجدد آن ها را بسیار سخت خواهد کرد. اگرچه در این رابطه برخی بر این باور هستند که این امر ناشی از عدم دانش کافی است، با این حال نتایج آمارها در این رابطه حاکی از آن است که در موارد متعدد این افراد از مدارک بالای علمی و سطح دانش مناسب، برخوردار بوده اند.

در رابطه با افرادی که به تازگی قصد کارآفرینی را دارند، همواره یک کمبود مهم حس می شود که آن عدم وجود تجربه است. درواقع موفقیت در امر کارآفرینی به دو عامل دانش و تجربه بستگی داشته و بدون وجود هر یک از آن ها شما مدیری کامل نخواهید بود. در این رابطه توجه به توصیه های افرادی که از تجربه کافی برخوردار هستند، می تواند مشکل شما را به خوبی برطرف کند. درواقع این افراد ممکن است چندین سال را برای به دست آوردن تجربه پیشنهادی خود صرف کرده باشند که شما با این کار قادر خواهید بود تا آن را در عرض چند ثانیه به دست آورید. به همین خاطر استفاده از آن ها بسیار ضروری به نظر می رسد.

توصیه کارآفرینان موفقیت کسب و کار

در همین راستا و در ادامه به معرفی و بررسی 100 توصیه مهم کارآفرینان موفق برتر در راستای موفقیت در کسب وکار، خواهیم پرداخت.

1-ایده خود را به موتور محرک عملکردتان تبدیل کنید

برخی بر این باور هستند که تنها باید هدفی را برای خود مشخص کرد و در راستای آن اقدامات لازم را صورت داد. درواقع آن ها انتظار دارند که تکامل لازم در طول مسیر به دست آید. اگرچه این نظر تا حدودی درست است، با این حال توجه داشته باشید که هدف شما تنها زمانی عملی خواهد بود که نحوه رسیدن به آن در قالب یک ایده درآمده باشد. در غیر این صورت شما عملا قادر به انجام اقدامات لازم نخواهید بود. برای مثال ممکن است ایجاد یک برند جهانی،خواسته اصلی شما باشد. با این حال در صورتی که شما هیچ برنامه ای برای هدف خود نداشته باشید، حتی اگر مقدمات ایجاد یک شرکت را نیز فراهم آورید، پیشرفت لازم را تجربه نخواهید کرد.

در این راستا لازم است تا اولین اقدام شما ایده پردازی باشد. به عنوان یک توصیه بهتر است تا در این زمینه توجه خود را به نیازهای جامعه هدف معطوف کنید. این امر به شما کمک خواهد کرد تا ایده خود را حول محور مسئله ای قرار دهید که درصد ریسک به مراتب کمتری را خواهد داشت. حال باید راهکار خود را برای حل آن تشریح نمایید. در این رابطه به هر میزانی که راهکارهای متنوع تری را داشته باشید، انتخاب نهایی شما گزینه کامل تری خواهد بود. همچنین فراموش نکنید که ایده شما باید همواره مورد بازبینی قرار گیرد تا در نهایت به انتخابی جذاب تبدیل شود. به عنوان نکته پایانی در این بخش بهتر است تا همواره لیستی از نیازهای افراد تهیه کنید، این امر کار شما را برای کسب وکارها و یا اقدامات بعدی راحت تر خواهد ساخت.

2-طرح خود را مورد آزمایش قرار دهید

شروع یک کسب وکار امری پرهزینه خواهد بود. طبیعتا تحت این شرایط در صورتی که انتخاب شما نادرست باشد، زمان و هزینه زیادی را از دست خواهید داد. این امر ممکن است به قدری شما را درگیر کند که عملا دیگر فرصت شروعی مجدد را نداشته باشید. به همین خاطر و در راستای کسب اطمینان لازم، توصیه می شود تا ایده خود را مورد آزمایش قرار دهید. این امر باعث خواهد شد تا شما به صورت عملی با نقاط قوت و ضعف طرح خود به خوبی آشنا شده و قبل از شروع کار آن ها را برطرف کنید. با نگاهی به برندهایی که توانسته اند تا در همان ابتدای کار خود به شکلی حرفه ای عمل کرده و بازار را دگرگون سازند، به این نکته پی خواهید برد که تقریبا تمامی آن ها کار خود را به همین شکل صورت داده اند.. در این رابطه پیاده ساختن ایده شما در شرکت کوچک و متعلق به دیگران نیز می تواند انتخاب هوشمندانه محسوب شود. با این حال باید به دنبال راهکاری باشید که رضایت آن ها را بتوانید جلب کنید.

3-کلیات طرح را با خانواده و دوستان خود در میان بگذارید

در رابطه با ایده و اهداف خود با نزدیگان به گفت و گو بپردازید. اگرچه در ابتدا این امر کمی عجیب به نظر می رسد، علت این امر هم به این خاطر است که آن ها ممکن است هیچ گونه اطلاعاتی در رابطه با حوزه انتخابی شما نداشته باشند. با این حال واقعیت این است که آن ها به علت توجه و علاقه ای که به شما دارند، به خوبی به حرف های شما گوش داده و جواب هایی صادقانه و از روی دلسوزی به شما خواهند داد. در این رابطه همواره دفترچه ای را در کنار خود داشته باشید و یا مکالمات خود را ضبط کنید تا نکات مهم در بین مکالمات به فراموشی سپرده نشود. این امر تنها در هنگام مرحله ایده پردازی نبوده و شما حتی می توانید از آن ها برای امتحان کردن محصول خود نیز استفاده کنید. در این رابطه توجه داشته باشید که آزادی عمل شرط اصلی بوده و نباید آن ها را تحت فشار برای جواب دلخواه خود قرار دهید.

4-خود را از نظر ذهنی آماده سازید 

در این مرحله لازم است تا نگاهی به خود داشته باشید. درواقع شما باید اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی برای ایجاد یک کسب وکار و شروعی قدرتمندانه، در آمادگی کامل به سر می برید. در این رابطه حتی کسب تجربه در کنار مدیر یک شرکت دیگر نیز می تواند کاملا کارساز باشد. نکته ای که باید مورد توجه قرار دهید این است که نقش شما در شرکت بیش از همه حول محور تصمیمات شما خواهد بود. در این راستا ضروری است تا از ذهنی آرام و در عین حال دقیق و کارآمد بهره مند باشید. به همین خاطر لازم است تا برای حفظ آرامش و تقویت قوه تصمیم گیری خود راهکارهایی را پیدا کنید. برای مثال ممکن است یک ورزش در این رابطه کمک بسیاری محسوب شود.

مطلب مرتبط: کارآفرینی چیست؟

5-همه چیز را تا حد امکان ساده کنید

درست به مانند یک کارمند که در یک میز بسیار شلوغ قادر به تمرکز و انجام سریع و به موقع کارهای خود نخواهد بود، شما نیز در مواجهه با پیچیدگی های گوناگون ممکن است زمان بسیار طولانی ای را حتی برای ساده ترین تصمیمات نیاز داشته باشید. به همین خاطر و در راستای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقی، توصیه می شود تا همواره به دنبال راهکارهایی در راستای ساده سازی امور برای خود و در مرحله بعد تیم کاری باشید. این نکته را نیز فراموش نکنید که همواره راه های دیگری نیز وجود خواهد داشت که ممکن است بسیار کم هزینه تر و در عین حال ساده تر باشد که بدون شک ارزش بیشتری را خواهد داشت. به همین خاطر هیچ گاه خود را در زمینه کشف موارد جدید متوقف نسازید.

6-تحقیقات بازار خود را به صورت کامل انجام دهید

شما باید پایگاه اطلاعاتی خوبی را برای خود ایجاد کنید تا بتوانید عملکردی مناسب را داشته باشید. برای مثال در برنامه Shark Tank شما می توانید افرادی را ببینید که ایده های خود را به چند تن از کارآفرینان مطرح، معرفی می کنند. با این حال کارآفرینان حاضر که در نقش داور قرار دارند، تنها به پرسش سوال در رابطه با طرح آن ها بسنده نکرده و همواره آگاهی آن ها نسبت به اوضاع بازار را نیز جویا می شوند. درواقع این برنامه در تلاش است تا همه آن چیزی را که یک کارآفرین برای شروع کار خود باید بداند، در معرض نمایش قرار دهد. به همین خاطر لازم است تا همواره تحقیقات کافی را در رابطه با بازار خود داشته و با تجزیه و تحلیل اوضاع، تصمیمات خود را پخته تر کنید.

7-ایده خود را در اختیار متخصصان قرار دهید

این امر که بزرگان عرصه انتخابی بتوانند در رابطه با ایده شما نظرات خود را بیان کنند، بدون شک در بهبود طرح نقش اساسی را خواهد داشت. در این رابطه تنها کافی است تا به دنبال راهکاری برای نشان دادن آن باشید. بدون شک این دسته از افراد از وقت کمی برخوردار بوده و این امر کار شما را دشوار خواهد ساخت. با این حال در صورتی که در این رابطه استقامت کافی را داشته باشید، در نهایت، حداقل با یک نفر می توانید ارتباط برقرار کنید. در مواردی مشاهده شده است که این اقدام باعث شروع همکاری با افراد مذکور نیز شده است. درواقع اگر طرح شما ایده ای جذاب باشد، ممکن است این افراد را به همکاری و حمایت از شما نیز ترغیب کند. به همین خاطر به هیچ بهانه ای نباید از انجام این کار غافل شوید.

8-نظرات مختلف را در مورد محصولات مشابه خود بیابید

این امر که محصولات موجودی را که شما نیز قصد ساخت مشابه آن را دارید، مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید، خود در انجام بهتر کار شما را یاری خواهد کرد. با این حال این امر پایان کار در این بخش نبوده و توصیه می شود تا نظرات مشتریان را در مورد این محصولات جویا شده و با یافتن نقاط قوت و ضعف آن ها، محصول خود را کامل تر کنید. در این رابطه فروشگاه های آنلاین نظیر Ebay با توجه به این امر که امکان ارسال نظر و امتیازدهی به محصول را دارا هستند، می توانند گزینه های مطلوبی برای این امر محسوب شوند.

9-یک گروه متمرکز را شکل دهید

بدون شک مدیریت یک گروه بزرگ امری کاملا سخت خواهد بود. به همین خاطر بسیار مهم است که تیم اصلی شرکت را تا حد امکان کوچک ساخته و با این اقدام مدیریت و سازماندهی بهتری را بر روی آن ها داشته باشید. در رابطه با اهمیت و چگونگی ایجاد چنین گروه هایی مقالات متعددی به چاپ رسیده است که توصیه می شود آن ها را مورد مطالعه قرار دهید.

10-بازار خود را بشناسید

واقعیت این است که همه چیز را نمی توانید از دل کتاب ها به دست آورید. علت این امر هم به این خاطر است که افراد در مناطق گوناگون رفتارهای متفاوتی داشته که این امر در رابطه با الگوی خرید و رفتارهای اقتصادی آنها نیز صادق است. به همین خاطر ضروری است تا بخشی از دانسته های خود را از دل مردم به دست آورده و از متفاوت عمل کردن نسبت به آن چیزهایی که تاکنون آموخته اید، هراسی نداشته باشید. در این رابطه پیگیری مجلات، روزنامه ها و به طور کل هر آن چیزی که در زمینه مورد نظر شما فعالیت هایی را دارد، کمک شایانی محسوب خواهد شد.

11-به آگاهی و درک درستی نسبت به صنعت مورد نظر برسید

با نگاهی به افراد باتجربه در هر کاری به این نکته پی خواهید برد که آنها برای خود ترفندها و راهکارهایی برای انجام سریع تر و بهتر کارهای خود دارند. این امر در صورتی که بتوانید آن ها را از همان ابتدا آن ها را به دست آورده و مورد استفاده قرار دهید، بدون شک ارزش بالاتری را خواهد داشت. به همین خاطر توصیه می شود تا اقدامات درون سازمانی شرکت های رقیب را مشاهده کرده و از رفتارهای جالب آن ها، الگوبرداری کنید. با این حال این امر باید به نحوی صورت گیرد که مشکلات حقوقی را برای شما به همراه نداشته باشد.

12-تنها به یک برنامه بسنده نکنید

با توجه به مطالب مطرح شده ممکن است این تصور در شما شکل گیرد که شما باید یک برنامه کلی را در اختیار داشته باشید. این امر در حالی است که شما هیچ گاه با کلیات قادر به انجام دقیق کارها نخواهید بود. به همین خاطر لازم است تا در راستای هدف کلی خود چندین برنامه کوچک و زنجیره وار را نیز طرح ریزی کنید. برای مثال این امر که در سال نخست چه اقداماتی را باید صورت دهید و وضعیت شرکت در سال های آینده به چه صورت خواهد بود، از جمله مواردی است که نیازمند برنامه ریزی های متعدد است. در این رابطه حتی موارد کوچک را نیز مدنظر قرار داده و هیچ کاری را بدون برنامه ریزی و یا خارج از برنامه های خود انجام ندهید.

13-به دنبال بهترین موقعیت برای قدم اول خود نباشید

شما باید در جایی تمامی ایده های خود را به مرحله اجرا درآورید. در این رابطه برخی از افراد عقیده دارند که باید منتظر بهترین زمان باشید. این امر در حالی است که از دست دادن زمان با توجه به این امر که همواره به تعداد رقبا افزوده می شود، ممکن است به معنای از دست رفتن فرصت های موجود باشد. با نگاهی به برندهای جهانی نیز متوجه این امر خواهید شد که تقریبا هیچ کدام از آن ها شروعی باشکوه نداشته و بسیار ساده اقدامات اولیه خود را صورت داده اند. درواقع قدم اول همواره سخت ترین گام محسوب شده و تنها کافی است تا آن را با قدرت بردارید. توجه داشته باشید که این امر مسیر را برای انجام کار برای شما هموار خواهد ساخت. با این حال ضروری است تا الزامات اولیه را به خوبی مهیا سازید.

14-به کارها سرعت بخشید

اکثر کارآفرینان همواره تمایل دارند تا اقدامات خود را به تاخیر بیندازند. علت این امر نیز به علت وجود ترس و تردیدهای متعدد در آنها است. با این حال توجه داشته باشید که شما به عنوان یک برند تازه کار در راستای رقابت با سایر شرکت های باسابقه، نیاز به سرعتی چندبرابر آنها خواهید داشت. به همین خاطر دیگر جایی برای صبر و تاخیر بیش از حد نخواهد بود. در این رابطه فراموش نکنید که در راستای رسیدن به هدفی بزرگ، لازم است تا اقدامات سریع و بزرگی را نیز انجام دهید. بدون شک هیچ فردی نمی خواهد که مسیر موفقیت بسیار طولانی ای را تجربه کند. به همین خاطر باید همواره نسبت به زمان خود توجه کافی را داشته باشید.

15-اقدامات خود را به شیوه درست آن انجام دهید

از جمله عواملی که باعث می شود تا ایده مدنظر پایان خوبی را نداشته باشد، عدم اجرای مناسب آن محسوب شده که در این رابطه مدیران نقش اصلی را ایفا می کنند. برای مثال ایده فیس بوک تنها برای ارتباط بهتر دانشجویان دانشگاه مارک زاکربرگ طراحی شده، با این حال عملکرد وی در این رابطه به قدری درخشان و عالی بود که طی مدت کوتاهی موفق شد تا توجه سرمایه گذاران را به خود جلب کند که در نهایت این شبکه در اختیار عموم قرار گرفت و در حال حاضر پرطرفدارترین شبکه اجتماعی محسوب می شود. به همین خاطر برای شروع یک کسب و کار تنها در اختیار داشتن یک ایده هرچند عالی، کافی نبوده و لازم است تا نحوه اجرا و مرحله عملیاتی کردن آن را نیز کاملا مهم تلقی کنید. در این رابطه حتی تمرین و کسب تجربه پیش از اجرا کردن طرح اصلی خود نیز می تواند اقدامی کارساز محسوب شود.

مطلب مرتبط: چند توصیه به کارآفرینان جوان برای همکاری با دیگران (ویدئو)

16-کار کردن در خانه را فراموش نکنید

این امر خصوصا در زمان شروع کار به علت این امر که از هزینه های شما خواهد کاست، به شدت اهمیت دارد. درواقع ایجاد یک محیط کاری در زمانی که شما در تهیه مقدمات کار هستید، امری کاملا پرهزینه خواهد بود. در این رابطه لازم است تا با این واقعیت کنار بیایید که ممکن است حداقل در چند ماه نخست سودآوری چندانی را تجربه نکنید. به همین خاطر توصیه می شود تا به دنبال تمامی راهکارها در راستای کاهش هزینه های خود باشید. با این حال این امر تنها مزیت اقدام مذکور نبوده و این اقدام باعث می شود تا بتوانید زمان بیش تری را برای خانواده خود در اختیار داشته باشید. در نهایت این اقدام در طی زمان، به عادت رفتاری شما تبدیل خواهد شد. فراموش نکنید که موفقیت واقعی زمان میسر می شود که شما در هر دو جنبه کار و زندگی شخصی خود به موفقیت دست پیدا کنید. بدون شک این امر برنامه ریزی دقیقی را از همان ابتدای کار نیاز خواهد داشت.

17-یک وب سایت مناسب ایجاد کنید

شروع یک کسب وکار بدون در اختیار داشتن یک وب سایت می تواند به معنای خودکشی باشد. با توجه به رشد تکنولوژی و همه گیر شدن اینترنت، دیگر عدم استفاده از آن امری عجیب محسوب شده و مشکلات بسیاری را برای شما به همراه خواهد داشت. بدون شک بدون وجود یک سایت شما قادر به جذب مشتری و مخاطبان بسیار نخواهید بود. به همین خاطر لازم است تا همزمان با ایجاد برند خود، در رابطه با این امر نیز اقدامات مناسبی را صورت دهید.

18-برندسازی حرفه ای داشته باشید

در راستای شناخته شدن و ایجاد تمایز با سیر شرکت ها، شما نیاز به ایجاد برند خود خواهید داشت. با این حال نحوه انجام این امر از جمله مواردی است که می تواند به مزیت رقابتی شما تبدیل شود. در این رابطه و در ابتدا لازم است تا تحقیقات و دانش کافی را به دست آورده و سپس اقدام به طراحی آرم خود کنید. در آخر نیز ذکر این نکته ضروری است که باید همواره برند خود را به روز نگه دارید. همواره این احتمال وجود دارد که با گذشت زمان نیاز به اعمال تغییراتی در برند شما حس شود. با نگاهی به برندهای باسابقه نیز به این نکته پی خواهید برد که تقریبا تمامی آن ها با طرح اولیه تفاوت هایی را پیدا کرده اند. به همین خاطر نباید از اعمال تغییرات هراسی را داشته باشید.

19-موارد قانونی را مورد توجه قرار دهید

لازم است تا از همان ابتدا نسبت به تمامی موارد قانونی مرتبط با حوزه کاری خود به آگاهی کامل دست پیدا کرده و همواره توجه کافی را به آن ها داشته باشید. در موارد بسیاری مشاهده شده است که شرکت ها پس از شروع کار به علت عدم توجه به این بخش، با مشکلات بسیاری مواجه شده و این امر عملا رشد آن ها را در ابتدای کار که بسیار مهم است، با کندی محسوسی مواجه ساخته است.

20-به دنبال سرمایه گذار باشید

بدون در اختیار داشتن بودجه کافی، شما قادر به رشد و گسترش محدوده عملکردی خود نخواهید بود. به همین خاطر لازم است تا از همان ابتدای کار خود به دنبال افرادی در این زمینه باشید. فراموش نکنید که در این رابطه شما صرفا مجبور به فروش سهام خود نخواهید بود و یک حامی مالی نیز می تواند به خوبی نیازهای شما را برطرف کند.

21-با جامعه هدف خود ارتباط نزدیکی ایجاد کنید

بدون مشتری شما قادر به ادامه فعالیت خود نخواهید بود. بدون شک در این رابطه تبلیغات تنها به شناساندن برند شما منتهی خواهد شد که این امر نیز بودجه کافی را نیاز داشته و اقدامی پرهزینه محسوب می شود. با این حال در صورتی که ارتباط خوبی را با افراد جامعه برقرار سازید، بسیاری از نیازهای تبلیغاتی شما کاهش یافته و مشتری خود را یکی از شما تلقی خواهد کرد. فراموش نکنید که مردم همواره علاقه مند به انجام کارهای جدید و هیجانی هستند. به همین خاطر شما با کمی خلاقیت قادر خواهید بود تا برند خود را به یکی از اعضای خانواده آن ها تبدیل کنید. این امر درست مشابه اقدامی است که ابر برندهایی نظیر گوگل و فیس بوک انجام می دهند.

22-کسب سود را اولویت اول خود محسوب نکنید

اگرچه بسیار ضروری است تا شم اقتصادی و مهارت خود را در این زمینه افزایش دهید، با این حال توصیه می شود تا کسب سود را هدف اول خود ندانید. این امر امکان رشد را از شما خواهد گرفت و موفقیت درازمدت را به امری غیرممکن مبدل خواهد ساخت. درواقع شما کافی است تا بر روی کیفیت کار خود متمرکز بمانید و اطمینان داشته باشید که سود شما با این اقدام تضمین شده خواهد بود. نکته دیگری که باید مورد توجه قرار دهید این است که از همان ابتدا به دنبال راهکارهای اقتصادی و خلاقیت هایی در این زمینه باشید تا در درازمدت با مشکلی مواجه نشوید. درواقع شما نمی توانید آینده را پیش بینی کنید و به همین خاطر همواره باید راهکارهای متنوعی را برای شرایط مختلف در اختیار داشته باشید.

23-هزینه های خود را در سطحی پایین نگه دارید

همواره لازم است تا میانه روی را یک اصل مهم برای خود بدانید. در موارد متعددی مشاهده شده است که برندها متحمل هزینه هایی می شوند که در ابتدا چندان توجه مدیران را به خود جلب نکرده است. با این حال در گذر زمان با جمع شدن آن ها شما در معرض هزینه های بسیار زیاد و در عین حال غیرضروری خواهید بود که بدون شک معضل اقتصادی شدیدی را برای شما به همراه خواهد داشت. تحت این شرایط ممکن است حتی مجبور به کاهش هزینه های حیاتی خود نیز باشید. به همین خاطر لازم است تا همواره روش های موجود در راستای کاهش هزینه ها را یافته و آن ها را به کار گیرید. برای مثال دورکاری از جمله مواردی است که می تواند به کاهش هزینه های شما کمک شایانی کند.

24-سیستم و روش کار خود را به روز نگه دارید

این امر که تمایل داشته باشید که تنها با یک روش، در تمامی مقاطع عمل کنید، بدون شک در درازمدت کارآمدی خود را از دست خواهد داد. درواقع هر سیستم و روشی محدوده زمانی خاص خود را داشته و عدم توجه به این موضوع بیانگر عدم شایستگی شما خواهد بود. در این راستا توصیه می شود تا همواره در تلاش برای پیش بینی آینده از طریق جمع آوری اطلاعات کافی، باشید و به این طریق روش های مناسب را در زمان مطلوب آن به کار گیرید.

25-افراد مناسبی را به استخدام خود درآورید

تیم شرکت به عنوان بازوی اجرایی شما خواهد بود. به همین خاطر لازم است تا بهترین ها را به استخدام خود درآورید. در این رابطه ملاک بهترین صرفا سابقه آن ها نبوده و لازم است تا به میزان همسویی و هماهنگی آن ها با اهداف خود نیز توجه کافی را داشته باشید. در این رابطه توصیه می شود تا همواره خرید بهترین ها را که بدون شک پرهزینه نیز خواهد بود، به عنوان سیاست استخدامی خود قرار نداده و جایی را نیز به ستاره سازی اختصاص دهید.

26-راه های فروش خود را تا حد امکان متنوع سازید

هیچ گاه نباید انتظار داشته باشید که همه افراد یک روش و عادت خرید داشته باشند. به همین خاطر بسیار مهم است تا روش های خود را به خوبی متنوع سازید. با انجام این کار در مدت زمان کوتاهی شاهد تغییرات خوبی در نرخ فروش خود خواهید بود. همچنین توجه داشته باشید که پیش فروش محصولات نیز همواره طرفداران خود را دارد. این افراد بنا به دلایل مختلف علاقه مند هستند تا زودتر از سایرین محصول را در اختیار داشته باشند. به همین خاطر لازم است تا در این رابطه نیز برنامه ریزی مناسبی داشته باشید.

27-از تغییرات واهمه ای نداشته باشید

این امر که مجبور باشید تا در طرح اولیه خود تغییراتی را اعمال کنید، به معنای شکست شما نبوده و بیانگر رو به جلو بودن شما خواهد بود. با نگاهی به تمامی برندها به درستی این جمله پی خواهید برد. درواقع آنها هر ساله در تلاش برای بهبود محصولات سال قبل خود هستند. با این حال این امر تنها مختص به محصولات شرکت نبوده و در هر بخشی نیاز به تغییرات در جهت تقویت و یا حتی بازسازی ممکن است وجود داشته باشد. در همین راستا ضروری است تا نگرش خود و تیم کاری را نسبت به این مقوله در جهتی مثبت قرار دهید.

28-اهدافی بلندمدت داشته باشید

اهداف کوتاه مدت همواره نتایج فوری را نیز به همراه خواهد داشت. با این حال موفقیت همیشگی و رشد چشمگیر شما بیشتر وابسته به اهداف بلندمت خواهد داشت. به همین خاطر لازم است تا همواره تمرکز اصلی خود را بر روی این اهداف قرار دهید. با این حال به علت زمانبر بودن آن ها لازم است تا جهت متوقف نشدن روند رو به جلو شرکت، از اهداف کوتاه مدت همسو با آن ها نیز غافل نشوید.

29-راه های کسب درآمد خود را متنوع سازید

اگرچه تولید بیش تر به معنای کسب سود بالاتر خواهد بود. با این حال همواره این احتمال را نیز در نطر داشته باشید که ممکن است به هر دلیلی برای مقطعی کار شما با مشکل مواجه شود. تحت این شرایط در صورتی که از روش های دیگری برای کسب درآمد بهره مند نباشید، بدون شک با مشکل مواجه خواهید شد. توجه داشته باشید که این امر به معنای انجام کاری غیرمرتبط با فعالیت حال حاضر شما نبوده و در هر حوزه ای شما قادر به انجام اقدامات دیگری نیز خواهید بود که ارتباط لازم را نیز با کار اصلی خواهد داشت.

30- پس انداز و کاهش بدهی ها را جدی بگیرید

این امر که همواره سرمایه کافی برای انجام اقدامات جدیدی را نداشته باشید، تنها نتیجه عدم مدیریت مالی درست شما خواهد بود. در این رابطه در صورتی که خود شما قادر به انجام درست کارها نیستید، لازم است تا فرد یا افرادی را برای رسیدگی به آن ها استخدام کنید. همچنین توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید تا میزان بدهی های شما از حد مشخصی فراتر رود. به همین خاطر نسبت به پرداخت سریع و به موقع آن ها نیز هوشیار باشید.

31-از اسرار خود به خوبی محافظت کنید

اگرچه دیده شدن برند شما امری مطلوب محسوب می شود، با این حال این امر نباید در تمامی زمینه ها صورت گیرد. بدون شک شما نیز به مانند هر شرکتی از اسراری برخوردار خواهید بود که افشای آن برای سایرین و خصوصا رقبا، به منزله شکستی برای شما محسوب می شود. به همین خاطر لازم است تا همواره از سیستم امنیتی خوبی برخوردار باشید. در این رابطه عدم اطلاع تمامی کارمندان از این گونه موارد نیز از جمله روش های ساده و کارآمد محسوب می شود.

32-بازاریابی را امری بسیار دشوار و پیچیده تلقی نکنید

برخی از شرکت ها بر این باور هستند که بازاریابی تنها با صرف هزینه های هنگفت موفق خواهد بود. با این حال یک بازاریابی موفق تنها به هزینه مادی نیاز نداشته و این امر تنها یک عامل محسوب خواهد شد. به همین خاطر نباید این اقدامات را با بهانه هایی نظیر عدم وجود بودجه مناسب، به تعویق انداخت. در نهایت توجه داشته باشید که خلاقیت در دنیای تبلیغات حال حاضر، حرف اول را می زند.

مطلب مرتبط: رموز موفقیت در کسب و کار

33- بر روی کیفیت محصول خود تمرکز کنید

به هر میزانی که محصولات شما از کیفیت بالاتری برخوردار باشند، به همان میزان نیز در برابر سایر رقبای خود از شانس موفقیت بیش تری برخوردار خواهید بود. این امر در حالی است که همواره مشاهده شده است که برخی از شرکت ها تمرکز خود را بر روی موارد دیگر قرار می دهند. این امر در حالی است که مشتری به دنبال محصول شما خواهد بود. به همین خاطر لازم است تا تمرکز اصلی خود را بر روی کیفیت آن قرار دهید. در این رابطه بهبود سالانه نیز از جمله موارد تعیین کننده محسوب می شود. در نهایت توجه داشته باشید که بهتر است تا محصول را قبل از معرفی به بازار، مورد آزمایش های مکرر قرار دهید تا از بروز خطا و سهل انگاری جلوگیری شود.

34-دورکاری را جدی بگیرید

اگرچه تعداد بالای نیروی انسانی می تواند به قدرتمندتر شدن شرکت شما کمک کند. با این حال این امر در صورتی که به خوبی مدیریت نشود، خود می تواند به یک معضل بزرگ تبدیل شود. درواقع استخدام افراد نیازمند فضایی برای کار و هزینه های بالا است. اگرچه برخی از شرکت ها در این رابطه اقدام به کاهش کارمندان خود می کنند، با این حال این امر باعث خواهد شد تا محدوده توانایی های شما نیز کاهش پیدا کند. به همین خاطر توصیه می شود تا وظایفی را که نیازمند حضور مستقیم افراد ندارد، به خارج از شرکت انتقال دهید. این امر به عنوان دورکاری شناخته می شود که بسیاری از هزینه های شرکت را کاهش خواهد داد.

35-همواره بدترین حالت ممکن را نیز مدنظر قرار دهید

این امر که همه چیز براساس پیش بینی های شما جلو نرود، از جمله احتمال های موجود خواهد بود. این امر ممکن است حتی به بدترین حالت ممکن نیز برسد. به همین خاطر لازم است تا همواره برنامه ای برای بدترین حالت ممکن در هر پروژه خود داشته باشید. این امر که هیچ چیز شما را غافلگیر نکند، خود باعث خواهد شد تا بتوانید اوضاع را در کم ترین زمان ممکن تحت کنترل خود در آورده و شرکت را در مسیر درست هدایت کنید. بدون شک تحت این شرایط شرکت شما وارد هیچ گونه بحرانی نخواهد شد که خود مزیت های بسیرای را به همراه خواهد داشت.

36-راه های جدید را یافته و یا برای خود ایجاد کنید

هیچ گاه تنها یک راه برای انجام کاری وجود ندارد. به همین خاطر لازم است تا قبل از پرداختن به هر موضوعی، تمامی روش ها را مورد بررسی قرار دهید. در این رابطه توجه داشته باشید که صرفا تمرکز بر روی روش های رایج، بهترین سیاست نبوده و لازم است تا با توجه به شرایط موجود حتی به دنبال کشف و یا ساخت راه های دیگر باشید. بدون شک نوآوری از دل همین اقدامات بیرون خواهد آمد.

37-هرگز ناامید نشوید

بدوت شک به عنوان یک کارآفرین شما با لحظات بسیار سختی مواجه خواهید شد. با این حال لازم است تا توجه داشته باشید که این امر برای همگان اتفاق می افتد. به همین خاطر نباید در هیچ مقطعی ناامید شده و دست از اقدامات رو به جلو بردارید. در نهایت فراموش نکنید که شکست واقعی زمانی رخ خواهد داد که شما همه چیز را رها کرده و انگیزه خود را از دست بدهید. در این رابطه به عنوان مدیر شرکت لازم است تا ضمن حفظ روحیه خود، انگیزه بخش برای سایر اعضای تیم باشید.

ادامه دارد...

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/BV7AdWcU
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه