عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور و عضو انجمن ایمنی زیستی ایران در گفتوگو با ایانا، با بیان این پرسش که چرا قطعیت وقوع آمار سوءاستفاده از سموم شیمیایی با ماندگاری بلندمدت در محیطزیست و باقیمانده آن در محصولات کشاورزی، مخالفان محصولات تراریخته را نگران نمیکند، گفت: مصرف بیش از اندازه سموم برای مبارزه با کرم ساقهخوار برنج، باعث راهاندازی سونامی سرطان در مازندران شده و باید بتوان راهحلی برای این معضل پیدا کرد.
مجید ستاری با عنوان اینکه بیشک با رعایت قانون ایمنی زیستی و تعامل محققان وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت و درمان و سازمان محیطزیست خواهیم توانست به شبهات پاسخ دهیم و به نتایج مثبتی برسیم، افزود: بهنظر میرسد مسئولان دولتی اعم از وزارت جهاد کشاورزی و محیطزیست، با ارائه مستندات علمی و مستدل زمینه تولید انبوه این محصولات را فراهم کنند تا ایران از استفاده محصولات حاصل از این دستاورد محروم نشود. وی خاطرنشان کرد: برای رفع نگرانیها و آزادسازی تولید محصولات تراریخته، قانون ایمنی زیستی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسید و برای اجرا به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور ادامه داد: این قانون همه امور مربوط به تولید، رهاسازی، نقل و انتقال داخلی و صادرات و واردات و مصرف را با رعایت مفاد این قانون مجاز میداند.