محمدتقی حسنزاده، رییس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به نتایج پیمایش ملی ارزشها و نگرشهای جوانان درباره استفاده از اینترنت، گفت: طبق نتایج این تحقیق 67.4درصد از جوانان از اینترنت استفاده میکنند که 19.1درصد آنان برای چت، 15.3درصد برای ارتباط با شبکههای اجتماعی، 15.2درصد برای سرگرمی و بازی و 10.4درصد برای تحقیق و پژوهشهای علمی از اینترنت بهره میبرند. وی با اشاره به نتایج به دست آمده در این پیمایش در مقوله استفاده جوانان از اینترنت، افزود: کمتر از پنجدرصد از جوانان برای مراجعه به سایتهای غیراخلاقی و موارد غیرضرور از اینترنت استفاده میکنند و 12.3درصد برای دانلود فیلم، موسیقی و عکس از اینترنت بهره میگیرند.
رییس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان درباره آمار به دست آمده در این پژوهش در زمینه ازدواج و طلاق نیز گفت: 82.6درصد جوانان مخالف انتخاب همسر از طریق فضای مجازی هستند، همچنین 55.6درصد آنان معتقدند که پایبندی به سنتهای ازدواج مانند برگزاری مراسم، مهریه و جهیزیه تاثیر خوبی در پایداری زندگی مشترک دارد. حسنزاده با اشاره به نظرسنجی انجام شده در زمینه طلاق، اظهارکرد: 76.9درصد جوانان معتقدند که مشکلات اقتصادی و فقر در وقوع طلاق موثر است. همچنین به اعتقاد پاسخگویان، شغل نسبت به مسکن اولویت دارد و 68.4درصد آنان معتقدند که دستیابی به مسکن از طریق اشتغال قابل حل است. حسنزاده با بیان اینکه 71.6 جوانان ورزش میکنند، تصریح کرد: 47.9درصد آنان یک تا دو ساعت در روز این کار را انجام میدهند و حدود 30درصد از جوانان اصلا ورزش نمیکنند.
رییس مرکز پژوهشها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به مهمترین دلایل جوانان از نگاه پاسخگویان برای مهاجرت به خارج از کشور اظهار کرد: 43.4درصد پاسخگویان دستیابی به رفاه و آینده بهتر را دلیل انجام این کار ذکر کردند. حسنزاده درباره بیشترین نگرانیهای جوانان اظهار کرد: 30.6درصد جوانان مسائل مالی و اقتصادی، 28.9درصد آنان اشتغال مناسب، 10.8درصد تحصیل و قبولی در کنکور و 7.5درصد ازدواج را بیشترین نگرانی خود ذکر کردهاند. وی درباره مهمترین شاخصهای زندگی خوب از نظر جوانان در این پیمایش نیز گفت: 36.8درصد موفقیت اجتماعی و منصب شغلی بالا، 31.6درصد برخورداری از خانواده و دوستان دلسوز و 23.7درصد نیز درآمد بالا را مهمترین شاخصهای زندگی خوب دانستهاند.