معاون رگولاتوری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: پس از قطع تمام سیمکارتهای بیهویت، از 23 فروردین مشترکان میتوانند مطلع شوند که دقیقا چه تعداد سیم کارت به نام آنها ثبت شده و سپس با قطع سیمکارتهای بیش از 10 عدد به نام یک کد ملی احراز هویت مشترکان موبایل کامل میشود. غلامرضا داداشزاده در گفتوگو با فارس از طراحی سامانه برای اطلاع مشترکان از تعداد سیم کارتهای ثبت شده به نام آنها خبر داد و گفت: نگرانیهایی بابت سوءاستفادههای احتمالی از کارتهای ملی افراد و ثبت سیمکارت در سالهای قبل وجود دارد که هدف از راهاندازی این سامانه این است که به افراد اجازه میدهد با وارد کردن کد ملی از تعداد سیمکارتهایی که به نام او ثبت شده مطلع شوند.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: این روش نیازمند تامین امنیت کامل است و با توجه به اینکه فعلا مشکلاتی درباره امنیت مشترکان در این سامانه وجود دارد و در نتیجه هنوز با اپراتورها به جمعبندی نرسیدهایم؛ فعلا راهحل کوتاهمدتی را انتخاب کردهایم. وی ادامه داد: در این راهحل فعلی که از 23 فروردین آغاز میشود و در حال حاضر امنیت بیشتری دارد، امکان اعلام اینکه دقیقا چه تعداد سیم کارت به نام هر فرد است از سوی اپراتورها وجود دارد.
داداشزاده تصریح کرد: پس از اجرای این مرحله، قطع سیمکارت مالکانی که بیش از 10 سیمکارت دارند آغاز خواهد شد و با اجرای این کار احراز هویت کامل میشود.
معاون رگولاتوری یادآور شد: سیمکارتهایی که از هشتم فروردین 94 به دلیل عدم ارسال کدملی قطع شدند، مالکان آنها برای وصل مجدد باید به دفاتر امور مشترکان مراجعه کنند. درباره افرادی که تا این تاریخ کد ملی خود را ارسال نکرده بودند محرز شده که سیمکارت به اسم خودشان نبوده است.