مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در راستای افزایش تولید و بهرهوری در بخش آبزیپروری در استان مرکزی باید به سمت راهاندازی زنجیرههای تولید پیش رفت تا ثبات در تولید و عرضه از طریق جذب سرمایه بخشخصوصی شکل گیرد. بهگزارش خبرگزاری تسنیم، حسن اکبری با اشاره به ضرورت ایجاد زنجیره تولید بخش آبزیپروری در استان مرکزی اظهار داشت: تامین و تولید نهاده مورد نیاز آبزیپروری بهویژه خوراک، تولید بچهماهی، توانایی پرورش و تولید ماهی پروار، وجود صنایع بستهبندی و امکانات مناسب عرضه میتواند به ایجاد زنجیرههای تولید در بخش آبزیپروری استان کمک کند.
وی افزود: دولت تدبیر و امید بستههای حمایتی مناسبی را برای ایجاد و تقویت زنجیرههای تولید در بخش کشاورزی تهیه کرده که استفاده بهینه از منابع، کاهش هزینههای تولید و حذف برخی واسطهها از بارزترین نتایج ایجاد زنجیره تولید در بخش آبزیپروری است. مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: نقش و حضور آبزیپروران نمونه استان در ایجاد این زنجیرهها از طریق عضویت در تعاونی آبزیپروران تاثیرگذار بوده به نحوی که در بخش ماهیان زینتی با توجه به اینکه بخشخصوصی مربوطه توان تکثیر، پرورش، عرضه، صادرات و تولید تجهیزات جانبی را دارد امکان ایجاد زنجیره تولید فراهم است، از این رو پیشنهاد به دستگاههای مسئول داده شده تا حمایتهای مورد نیاز ازجمله پرداخت تسهیلات کمبهره را از این مهم انجام دهند.
وی افزود: با توجه به اینکه در استان مرکزی مزارع تولید بچهماهی، پرورش و عرضه آن و واحدهای فرآوری و بستهبندی و کارخانه تولید خوراک آبزیان وجود دارد میتوان با عضویت صاحبان این فعالیتها در شرکت تعاونی، امکان تقویت تعاونی و ایجاد زنجیره تولید را توسط شرکت تعاونی فراهم و زنجیره تولید در بخش ماهیان سردآبی را نیز به واسطه این امر در استان محقق ساخت. ما هم در این کلاف به فعالان حوزه شیلات پیشنهاد میدهیم با توجه به حمایتهایی که این استان از سرمایهگذاران به عمل میآورد به علاوه مزیتهایی که عضویت در تعاونی برای سرمایهگذار دارد، یک زنجیره مستحکم از تولید و توزیع را در بخش تولید ماهیان سردابی بهوجود آورند.