چای و دمنوشها همیشه از نوشیدنیهایی هستند که ما ایرانیها در طول روز چندین بار مینوشیم و برای رفع خستگیها و سردردها به این نوشیدنیها پناه میبریم. اما در سالهای اخیر غالبا چایهای خارجی با عطر و طعم و اسانسهای فراوان وارد بازار شدهاند که از نظر متخصصان نهتنها خاصیتی ندارند بلکه به اعصاب و سیستم گوارشی هم در درازمدت آسیب میرسانند.
شاید اصلیترین دلیل استفاده ایرانیها از انواع چایهای خارجی با اسانس به خاطر بستهبندیهای مناسب و به نظر بهداشتی آمدن این بستهها نسبت به چایهای ایرانی فلهای باشد. در این کلاف میخواهیم به فعالان حوزه بستهبندی پیشنهاد دهیم انواع چایها و دمنوشهای ایرانی را که همواره منبعی از سلامتی و آرامش هستند فرآوری کرده و بهصورت ارگانیک و بدون اسانس و مواد افزودنی اما در بستهبندیهای شکیل و متنوع وارد بازار کنند. این سرمایهگذاری هم میتواند چای و دمنوشهای ایرانی را به سبد خانوارها برگرداند و سلامتی آنها را تضمین کند و هم بهنوعی یک سرمایهگذاری مناسب و با درآمد و پرطرفدار باشد.